Subsidie voor ondersteuning ondernemerschap

Als je al een paar jaar aan het ondernemen bent, dan ken je vast al de meeste hobbels van het ondernemen al: hoe start ik, hoe financier ik alles, hoe start ik met sales en waar begin ik met mijn marketing? Maar na een paar jaar, kunnen je toch weer tegen andere problemen aanlopen zoals bij het uitbreiden van je portfolio of het ontwikkelen van nieuwe producten. Misschien wil je wel voorzichtig aan beginnen met exporteren of mensen gaan aannemen. Maar hoe pak je dit goed aan?

Subsidie

Gelukkig is er voor elke ondernemer in Gelderland en Overijssel die korter dan 5 jaar zijn of haar bedrijf heeft, subsidie beschikbaar om bij dit soort stappen ondersteuning van Brilliant Work te krijgen. Het gaat om een bedrag van 1000 euro waarmee jij kennis en expertise kunt inkopen om al je nieuwe vraagstukken beantwoord te krijgen. En als je al personeel hebt en een schaalbaar bedrijf hebt, kun je zelfs 10K subsidie krijgen. 

Positieve effecten

Je merkt al snel de positieve effecten van de hulp en advies van Brilliant Work: je omzet zal stijgen en je ziet jouw bedrijf groeien naar nieuwe markten, zowel nationaal als internationaal. Je kunt nieuwe productlijnen lanceren en jouw bedrijf versterken met sterke partnerships. De coaches en adviseurs van Brilliant Work staan altijd klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij eventuele uitdagingen die je onderweg tegenkomt. Door onze op maat gemaakte begeleiding voel je je gesteund en gemotiveerd om alles uit jouw onderneming te halen.

brilliant work business coaching met subsidie
Lizanne Jakobs (m) ondersteunt het team van R-Solution Medical uit Barneveld .

Doe de gratis check!

Wil jij weten of jouw bedrijf in aanmerking komt voor de subsidie voor ondersteuning ondernemerschap? Doe dan de check! Wij nemen dan contact met je op om samen te kijken naar de mogelijkheden. 

Wat levert het je op?

Bij Brilliant Work ontvang je persoonlijk maatwerk, speciaal afgestemd op je unieke behoeften als ondernemer. Onze coaches en adviseurs begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen kenmerken heeft en daarom bieden ze oplossingen die perfect aansluiten bij jouw bedrijf en branche. Ze hebben een schat aan kennis en ervaring in het bedrijfsleven en ondernemerschap, wat je helpt bij het nemen van lastige beslissingen en het efficiënt laten groeien van je bedrijf.

Focus

Een belangrijk aspect van de aanpak van Brilliant Work is de focus op jouw resultaten. Samen met jou, stellen we duidelijke doelen op, zowel op de korte als de lange termijn. Door de begeleiding en ondersteuning zorgen we ervoor dat je deze doelen daadwerkelijk kan bereiken. Door onze uitgebreide kennis van subsidieregelingen, kunnen we ook helpen bij het doen van de subsidieaanvraag voor het coachingstraject zelf, maar ook kijken of er nog andere subsidies voor jouw bedrijf van toepassing zijn voor hele andere toepassingen.

Wat zeggen onze klanten?

Hieronder lees je drie ervaringsverhalen van bedrijven die ook ondersteuning bij het ondernemerschap wilden en daarvoor Brilliant Work hebben ingeschakeld. 

silvanna van graven financieel advies starterscoaching traject Brilliant Work

Van Graven Finance & Advice - Business coaching

“Hoe de financiële wereld in elkaar steekt, dat is niet mijn ideale wereld”, vertelt Silvanna van Graven van Van Graven Finance & Advice. “Bijvoorbeeld...

Sandra en Cees Embregts icfon ivar van asten coaching

Cees Embrechts - Business coaching en ondernemerscoaching

“Ik heb 15 jaar in de corporate ratrace gezeten en uiteindelijk ben ik thuis komen zitten met een burn out en depressieverschijnselen”, vertelt Cees...

case-r

R-Solution Medical - Bedrijfsgroei en exportcoaching

“Zonder coaching hadden we waarschijnlijk een aantal misstappen gemaakt.” Startup R-SOLUTION Medical uit Barneveld ontwikkelde een verpakkingsrobot voor de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) van ziekenhuizen. De...

