Cases - Ervaringen van onze klanten

Lees hieronder de enthousiaste verhalen van onze klanten. Wil je meer informatie over business coaching, bedrijfsgroei, leiderschap en team versterking of export advies? Neem dan contact op en vraag ook naar de mogelijkheden voor subsidie op een traject.

exportcoaching via Brilliant Work

Ruim een jaar geleden is Berrique Willmott gestart met haar nieuwe bedrijf MARBER PRODUCTS. Ze heeft daarmee een geheel nieuw product op de markt gezet: de GRILL WASH, een schoonmaaktray voor het barbecue rooster (omdat bijna iedereen een hekel heeft aan het schoonmaken van zijn/ haar rooster van de BBQ).

Berrique vertelt graag hoe zij haar coachingstraject met Brilliant Work heeft ervaren: “Samen met exportcoach Willem van Brilliant Work heb ik onze verkoop- en exportstrategie verder kunnen ontwikkelen.

Willem is een gedreven coach, die zelf ook zeer enthousiast was over het product en die mooie links legde met andere bedrijven. Daarnaast heeft Willem mij geholpen met het stellen van bepaalde prioriteiten waardoor de plannen overzichtelijker en beter te behappen werden en ik gerichter en sneller kon groeien.

Brilliant Work heeft mij geholpen door op een subsidie te attenderen waardoor ik als starter met een klein budget dit mooie traject toch in te kunnen zetten. Zo stond ik er niet alleen voor!”

Heb jij ook een goed idee en kun jij ook hulp gebruiken om dit goed in de markt te zetten? Of wil je graag jouw product of idee op de markt brengen in het buitenland? Neem contact met ons op of kijk voor meer informatie over onze mogelijkheden voor bedrijfsgroei.

Onlangs zijn Pam en Tjitske van De Schoolpleinvergroeners bij ons gestart met een coaching traject. Zij hebben een uniek bedrijf met een fantastisch doel en zijn ook echte ondernemers die de schouders er onder zetten. De Schoolpleinvergroeners ondersteunen scholen, bso’s en kinderdagverblijven met het vergroenen van hun grijze pleinen, waardoor ‘enorme winst’ te behalen is. “Een groen schoolplein geeft kinderen de mogelijkheid om te leren van de natuur. Kinderen gaan met meer plezier naar school en er is minder pestgedrag,” zeggen de oprichters. Samen met Renate en Lizanne van Brilliant Work zijn zij bezig een goede marketingstrategie neer te zetten om steeds meer scholen warm te krijgen voor groenere schoolpleinen. Heb jij ook een goed idee en kun jij ook hulp gebruiken om dit goed in de markt te zetten? Neem contact met ons op of kijk voor meer informatie over onze mogelijkheden voor starters op https://brilliantwork.nl/business-coach-voor-starters/

Marco Schütz en Gysbert Wind van Eva Solutions vertellen over hun ervaring met coaching en advisering van Brilliant Work, waar ze het voor hebben gebruikt, hoe het heeft geholpen en welke rol subsidie hierin speelde.

Wil jij ook je bedrijf laten groeien? Neem dan contact met ons op of kijk verder op onze website naar informatie over bedrijfsgroei.

Peter Koenders van Koenders Totaalbouw geeft aan hoe hij het traject met Brilliant Work heeft ervaren op het gebied van strategie, bedrijfsgroei, klantgerichtheid en eigenaarschap in zijn bedrijf. Een traject dat we met subsidie hebben kunnen doen.

Wil jij ook je bedrijf goed laten lopen? Neem dan contact met ons op of kijk voor meer informatie over onze leiderschapstrainingen en teambuilding.

Bekijk het verhaal van Mariëlle van Veel Soeps en hoe we haar een gelukkig mens en onderneemster maakten! Wil je ook gebruik maken van starterscoaching? Lees er dan alles over op de special voor startende bedrijven.

Mark Dannenberg van Geran Access Products vertelt over zijn ervaring met Brilliant Work. Waarom hebben ze gekozen voor deze begeleiding, hoe liep dit, met welke subsidie is dit ondersteunt en wat was de uitkomst?

Wil jij ook je bedrijf laten floreren? Neem dan contact met ons op of kijk voor meer informatie op de pagina over salescoaching en bedrijfsgroei

PEPP-R traint managersadviseurs en docenten die beter willen worden in het spreken voor een groep. Dit Nijmeegse bureau geleid door Maike Pollaert heeft een unieke methode waardoor je sneller en beter leert spreken dan door een traditionele methode en je impact verhoogt op je klanten, collega’s of studenten. Klanten leren je hoe je je stemgebruik en lichaamstaal op net zo’n hoog niveau kunt krijgen als je inhoudelijke verhaal. Hulp is zowel verkrijgbaar als een op een training, e-learning, in company als op inschrijving met een diverse groep. Maike Pollaert is de eigenaar van PEPP-R en volgde een coachingstraject bij Brilliant Work om te werken aan de groei van het aantal klanten.

