Subsidie voor digitalisering

Voor alle ondernemers in Nederland geldt dat digitalisering van je bedrijf je enorm vooruit kan helpen. Niet alleen om klanten te werven, een e-mail marketing campagne op te zetten of op de sociale mediakanalen te adverteren, maar ook je bedrijfsgegevens te beschermen door nieuwe software updates of het opzetten van een personeel- en privacy beleid dat onder de zogenaamde Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) valt. Of je nu beter zichtbaar wilt zijn op het internet om meer klanten te kunnen werven, of je digitalisering achter de schermen beter op orde wilt hebben, wij zijn er voor je.

Subsidie

Als je hier graag een steuntje bij in de rug wilt, dan kun je gebruik maken van digitaliseringssubsidies. Hiervan zijn er twee varianten. Eentje voor een gedeelte van Gelderland en een voor heel Nederland. 

De Gelderse voucher is voor 2.000 euro subsidie en 2.000 euro eigen bijdrage. Bij de nationale regeling gaat het om een bedrag van 2.500 euro voor het inhuren van een expert en ook 2.500 euro eigen bijdrage. Wij hebben de kennis en expertise voor digitalisering in huis met onze marketingcoaches Elham Mohseni en Renate Termaat. Samen met jou zorgen we voor de uitwerking van een digitaliseringsplan dat past bij jouw bedrijfsdoelstellingen en dat je digitalisering ook echt wordt uitgevoerd.

Tijdig aanmelden

De subsidie staat niet het hele jaar open, dus het is zaak dat je hier op tijd bij bent. Wij helpen je hierbij en waarschuwen je als de volgende subsidieronde weer opengaat.

Doe de gratis check!

Wil jij weten of jouw bedrijf in aanmerking komt voor de subsidie voor digitalisering? Doe dan de check! Wij nemen dan contact met je op om samen te kijken naar de mogelijkheden. 

social media 5

Wat levert het je op?

Een modern bedrijf is een toekomstbestendig bedrijf. Maar welke mogelijkheden tot digitalisering zijn er? En levert het rendement op en hoe? Wat is de eerste stap? Deze subsidie voor digitalisering helpt je bedrijf met alle mogelijke facetten op dit gebied.

De subsidie om verder te digitaliseren is ontzettend breed. Denk aan:

 • Opzetten Google Mijn Bedrijf
 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • Adverteren op Google Ads
 • Opzetten Google Analytics
 • Opzetten eigen webshop
 • Professionele Video-Fotografie
 • Digitale reclame en informatie
 • Instore communicatie via mobiel
 • Chatfunctie creëren op website
 • Opzetten CRM-systeem
 • Bezorgopties integreren in je website
 • Digitaal Boekhoudpakket
 • HR-tools
 • Back ups
 • Cybersecurity trainingen
 • Opzetten online leerplatform
 • Koppelingen maken tussen klant- en boekhoudsysteem
 •  

We gaan samen aan de slag om te zien welke mogelijkheden er zijn je bedrijf te digitaliseren. Om productiviteit te verhogen en concurrentievermogen te behouden, is het noodzakelijk dit op tijd te doen. Hoe je dit doet? Met onze hulp! We kijken naar het vergroten van je online zichtbaarheid bijvoorbeeld, het opzetten van een security en privacy beleid, maar ook waar we digitalisering kunnen inzetten om het werk voor jou en je medewerkers efficiënter te maken.  Net waar jij en jouw bedrijf behoefte aan hebben. Uiteraard is het ook mogelijk om zonder subsidie deze diensten via Brilliant Work uit te voeren!

Wat zeggen onze klanten?

Hieronder lees je drie ervaringsverhalen van bedrijven die óók de hulp van Brilliant Work hebben ingeschakeld. 

peter-koenders-2

Koenders Totaalbouw - Ondernemerscoaching, bedrijfsgroei, leiderschap & team

“Ons bedrijf bestaat al 85 jaar”, vertelt Peter Koenders van Koenders Totaalbouw trots. “In de loop der jaren hebben wij al heel wat ontwikkelingen...

Eva Solutions zuil Brilliant Work coaching

Eva Solutions - Exportcoaching en bedrijfsgroei

Eva Solutions biedt oplossingen op het gebied van bezoekersregistratie, bezoekersmanagement en toegangsverlening. “Toen we hoorden wat Brilliant Work doet voor ondernemers, leek dat ons...

schoolpleinvergroeners

Schoolpleinvergroeners - Starterscoaching en bedrijfsgroei

Samen met Renate Termaat en Lizanne Jakobs van Brilliant Work zijn Pam Post & Tjitske Westra bezig een goede marketingstrategie neer te zetten om...