Waarom Brilliant Work?

Bij Brilliant Work begrijpen we als geen ander hoe uitdagend het is om een succesvol bedrijf te runnen. Als ondernemer loop je soms tegen obstakels aan, ontbreekt het aan de juiste kennis of worstel je met strategische beslissingen. Hier komt ons team van experts om de hoek kijken. Wij zijn een toonaangevend coachings- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in het begeleiden van groeiende bedrijven. Onze experts hebben uitgebreide ervaring en expertise in (digitale) marketing & sales, export, leiderschap, communicatie en HR. Met hun begeleiding en ondersteuning zorgen we ervoor dat jij alle tools en strategieën in handen hebt om jouw bedrijf nog beter te laten zijn!

Ervaren coaches

Sinds 2016 hebben wij al honderden ondernemers begeleid. Van starters in de retail tot grote MKB-bouwbedrijven. Onze ervaren coaches ondernemerschap zijn onder andere, Marco Gorselink, Ivar van Asten, en Lizanne Jakobs.

team brilliant work foto coaching advies
De coaches en adviseurs van Brilliant Work.

Waarom kiezen ondernemers voor Brilliant Work?

Als beste beoordeeld

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Daarnaast zijn we ook al 2 jaar op rij uitgeroepen tot beste adviesbureau en zijn we uitverkozen tot beste businesscoaching adviesbureau van Nederland 2022 door AI.

Ervaren coaches

Ons team bestaat uit ervaren coaches en adviseurs die hun expertise en ervaring gebruiken om jouw bedrijf te ondersteunen.

Flexibel & op maat

Jouw traject is bij ons volledig op maat! Jij kunt zelf kiezen hoe vaak en met welke coach(es) je afspreekt.

Subsidies

Veel ondernemers hebben recht op meer subsidies. Wij zijn bekend met legio mogelijkheden en weten direct waar jij gebruik van kunt maken.

Het is vaak ook mogelijk om trainingen en workshops onder de groeisubsidie te laten vallen.

Wat is de werkwijze?

Bij Brilliant Work staat de klantvraag centraal. We beginnen met een intakegesprek om jouw groeimogelijkheden in kaart te brengen en de subsidieaanvraag gezamenlijk in te dienen. Zodra de aanvraag is goedgekeurd, gaan we van start met een ondernemersplan. Samen met jou stellen we duidelijke doelen op voor de korte en lange termijn en bespreken we de strategie om deze te bereiken. We gaan dieper in op alle aspecten van jouw bedrijf, om te ontdekken waar er nog onbenut potentieel ligt. Met dit ondernemersplan in handen, heb jij de richting voor jouw onderneming helder voor ogen.

Inventariseren

Tijdens de volgende fase gaan we inventariseren welke vaardigheden bijvoorbeeld je huidige personeel bezit of welk nieuw aan te nemen werknemers zouden moeten hebben.  We kijken ook naar je netwerk en klanten om te ontdekken waar je kunt uitbreiden en hoe je jouw omzet kunt verhogen. Wellicht is digitalisering en data-gedreven bedrijfsvoering een mogelijkheid voor jouw onderneming. Met onze brede expertise kunnen we jou helpen om alle mogelijkheden te benutten en jouw bedrijf te maximaliseren.

Uitvoering

Na het opstellen van het ondernemersplan, gaan we over tot de uitvoering van de stappen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen brengen. Of het nu kleine stapjes zijn of grote internationale uitbreidingen, Brilliant Work staat naast je om je te begeleiden en te ondersteunen. Stap voor stap zullen we samen met jou zetten op weg naar duurzame groei. Onze ervaren coaches staan klaar om jou te voorzien van waardevolle begeleiding en inzichten op elk punt van jouw groeitraject.

