Ivar van Asten

Ondernemerscoach, teamontwikkelaar en trainer

Ivar (1967) is na een succesvolle logistieke carrière in sales en marketing in 2005 begonnen als coach en adviseur, en hij begeleidt naar goede tevredenheid van de klant (startende ondernemers, bestuurders, managers en directie). Hij doet dit veelal via gesubsidieerde programma’s zoals de Startversneller, ‘Leren van Elkaar’-kringen en Starters International Business (SIB). Tevens leidt hij enkele middencirkels bij VNO-NCW Achterhoek. Hij heeft inmiddels ruim 500 ondernemers mogen helpen hun droom te realiseren en bijna 90% hiervan is nog steeds actief als ondernemer.

Ivar is actief als begeleider van teams in ontwikkeling en gebruikt daar ervaringsgericht trainen voor, vanwege het grote leereffect en het plezier. Middels outdoor activiteiten als metafoor voor samenwerking, communicatie, leiderschap, strategie, creativiteit en teamvorming helpt hij sinds 2006 teams zich te versterken. Dit doet hij eventueel ondersteund door coaching van teamleden en managers, brainstormsessies en vervolgtrainingen op het gebied van communicatie & samenwerking. Hulpmiddelen om in teams elkaars gedrag beter te plaatsen, worden desgewenst daarbij ingezet zoals DiSC, Belbin, NLP, MBTI, Enneagram en de diverse kleuren theorieën. Ivar is een natuurlijke verbinder die gelooft in jouw authenticiteit.

Hij combineerde lange tijd zijn werk in Nederland met wonen in Zuid Frankrijk; nu is hij ‘gewoon’ weer in Nederland gevestigd. Door Ivar’s huidige ervaring met het buitenland en zijn verleden met internationaal zaken doen, is hij ook een zeer geschikte exportcoach.

Coach en adviseur Ivar van Asten

Educatie

  • HBO-MER (Management Economie en Recht)

Werkervaring

  • 1995 – 2005 – 10 jaar ervaring als senior productmanager, dealer- en exportmanager en major account manager
  • Sinds 2005 ondernemer

Verborgen talent

Out-of-the-box denken, intuïtie en houdt van dansen, tennis, rode wijn en een goede film.

Favoriete superkracht

Humor en eerlijkheid.

ivar van asten business coach arnhem

Mijn insteek

Ik ben liever eerlijk dan beleefd, geloof in authenticiteit en hou van concreet. Verder zeg ik altijd: doe niet wat ik zeg, maar ga na voor jezelf wat er raakt en ga daarmee aan de slag.

Ik ben flexibel en hou me aan mijn afspraken. Er is altijd voldoende tijd en mijn motto is: Leef je droom. Het kan wel!

Google-beoordelingen

Ardjan Robbe Groskamp
Lees verder
Onlangs heb ik mijn coachingstraject afgerond met Ivar van Asteren. Ik ben qua persoon en bedrijfsresultaat enorm gegroeid! Hartelijk dank Lizanne Jakobs voor de snelle communicatie en uitstekende service! Brilliant Work is een aanrader voor ondernemers die willen groeien!
Maartje Pol
Lees verder
Een coachingstraject gevolgd vanuit de starters subsidie. Ivar van Asten als coach mogen hebben voor een flinke tijd. Een zeer fijne ervaring waarbij ik mijn bedrijf heb kunnen laten groeien en vooral ook meer richting heb kunnen geven! Het helpt je net buiten je eigen kaders te denken en tot innovatieve ideeën te komen. Dikke aanrader, bedankt Ivar!
Gert-Jan van Delft
Lees verder
Als startende ondernemers hebben we veel profijt gehad van de ondernemerscoach van Brilliant Work. Het is fijn als je met de vele praktische vragen die je dan hebt terecht kan bij een coach met ervaring. De adviezen, tips en strategische inzichten hebben ons geholpen om een succesvolle start te maken met Sheba Coffee!
Vorige
Volgende
5.0
Google totaalwaardering
5/5

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Zoek