Ervaringen van onze klanten

Ervaringen van onze klanten

Laat je inspireren door onze cases en neem contact op voor meer informatie wat we voor jouw bedrijf kunnen doen.

Wat wij voor onze klanten betekenen

Niets maakt ons blijer dan tevreden klanten! Brilliant Work helpt ondernemers en managers om klanten te vinden en winnen in binnen en/of buitenland, hun bedrijf (nog) beter aan te sturen en zorgen dat er meer eenheid en focus is bij hun medewerkers.

Laat je inspireren door onze klantverhalen. Wil je meer informatie over business coaching, bedrijfsgroei, leiderschap en team versterking of export advies? Neem dan contact met ons op en vraag ook naar de mogelijkheden voor subsidie op een traject.

Eva Solutions

Exportcoaching, bedrijfsgroei

Marco Schütz en Gysbert Wind van Eva Solutions vertellen over hun ervaring met coaching en advisering van Brilliant Work, waar ze het voor hebben gebruikt, hoe het heeft geholpen en welke rol subsidie hierin speelde.

Wil jij ook je bedrijf laten groeien? Neem dan contact met ons op of kijk verder op onze website naar informatie over bedrijfsgroei.

 

Koenders Totaalbouw

Ondernemerscoaching, bedrijfsgroei, leiderschap & team

Peter Koenders van Koenders Totaalbouw geeft aan hoe hij het traject met Brilliant Work heeft ervaren op het gebied van strategie, bedrijfsgroei, klantgerichtheid en eigenaarschap in zijn bedrijf. Een traject dat we met subsidie hebben kunnen doen.

Wil jij ook je bedrijf goed laten lopen? Neem dan contact met ons op of kijk voor meer informatie over onze leiderschapstrainingen en teambuilding.

Veel soeps

Starterscoaching, Ondernemerscoaching

Bekijk het verhaal van Mariëlle van Veel Soeps en hoe we haar een gelukkig mens en onderneemster maakten! Wil je ook gebruik maken van starterscoaching? Lees er dan alles over op de special voor startende bedrijven.

Geran Acces Products B.V.

Bedrijfsgroei, Exportcoaching

Mark Dannenberg van Geran Access Products vertelt over zijn ervaring met Brilliant Work. Waarom hebben ze gekozen voor deze begeleiding, hoe liep dit, met welke subsidie is dit ondersteunt en wat was de uitkomst?

 

Wil jij ook je bedrijf laten floreren? Neem dan contact met ons op of kijk voor meer informatie op de pagina over salescoaching en bedrijfsgroei.

PEPP-R

Ondernemerscoaching, Bedrijfsgroei, Starterscoaching

PEPP-R traint managersadviseurs en docenten die beter willen worden in het spreken voor een groep. Dit Nijmeegse bureau geleid door Maike Pollaert heeft een unieke methode waardoor je sneller en beter leert spreken dan door een traditionele methode en je impact verhoogt op je klanten, collega’s of studenten. Klanten leren je hoe je je stemgebruik en lichaamstaal op net zo’n hoog niveau kunt krijgen als je inhoudelijke verhaal. Hulp is zowel verkrijgbaar als een op een training, e-learning, in company als op inschrijving met een diverse groep. Maike Pollaert is de eigenaar van PEPP-R en volgde een coachingstraject bij Brilliant Work om te werken aan de groei van het aantal klanten.

Het resultaat van het samenwerken met Brilliant Work

Maike: “Brillant Work heeft me geholpen bij het maken van keuzes in mijn acquisitie. Daarbij hield mijn coach steeds mijn ambities én de successen tot nu toe in het oog. Het resultaat is een doordachte strategie die past bij mijn bedrijf. Daarbij hebben we ook een praktische invulling aan die strategie gegeven die mij helpen om de plannen concreet maken. Die investering heb ik zó terug verdiend!”

Wil je ook gebruik maken van starterscoaching? Lees er dan alles over op de special voor startende bedrijven.

Home Facility

Ondernemerscoaching

Leon Holster van Home Facilty wilde graag een heldere missie en visie voor zijn bedrijf. Hij heeft Marco Gorselink als coach. Lees hier hoe we hem daarmee hebben geholpen of kijk op onze pagina over ondernemerscoaching. Een traject dat we met subsidie hebben kunnen doen, vraag ook voor welke subsidies jouw bedrijf in aanmerking komt!

“Door zijn open houding voelde ik me tijdens de kennismaking gelijk op mijn gemak. Elke bijeenkomst was bij wijze van spreken een feest. Zijn enthousiasme, je to de point krijgen, een hoeveelheid aan ervaring welke hij met je deelt, zorgt dat ik steeds met nog meer energie de deur uit ging. Zijn heldere uitleg en rust zorgen ervoor dat het als gesneden koek tot je binnenkomt.

Een samenwerkingstraject met Marco gun ik elke startende ondernemer.  Ook een doorgewinterde ondernemer heeft baat bij Marco. Al is het alleen maar om je weer op het juiste pad te krijgen of je creativiteit los te maken.”

Privacy Direct

Ondernemerscoaching, export coaching

Güven Erslaskan van Privacy Direct vertelt over het exportcoachingstraject dat hij bij ons heeft ervaren. Een traject dat we met 100% subsidie hebben kunnen leveren voor zijn bedrijf.

Wil jij ook weten of er een markt is voor jouw producten of diensten in het buitenland? Welke landen je het beste als eerste kunt aanvliegen of in welke markten je meer kunt omzetten en hoe je dat het beste kunt doen? Neem dan contact met ons op of kijk voor meer informatie over onze diensten op https://brilliantwork.nl/export-coaching-en-advies/