De kleine lettertjes

Gedurende het traject houden we nauw contact en evalueren we regelmatig de voortgang. We kijken naar wat goed gaat en waar eventuele bijsturing nodig is. Met onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat jij je gesteund voelt tijdens dit groeiproces. Wij geloven in een partnership tussen jou en Brilliant Work, waarbij we jou helpen je gestelde doelen te behalen.

Netwerken

Naast coaching en advies kan onze ondersteuning ook bestaan uit bijvoorbeeld het trainen van je medewerkers, contacten leggen uit ons netwerk die behulpzaam zijn voor je en verder advies geven over andere subsidies of gratis overheidsdiensten waar je wat aan hebt.

Dus waar wacht je nog op? Doe de gratis subsidiecheck en ontdek of jouw bedrijf in aanmerking komt voor de subsidie voor ondersteuning ondernemerschap.

Doe de gratis check!

Wil jij weten of jouw bedrijf in aanmerking komt voor de subsidie voor ondersteuning ondernemerschap? Doe dan de check! Wij nemen dan contact met je op om samen te kijken naar de mogelijkheden. 

De subsidiecheck

Wil jij weten met welke subsidies we nog meer werken? Doe dan de gratis subsidiecheck of check hier alle subsidies waarmee wij werken. Er zijn onder andere subsidies voor starters, exporteren, familiebedrijven, digitalisering, bedrijfsgroei, bedrijfsstrategie én personeelsontwikkeling. 

icon (8)

Subsidie voor digitalisering

Voor alle ondernemers in Nederland geldt dat digitalisering van je bedrijf je enorm vooruit kan helpen. Als je hier geen of weinig budget voor hebt, dan kun je gebruik maken van de digitaliseringssubsidie. Hier vind je alle informatie.

werkwijze_3

Subsidie voor ondersteuning ondernemerschap

Voor elke ondernemer in Gelderland en Overijssel die korter dan 5 jaar zijn bedrijf heeft, is er subsidie van 1.000 euro beschikbaar voor ondersteuning bij het ondernemerschap.

subsidie_2

Subsidie voor starters

Ben je bezig met het starten van je eigen bedrijf of al bezig en kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Maak dan gebruik van de subsidie voor starters via Brilliant Work.

wereldbol logo

Subsidie voor exporteren

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden in het buitenland of wil meer gaan exporteren? Check dan hier alle informatie over subsidie voor export!

pijl in roos logo

Subsidie voor bedrijfsstrategie

Wist je dat er subsidie beschikbaar is voor alle Friese en Drentse ondernemers om hun bedrijf te laten groeien, innoveren of een nieuwe bedrijfsstrategie op te zetten?

familiebedrijven 2 mensen logo opvolging

Subsidie voor familiebedrijven

Ben je ondernemer in een Overijssels familiebedrijf met minimaal vijf werknemers? Dan is er subsidie voor jou beschikbaar! Met behulp van Brilliant Work zorg jij dan voor een toekomstbestendig bedrijf.

personeel 3 personen logo

Subsidie voor personeel

Wist je dat er subsidie beschikbaar is om je personeel te ontwikkelen van maar liefst 25.000 euro? Lees hier alles over en vraag de subsidie zo snel mogelijk aan.

groei logo

Subsidie voor bedrijfsgroei

Voor elk bedrijf in Gelderland is er 10.000 euro subsidie voor bedrijfsgroei beschikbaar. Het doel is groei en op welke vlakken we je gaan helpen: dat bepalen we samen. Lees hier verder.

Doe de gratis subsidiecheck

Saul Janssen is onze bevlogen accountmanager: hij gaat graag het gesprek met je aan over waar je naar toe wilt, waar je nu staat en hoe we je kunnen helpen daar te komen.  Neem direct contact met hem op door te bellen met 06 – 38 45 20 62 of mail hem via [email protected]

Wil jij weten of jouw bedrijf in aanmerking komt voor de subsidie voor ondersteuning ondernemerschap? Doe dan de check! Wij nemen dan contact met je op om samen te kijken naar de mogelijkheden. En wellicht zijn er ook andere subsidies op jouw bedrijf beschikbaar! 

Zoek