Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Brilliant Work bestaat uit een pool van ervaren en hoog opgeleide associates die we inzetten afhankelijk van het soort opdrachten die lopen en welke expertise daarvoor nodig is. Dit omvat onder andere bedrijfscoaches, organisatieadviseurs, trainers en experts in personeelszaken, ieder met bijzonder veel ervaring in hun vakgebied.

We zijn in 2016 opgericht en combineren welbeproefde methodes met een frisse blik en bedienen zowel het MKB, grote organisaties, non profit en semi-overheid. Onze mensen hebben een uitgebreide academische kennis, hebben hun sporen verdient in de praktijk en zijn bijzonder makkelijk en open om mee te praten. Dus maak een afspraak, dan komen we graag langs om te kijken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

 Ons hele team kan met subsidie van de provincie Gelderland bedrijven helpen met zaken als innovatie, export of het veranderen van het verdienmodel. Daarnaast hebben we ook twee experts die volledig gesubsidieerde export coaching verzorgen aan MKB organisaties in heel Nederland.

Lizanne Jakobs, bedrijfscoach in Oosterbeek

Lizanne Jakobs – bedrijfscoach, adviseur en spreker

Lizanne is de oprichter van Brilliant Work. Met 20 jaar ervaring in een heel scala aan sectoren heeft ze (1973) een brede blik. Lizanne is drs in de Internationale Bedrijfscommunicatie, een gecertificeerd Ology coach en DISC trainer. Ze spreekt zes talen, wat zeer van pas kwam in haar internationale carrière. Van 1996 tot 2010 bekleedde ze verschillende staf en managementposities in customer service, marketing en verkoop.

Sindsdien werkt ze als bedrijfscoach, trainer en adviseur, zowel in Nederland als het Engeland. Ze werd door Enterprise Nation benoemd tot een van de top 50 consultants van het Verenigd Koninkrijk voor 2015.

Lizanne is materiedeskundige bij het Nederlands Instituut voor Kennisoverdracht (INVK). Ze leidt sessies over onderwerpen op het gebied van strategie, marketing, verandermanagement en leiding geven.

Tevens functioneert ze als SIB coach namens het Rijksinstituut voor Ondernemend Nederland (RVO). Hierdoor kan ze 100% gesubsidieerde exportplannen maken met haar klanten.

 

Linkedin

Marco Gorselink – strategiespecialist voor het MKB én ZZP’ers, ondernemerscoach

Marco (1970) heeft meer dan 20 jaar ervaring in diverse functies bij verschillende (MKB-)organisaties op o.a. de werkgebieden vastgoedbeheer, financiële dienstverlening en technische detachering/W&S. Hij heeft ruime ervaring met acquisitie en relatiebeheer voor zowel B2C als B2B. Na zijn studie Bedrijfseconomie heeft Marco een post-HBO opleiding Commercieel Vastgoedmanagement afgerond een opleiding Integrale Psychologie en een basisopleiding Familie-opstellingen. Uiteraard scherpt hij zijn (commerciële) kennis regelmatig aan met talloze workshops en trainingen.

In het begrip strategie is Marco zeer sterk in deze helder en eenvoudig uit te leggen, zodat die in de praktijk eenvoudig toepasbaar en laagdrempelig is. En waarbij de implementatie een onmisbaar onderdeel is. Marco begeleidt strategiesessies en MT-(begeleidings)trajecten. Tevens verzorgt hij executive coaching, teamcoaching en individuele coaching.

Inge van Bolhuis – HR-expert, loopbaan- en teamontwikkelaar

Ruim 20 jaar ervaring in alle facetten van het HR vak maakt Inge (1968) een doorgewinterde vakvrouw. Ze studeerde Personeel en Arbeid aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en Cultuur, Organisatie en Management aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Inge startte haar carrière als personeelsfunctionaris bij de Provinciale Bibliotheekcentrale Gelderland, nu Rijnbrink. Daarna ontwikkelde ze zich als HR adviseur en – businesspartner en deed ruime ervaring op in organisatie- en personeelsontwikkeling. Ze begeleidde tal van reorganisatieprocessen.

Ze doet haar werk zelfstandig sinds 2005 en vervult opdrachten in HR, loopbaancoaching, leefstijlcoaching en verzuimpreventie.

