Help je bedrijf te groeien door jezelf te ontwikkelen

Waarom is business coaching de juiste keuze?

Beweeg mee met jouw bedrijf

Een succesvol bedrijf staat nooit stil. Nieuwe uitdagingen voor het bedrijf vergen nieuwe vaardigheden van jou als manager of ondernemer. Met een business coach van Brilliant Work haal je een partner in huis die jou persoonlijk begeleidt in de volgende stap, voor jou en het bedrijf.

De juiste partner om je verder te helpen

Business coaching stelt jou in staat het beste in jezelf naar boven te halen om zo elke situatie te kunnen aan te kunnen. Ook als je al de nodige ervaring op zak hebt, kan een coach de sparringpartner zijn die je helpt nieuwe perspectieven te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te trainen. Onze ervaren coaches helpen jou in elke fase een bepalende rol te spelen in de ontwikkeling van het bedrijf. Ook bieden ze jou toegang tot een breed netwerk van potentiële klanten, partners en relevante instanties voor fondsen en subsidies.

brilliant work business coaching met subsidie

Ontwikkel je bedrijf of afdeling door te groeien in jouw rol

Train nieuwe vaardigheden voor nieuwe uitdagingen

Krijg écht onafhankelijk advies en begeleiding

Houd kosten laag door gebruik van subsidies

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat levert business coaching je op?

Door onze ruime ervaring in bedrijfsleven en ondernemerschap, begrijpen we hoe we jou moeten begeleiden in het laten groeien van je bedrijf of je afdeling. We helpen je lastige beslissingen met vertrouwen tegemoet te treden, een ideaal team van werknemers op te bouwen door succesvolle werving en motivatie en hoe je een goede cashflow voor het bedrijf kunt behouden.

We zorgen ervoor dat er meer structuur wordt toegepast in het bedrijf waar nodig. En samen ontwikkelen we de vaardigheden die jij en je werknemers nodig hebben om processen op te schalen, actieplannen op te stellen, mensen te helpen groeien, je bedrijf uit te breiden en je omzet te vergroten. We bespreken wat er moet gebeuren in het bedrijf om tot je gewenste doel te komen.

Jouw succes is ons doel

Door middel van onafhankelijk, professioneel advies en persoonlijke begeleiding werken we nauw samen aan jouw doelen. En doordat we gebruik maken van verschillende subsidies kunnen we die begeleiding goedkoper aan jou aanbieden. Met een business coach van Brilliant Work aan je zijde betreed jij zo veel makkelijker nieuwe markten, omarm je nieuwe technologieën, motiveer je werknemers en is het veel eenvoudiger de koers van het bedrijf vast te houden.

Hoe werkt business coaching?

Bekijk hieronder onze werkwijze. Deze passen we geheel aan op jouw behoeftes.

Bedrijfsplan

Samen zetten we helder op papier wat jouw doelstellingen zijn voor de korte en lange termijn en hoe je die gaat bereiken.

Inventarisatie

Vaardigheden, contacten en informatie: wat heb je al in huis en wat is er nog nodig om jouw succes te garanderen.

Resultaat

We blijven je begeleiden op weg naar jouw doelen. Wat gaat er volgens plan en waar moet nog bijgestuurd worden?

Uitvoering

We leren je de gewenste vaardigheden en helpen je met het vinden van de juiste contacten en belangrijke informatie.

Waarom een ondernemerscoach
van Brilliant Work?

Als beste beoordeeld

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Daarnaast zijn we ook al 2 jaar op rij uitgeroepen tot beste adviesbureau en zijn we uitverkozen tot beste businesscoaching adviesbureau van Nederland 2022 door AI.

Ervaren coaches

Ons team bestaat uit ervaren coaches die hun expertise en ervaring gebruiken om jouw bedrijf te ondersteunen.

Flexibel & op maat

Jouw traject is bij ons volledig op maat! Jij kunt zelf kiezen hoe vaak en met welke coach(es) je afspreekt.

Subsidies

Veel ondernemers hebben recht op subsidies. Wij zijn bekend met legio mogelijkheden en weten direct waar jij gebruik van kunt maken.

Google-beoordelingen

Marc Nickel
Lees verder
Ik heb Lizanne ervaren als een ervaren bedrijfscoach en prettig persoon in de omgang. Ze sloot als mens goed aan bij/op mijn gevoel en legde tegelijkertijd als ondernemerscoach de vinger op de (zere) plekken, om me op een stimulerende wijze in beweging te krijgen.
Administrator Bonebakker b.v.
Lees verder
Via Brilliant Work worden wij gecoacht door Willem van Putten. Zijn brede parate kennis en ervaring, gedragen door een geweldige energie, helpen ons bij onze ambities. De organisatie Brilliant Work hebben wij inmiddels leren kennen als een club mensen die écht met je meedenken. Er is een groot intern netwerk, onder meer door coaches uit verschillende branches, waardoor er altijd wel een specialist te vinden is die je kan helpen op een specifiek onderdeel. Wij zijn zeer te spreken over de organisatie Brilliant Work en in het bijzonder over onze coach Willem van Putten. Van harte aanbevolen!
Ardjan Robbe Groskamp
Lees verder
Onlangs heb ik mijn coachingstraject afgerond met Ivar van Asteren. Ik ben qua persoon en bedrijfsresultaat enorm gegroeid! Hartelijk dank Lizanne Jakobs voor de snelle communicatie en uitstekende service! Brilliant Work is een aanrader voor ondernemers die willen groeien!
Sybren Bies
Lees verder
Een top organisatie die met een berg aan kennis en ervaring (startende) ondernemers helpt te groeien. Zeker aan te raden!
Petra Dielman
Lees verder
Ik heb met Lizanne gewerkt, ze was mijn coach. Ze heeft me geholpen met beter inzicht te krijgen in wat ik wil met mijn bedrijf en potentie te vinden om deze te laten groeien. Twijfel niet om met haar contact op te nemen!
Previous
Next
5.0
Google totaalwaardering
5/5

Waarom een traject bij Brilliant Work?

Ontdek waar grote kansen liggen voor je onderneming

Leer van fouten van anderen en identificeer valkuilen

Wordt gecoacht door het beste coaching- & consultancy bureau van Nederland

Kies zelf hoe vaak en met welke coach je afspreekt

Coaching op locatie of online

Krijg écht onafhankelijk advies, jouw succes is onze prioriteit!

Onze klanten

We hebben in het verleden al veel ondernemers mogen begeleiden richting hun succesvolle onderneming.
 Lees meer over de ervaringen van onze tevreden klanten.

maike-tijdens-pitch-Nijmegen-Business-bw-1

PEPP-R - Ondernemerscoaching, bedrijfsgroei en starterscoaching

“Brilliant Work heeft me geholpen bij het maken van keuzes in mijn acquisitie”, vertelt Maike Pollaert eigenaar van PEPP-R. Het Nijmeegse bureau traint managers,...

peter-koenders-2

Koenders Totaalbouw - Ondernemerscoaching, bedrijfsgroei, leiderschap & team

“Ons bedrijf bestaat al 85 jaar”, vertelt Peter Koenders van Koenders Totaalbouw trots. “In de loop der jaren hebben wij al heel wat ontwikkelingen...

Eva Solutions zuil Brilliant Work coaching

Eva Solutions - Exportcoaching en bedrijfsgroei

Eva Solutions biedt oplossingen op het gebied van bezoekersregistratie, bezoekersmanagement en toegangsverlening. “Toen we hoorden wat Brilliant Work doet voor ondernemers, leek dat ons...

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Search