Waarom Brilliant Work?

Door te investeren in de persoonlijke begeleiding van Brilliant Work, bereik je sneller en gemakkelijker het succesvolle bedrijf waar je naar streeft. Onze rol als sparringpartner en adviseur gaat verder dan alleen de coachingssessies: we zijn altijd bereikbaar voor je vragen en ondersteuning. Bovendien hebben we een uitgebreid netwerk waarmee we je in contact kunnen brengen met relevante bedrijven, overheidsinstanties, potentiële klanten, partners en subsidiemogelijkheden.

Ruime ervaring

Onze coaches hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven, expertise in het ondernemerschap en als bedrijfscoach. Wij begrijpen jouw uitdagingen en willen je helpen groeien. Met een breed team van experts kunnen we je ook bijstaan op andere gebieden dan digitalisering; denk aan bijvoorbeeld  sales, HR-vraagstukken en export. We zijn al meerdere keren uitgeroepen tot het beste coachings- en adviesbureau van Nederland en daar zijn we trots op. Onze aanpak is altijd praktisch, meedenkend en enthousiast.

Betrokken

Persoonlijkheid, betrokkenheid en resultaatgerichtheid staat bij Brilliant Work centraal in onze aanpak. We begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen identiteit heeft en dat elk bedrijf haar eigen digitaliseringsvraagstukken heeft. Met of zonder subsidie staan onze coaches en adviseurs voor je klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden op jouw ondernemersreis.

team brilliant work foto coaching advies
De coaches en adviseurs van Brilliant Work.

Waarom kiezen ondernemers voor Brilliant Work?

Als beste beoordeeld

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Daarnaast zijn we ook al 2 jaar op rij uitgeroepen tot beste adviesbureau en zijn we uitverkozen tot beste businesscoaching adviesbureau van Nederland 2022 door AI.

Ervaren coaches

Ons team bestaat uit ervaren coaches die hun expertise en ervaring gebruiken om jouw bedrijf te ondersteunen.

Flexibel & op maat

Jouw traject is bij ons volledig op maat! Jij kunt zelf kiezen hoe vaak en met welke coach(es) je afspreekt.

Subsidies

Veel ondernemers hebben recht op meer subsidies. Wij zijn bekend met legio mogelijkheden en weten direct waar jij gebruik van kunt maken.

Het is ook mogelijk om trainingen en workshops onder de subsidie te laten vallen.

De kleine lettertjes

De digitaliseringssubsidie staat niet het hele jaar open! Wij kunnen je bij tijdige aanmelding bij ons, hier natuurlijk wel van op de hoogte houden zodat je er op tijd bij bent als de volgende subsidieronde weer open gaat. Dan helpen je uiteraard bij het invullen van de digitaliseringsscan en het doen van de subsidieaanvraag. Na de scan ontvang je een persoonlijk digitaliseringsplan dat past bij jouw bedrijfsdoelstellingen. Hierna krijg je van ons een offerte die je gebruikt om de subsidie aan te vragen. De subsidie vergoedt 50% van je investering.

Je komt in aanmerking voor digitaliseringssubsidie als je:

– een onderneming met minder dan 50 fte’s hebt

– minder dan 10 miljoen euro per jaar omzet draait

– voor de Gelderse subsidie als je in de volgende gemeentes gevestigd bent met je bedrijf: Arnhem, Berg en Dal, Beuningen, Doesburg, Druten, Duiven, Heumen, Lingewaard, Montferland, Nijmegen, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort, Wijchen of Zevenaar.

Zowel retailers als alle andere sectoren komen in aanmerking voor digitaliseringssubsidie. 

Doe de gratis subsidiecheck

Saul Janssen is onze bevlogen accountmanager: hij gaat graag het gesprek met je aan over waar je naar toe wilt, waar je nu staat en hoe we je kunnen helpen daar te komen.  Neem direct contact met hem op door te bellen met 06 – 38 45 20 62 of mail hem via [email protected]

Wil jij weten of jouw bedrijf in aanmerking komt voor de subsidie voor digitalisering? Doe dan de check! Wij nemen dan contact met je op om samen te kijken naar de mogelijkheden. En wellicht zijn er ook andere subsidies op jouw bedrijf beschikbaar! 

Search