David Kleerekoper

Management Consultant, Coach, FMCG, International Sales & Marketing

David (1960) heeft zijn sporen verdient in het bedrijfsleven tijdens een internationale carrière. Na een studie Rechten werd hij uitgezonden als General Manager van diverse buitenlandse vestigingen van Ceteco (handelshuis), Bols (drank), en Wessanen (tegenwoordig Ecotone, biologische, natuurlijke, en dieetproducten). Na terugkeer in Nederland trad hij toe tot de Europese Board van CSM (bakkerij ingrediënten).

Landen waar hij veel heeft gewerkt of gewoond: Israël, Angola, Mozambique, Colombia, Portugal, een lange tijd Brazilië, en het Verenigd Koninkrijk (Kallo Foods). Bij CSM was David verantwoordelijk voor Europese export en de vestigingen in Noord, Centraal en Zuid Europa.

David spreekt behalve Nederlands vloeiend EngelsPortugeesSpaans en Hebreeuws met een gedegen werkkennis in Frans en Duits. David begeleidt en coacht graag ambitieuze zowel startende als gevestigde ondernemers en management teams die in alle opzichten over grenzen heen kijken en willen groeien. Ervaring met zowel B2B als B2C, Voeding en drankFMCG en Agri. Strategie en executie. Niet alleen over de ‘wat’ (we moeten doen) maar ook over de ‘hoe’ (we het moeten doen).

Educatie

  • Rechten (UvA)
  • AMP (Insead)
  • Advanced Negotiations (London Business School)

Werkervaring

  • Eigenaar Amarta Foods BV
  • VP Group Countries and Export, CSM
  • VP Mediterranean and Export, Wessanen
  • General Manager Kallo Foods

Verborgen talent

…blijft verborgen…

Favoriete superkracht

Exploreren van verdienmodellen.

Mijn insteek

Focus in de business en consistent volhouden.

Google-beoordelingen

Koen Verlinden
Lees verder
Ik maak al een tijd gebruik van de coachingsdiensten van Brilliant work en naar grote tevredenheid. Pro-actief, initiatiefrijk, creatief meedenkend, strak georganiseerd, kortom een goede sparringspartner die ik iedere ondernemer toewens.
Evert Niemeijer
CowManager BV
Lees verder
Een heel prettig coachingstraject (met RVO voucher) met David Kleerekoper van Brilliant Work gehad. Samen een mooie logische entry strategie gemaakt voor een nog onondekt land voor ons bedrijf. Hands on geen langdradig powerpoints maar just go for it.
Gaiane Abrahamian
Lees verder
Via StartUp Nijmegen ben ik in contact gekomen met Brilliant Work. Met Lizanne Jakobs een heel fijn gesprek gevoerd waarna ik een ondernemerscoach toegewezen kreeg. Ik ben heel goed geholpen en dankzij deze coaching heb ik stappen gezet. Ik ben ook geholpen qua contacten, netwerk dat essentieel is voor elke ondernemer en vooral voor de startende ondernemers. Ook administratief goede ervaringen mee. Ik heb zeer positieve ervaring met Brilliant Work en kan hen van harte aanbevelen.
Vorige
Volgende
5.0
Google totaalwaardering
5/5

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google-beoordelingen

Anette van Haren
Lees verder
De kennis en ervaring van Brilliant Work is werkelijk briljant. Ons coachingstraject hebben we als zeer waardevol ervaren. Dank!
LesLab Cooperatie
Lees verder
Vorig jaar zijn we gestart met de internationalisering van LesLab. Een nieuwe markt is een grote stap met culturele en financiële uitdagingen. De laagdrempelige begeleiding van Brilliant Work heeft ons goed op weg geholpen. Prettig contact, goed bereikbaar en deskundig advies. Rogier van Essen Algemeen Directeur LesLab B.V.
Morris Vlijm
Lees verder
Ik ben een jonge startende ondernemer en ben een ondernemerstraject aangegaan bij Brilliant Work. Ik had veel vragen en wist eigenlijk nog vrij weinig over het ondernemen maar ik kan nu zeggen dat met veel vertrouwen mijn eigen onderneming run. Een absolute aanrader!
Vorige
Volgende
5.0
Google totaalwaardering
5/5
Zoek