David Kleerekoper

Management Consultant, Coach, FMCG, International Sales & Marketing

David (1960) heeft zijn sporen verdient in het bedrijfsleven tijdens een internationale carrière. Na een studie Rechten werd hij uitgezonden als General Manager van diverse buitenlandse vestigingen van Ceteco (handelshuis), Bols (drank), en Wessanen (tegenwoordig Ecotone, biologische, natuurlijke, en dieetproducten). Na terugkeer in Nederland trad hij toe tot de Europese Board van CSM (bakkerij ingrediënten).

Landen waar hij veel heeft gewerkt of gewoond: Israël, Angola, Mozambique, Colombia, Portugal, een lange tijd Brazilië, en het Verenigd Koninkrijk (Kallo Foods). Bij CSM was David verantwoordelijk voor Europese export en de vestigingen in Noord, Centraal en Zuid Europa.

David spreekt behalve Nederlands vloeiend EngelsPortugeesSpaans en Hebreeuws met een gedegen werkkennis in Frans en Duits. David begeleidt en coacht graag ambitieuze zowel startende als gevestigde ondernemers en management teams die in alle opzichten over grenzen heen kijken en willen groeien. Ervaring met zowel B2B als B2C, Voeding en drankFMCG en Agri. Strategie en executie. Niet alleen over de ‘wat’ (we moeten doen) maar ook over de ‘hoe’ (we het moeten doen).

Educatie

  • Rechten (UvA)
  • AMP (Insead)
  • Advanced Negotiations (London Business School)

Werkervaring

  • Eigenaar Amarta Foods BV
  • VP Group Countries and Export, CSM
  • VP Mediterranean and Export, Wessanen
  • General Manager Kallo Foods

Verborgen talent

……blijft verborgen…

Favoriete superkracht

Exploreren van verdienmodellen.

Mijn insteek

Focus in de business en consistent volhouden.

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.