Het resultaat van het samenwerken met Brilliant Work

Maike: “Brillant Work heeft me geholpen bij het maken van keuzes in mijn acquisitie. Daarbij hield mijn coach steeds mijn ambities én de successen tot nu toe in het oog. Het resultaat is een doordachte strategie die past bij mijn bedrijf. Daarbij hebben we ook een praktische invulling aan die strategie gegeven die mij helpen om de plannen concreet maken. Die investering heb ik zó terug verdiend!”

Wil je ook gebruik maken van starterscoaching? Lees er dan alles over op de special voor startende bedrijven.

Natalia Leal Coach and Trainer is een bureau dat oplossingen biedt bij de moeilijkste uitdagingen -of het nou op privé of werkgebied is-, zodat jij weer de controle over je eigen leven kunt krijgen. Natalia gebruikt een hele brede toolbox om je weer helemaal los te weken van je huidige situatie zodat je in staat bent om noodzakelijke beslissingen te maken voor je ideale pad. Het resultaat hiervan zijn gelukkigere mensen met minder stress en angst, die in staat zijn hun twijfels en angsten te overwinnen. Ze presteren beter privé en op het werk.

Resultaat van samenwerking met Brilliant Work:

Tijdens het opzetten van mijn allereerste bedrijf, nam ik contact op met Brilliant Work voor business coaching en advies, met name over mijn marketing & sales strategie. Ik was op zoek naar helderdere doelen en concrete hulpmiddelen om de juiste klanten te vinden, van hulp bij het bepalen van wie mijn doelgroep zou moeten zijn tot het aanpassen van mijn call to action, tot mij meer op mijn gemak te laten voelen om een goed verkoop meeting te hebben. Lizanne was zeer verwelkomend, vriendelijk en professioneel; we hebben meerdere keren rond de tafel gezeten om over deze zaken te brainstormen en ik waardeer alle kennis en ervaring die zij mij heeft gegeven heel erg. Daarnaast had ik ook veel aan haar als coach en sparring partner, als klankbord en een soort van reality check voor mijn eigen gedachten en acties. Ik kijk er naar uit om nog meer uit te breiden met mijn bedrijf. Ik heb een eerste versie van mijn sales & marketing plan, die ik ben gaan implementeren en continu aanscherp met al mijn nieuwe ervaringen en sessies met Lizanne. Het heeft flink bijgedragen aan het veranderen van mijn denkwijze van werknemer naar die van een ondernemer en om mijn eigen stijl als zakenvrouw te vinden.

Wil je ook gebruik maken van starterscoaching? Lees er dan alles over op de special voor startende bedrijven.

Leon Holster van Home Facilty wilde graag een heldere missie en visie voor zijn bedrijf. Hij heeft Marco Gorselink als coach. Lees hier hoe we hem daarmee hebben geholpen of kijk op onze pagina over ondernemerscoaching. Een traject dat we met subsidie hebben kunnen doen, vraag ook voor welke subsidies jouw bedrijf in aanmerking komt!

“Door zijn open houding voelde ik me tijdens de kennismaking gelijk op mijn gemak. Elke bijeenkomst was bij wijze van spreken een feest. Zijn enthousiasme, je to de point krijgen, een hoeveelheid aan ervaring welke hij met je deelt, zorgt dat ik steeds met nog meer energie de deur uit ging. Zijn heldere uitleg en rust zorgen ervoor dat het als gesneden koek tot je binnenkomt.

Een samenwerkingstraject met Marco gun ik elke startende ondernemer.  Ook een doorgewinterde ondernemer heeft baat bij Marco. Al is het alleen maar om je weer op het juiste pad te krijgen of je creativiteit los te maken.”

Güven Erslaskan van Privacy Direct vertelt over het exportcoachingstraject dat hij bij ons heeft ervaren. Een traject dat we met 100% subsidie hebben kunnen leveren voor zijn bedrijf.

Wil jij ook weten of er een markt is voor jouw producten of diensten in het buitenland? Welke landen je het beste als eerste kunt aanvliegen of in welke markten je meer kunt omzetten en hoe je dat het beste kunt doen? Neem dan contact met ons op of kijk voor meer informatie over onze diensten op https://brilliantwork.nl/export-coaching-en-advies/

Niets maakt ons blijer dan tevreden klanten! De coaches van Brilliant Work hebben inmiddels al zo’n 2000 klanten naar tevredenheid geholpen via diverse coachingstrajecten, dus we hebben ruime ervaring en expertise. Toch is elke klant weer uniek voor ons en die begeleiden we echt één op één op een persoonlijke manier.

In deze intake kijken we naar jou en je bedrijf, waar je hulp bij zou willen en hoe we dit aan zouden pakken. We leggen uit op welke subsidies je zou kunnen aanspreken bij onze coachingstrajecten en helpen je met de aanvraag hiervan.

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden en de gratis intake om jouw bedrijf te laten groeien.

  | | |
  Schuiven naar boven

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Saul Jansen

  Ik bel je graag om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

  Chat openen
  App ons