Carlo van Rienen – Franchise Consultant

Carlo (1968) is een ervaren adviseur voor bedrijven die een franchiseformule of soortgelijk commercieel samenwerkingsverband willen ontwikkelen, professionaliseren of laten groeien. Hij verzorgt haalbaarheidsstudies, ontwikkelt franchise– en licentieformules en maakt franchiseovereenkomsten- en handboeken. Tevens helpt hij bij de werving- en selectie van franchisenemers en helpt bestaande franchiseformules bij het professionaliseren, het managen of het internationaal uitrollen van de formule.

Carlo is sinds 2002 actief in de franchisewereld als franchisegever en adviseur voor centrale franchiseorganisaties en overige serviceorganisaties. Als franchisegever was hij verantwoordelijk voor HypotheekDesk, een formule voor financieel intermediairs. Onder zijn toezicht is de organisatie van 5 naar 42 vestigingen gegroeid. Carlo werkt als franchisespecialist, formuleontwikkelaar, procesmanager, interim formulemanager of franchise mediator. Hij is is als verandermanager betrokken bij transitietrajecten voor franchiseformules of andere commerciële samenwerkingsverbanden. Carlo begeleidt franchise-eigenaren en formulemanagers in het managen van de formule en/of de franchisenemers. Daarnaast publiceert en spreekt hij over zijn expertise.

Ivar van Asten – ondernemerscoach, teamontwikkelaar en trainer

Ivar (1967) is na een succesvolle logistieke carrière in sales en marketing in 2005 begonnen als coach en adviseur en begeleid naar goede tevredenheid van de klant startende ondernemers, bestuurders, managers en directie. Hij doet dit veelal via gesubsidieerde programma’s zoals de Startversneller, Leren van Elkaar kringen en Starters International Business (SIB). Tevens leidt hij enkele middencirkels bij VNO-NCW Achterhoek. Hij heeft inmiddels ruim 200 ondernemers mogen helpen hun droom te realiseren en bijna 90% hiervan is nog steeds actief als ondernemer.

Ivar is actief als begeleider van teams in ontwikkeling en gebruikt daar ervaringsgericht trainen voor, vanwege het grote leereffect en het plezier. Middels outdoor activiteiten als metafoor voor samenwerking, communicatie, leiderschap, strategie, creativiteit en teamvorming helpt hij sinds 2006 teams zich te versterken. Evt ondersteund door coaching van teamleden en managers, brainstormsessies en vervolg trainingen op gebied van communicatie & samenwerking. Hulpmiddelen om in teams elkaars gedrag beter te plaatsen worden desgewenst daarbij ingezet zoals DiSC, Belbin, NLP, MBTI, Enneagram en de diverse kleuren theorieën. Ivar is een natuurlijke verbinder die geloofd in jouw authenticiteit.

Hij combineert zijn werk in Nederland met wonen in Zuid Frankrijk. Door Ivar’s huidige ervaring met het buitenland en zijn verleden met internationaal zaken doen, is hij ook een zeer geschikte exportcoach.

Stef van Boekel – Exportcoach

Sinds 2006 is Stef (1984) actief op gebied van internationaal ondernemen, de eerste vijf jaar met name op gebied van business development en acquisitie. Hier heeft hij zijn sporen ruim verdiend als ondernemer, manager en directielid.

Gedurende de laatste zeven jaar is hij zich gaan richten op internationale e-commerce en de bijhorende operatie. Hij is in ruim 20 landen werkzaam geweest, waarbij hij ook in vijf landen heeft gewoond. Stef is consultant en coach op gebied van scale-up en internationale groei.

Stef heeft tal van zowel B2B als B2C organisaties geholpen om zich internationaal te positioneren, van het MKB tot Fortune 500-bedrijven.Vanuit de wetenschap dat een bedrijf een veel sterkere positie heeft wanneer het zonder landsgrenzen onderneemt helpt hij sinds 2016 klanten met alle aspecten van strategie en uitvoering. De stijl en werkwijze van Stef kenmerken zich door recht door zee, focus op vooruitgang en de daarbij bijhorende beslissingen. Stef is SIB coach namens de RVO, hierdoor kan hij 100% gesubsidieerde exportplannen maken met zijn klanten.

Stef van Boekel, Brilliant Work exportcoach