Help je bedrijf te groeien door jezelf te ontwikkelen

Waarom is business coaching de juiste keuze?

Beweeg mee met jouw bedrijf

Een succesvol bedrijf staat nooit stil. Nieuwe uitdagingen voor het bedrijf vergen nieuwe vaardigheden van jou als manager of ondernemer. Met een business coach van Brilliant Work haal je een partner in huis die jou persoonlijk begeleidt in de volgende stap, voor jou en het bedrijf.

De juiste partner om je verder te helpen

Business coaching stelt jou in staat het beste in jezelf naar boven te halen om zo elke situatie te kunnen aan te kunnen. Ook als je al de nodige ervaring op zak hebt, kan een coach de sparringpartner zijn die je helpt nieuwe perspectieven te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te trainen. Onze ervaren coaches helpen jou in elke fase een bepalende rol te spelen in de ontwikkeling van het bedrijf. Ook bieden ze jou toegang tot een breed netwerk van potentiële klanten, partners en relevante instanties voor fondsen en subsidies.

Ontwikkel je bedrijf of afdeling door te groeien in jouw rol

Train nieuwe vaardigheden voor nieuwe uitdagingen

Krijg écht onafhankelijk advies en begeleiding

Houd kosten laag door gebruik van subsidies

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat levert business coaching je op?

Door onze ruime ervaring in bedrijfsleven en ondernemerschap begrijpen we hoe we jou moeten begeleiden in het laten groeien van je bedrijf of je afdeling. We helpen je lastige beslissingen met vertrouwen tegemoet te treden, een ideaal team van werknemers op te bouwen door succesvolle werving en motivatie en hoe je een goede cashflow voor het bedrijf kunt behouden. We zorgen ervoor dat er meer structuur wordt toegepast in het bedrijf waar nodig. En samen ontwikkelen we de vaardigheden die jij en je werknemers nodig hebben om processen op te schalen, actieplannen op te stellen, mensen te helpen groeien, je bedrijf uit te breiden en je omzet te vergroten. We bespreken wat er moet gebeuren in het bedrijf om tot je gewenste doel te komen.

Jouw succes is ons doel

Door middel van onafhankelijk, professioneel advies en persoonlijke begeleiding werken we nauw samen aan jouw doelen. En doordat we gebruik maken van verschillende subsidies kunnen we die begeleiding goedkoper aan jou aanbieden. Met een business coach van Brilliant Work aan je zijde betreed jij zo veel makkelijker nieuwe markten, omarm je nieuwe technologieën, motiveer je werknemers en is het veel eenvoudiger de koers van het bedrijf vast te houden.

Hoe werkt business coaching?

Bekijk hieronder onze werkwijze. Deze passen we geheel aan op jouw behoeftes.

Bedrijfsplan

Samen zetten we helder op papier wat jouw doelstellingen zijn voor de korte en lange termijn en hoe je die gaat bereiken.

Inventarisatie

Vaardigheden, contacten en informatie: wat heb je al in huis en wat is er nog nodig om jouw succes te garanderen.

Resultaat

We blijven je begeleiden op weg naar jouw doelen. Wat gaat er volgens plan en waar moet nog bijgestuurd worden?

Uitvoering

We leren je de gewenste vaardigheden en helpen je met het vinden van de juiste contacten en belangrijke informatie.

Waarom een ondernemerscoach
van Brilliant Work?

Als beste beoordeeld

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Daarnaast zijn we ook al 2 jaar op rij uitgeroepen tot beste adviesbureau en zijn we uitverkozen tot beste businesscoaching adviesbureau van Nederland 2022 door AI.

Ervaren coaches

Ons team bestaat uit ervaren coaches die hun expertise en ervaring gebruiken om jouw bedrijf te ondersteunen.

Flexibel & op maat

Jouw traject is bij ons volledig op maat! Jij kunt zelf kiezen hoe vaak en met welke coach(es) je afspreekt.

Subsidies

Veel ondernemers hebben recht op subsidies. Wij zijn bekend met legio mogelijkheden en weten direct waar jij gebruik van kunt maken.

Google-beoordelingen

Marlou de Ridder
Lees verder
Erg goede ervaring met Brilliant Work. Ervaren mensen met een groot netwerk die je bedrijf verder kunnen helpen. Via het netwerk van bedrijfcoach Willem een leverancier in China gevonden. En tijdens onze sparringssessies komen goede ideeën naar voren.
Lana L
Lees verder
Ik ben ontzettend blij met het coachingtraject van Brilliant Work. Lizanne bedankt voor de snelle en professionele reacties en de goede/fijne koppeling met mijn coach Willem van Putten. De coaching van Willem is niet alleen geschikt voor de beginnende ondernemers maar ook voor de meer ervaren net als ik. Willem kon heel goed luisteren en stelde mij de juiste vragen om te helpen meer inzichten te krijgen. Zijn praktische aanpak en hoeveelheid kennis waren heel erg waardevol. Ook de communicatie met Willem heb ik door zijn openheid en helderheid tijdens het traject als zeer prettig ervaren! Willem neemt de tijd voor je, hij is oprecht geïnteresseerd en denkt met je mee in de mogelijkheden die er zijn om snel door te groeien. Kortom hij is een echte aanrader! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Lana-Larysa van Hunen-Demyanova Amulet 8
Evelijn van Bon
Lees verder
Lizanne van Brilliant Work is een energieke, motiverende coach, die heel snel boven water weet te krijgen waar het knelt binnen je bedrijf. Ze gaf mij concrete ideeën over, onder andere, tijdmanagement met betrekking tot de mensen die komen naar mijn massagepraktijk. Het allerfijnste aan Lizanne vind ik, dat ze mijn persoonlijkheid en manier van werken meenam in alle ideeën, waardoor haar suggesties feilloos aansluiten bij mijn gedachtengang en gevoelsleven. Dus als je op zoek bent naar een coach die jou écht ziet en enthousiast met je meedenkt, is Lizanne de vrouw bij uitstek.
Maaike van Riesen
Lees verder
De coachsessies hebben me de handvatten gegeven om door te groeien. Door de gesprekken heb ik mijn lange termijn plan helder, de actiepunten concreet en een helder beeld van de groei die ik ga maken de komende periode en wat ik daar voor ga doen. Dank je wel Lizanne!
Mathanje Huisman
Lees verder
Fijn om in deze fase van mijn bedrijf ondersteuning te hebben gehad van Lizanne. Brilliant Work staat voor professionaliteit, ervaringsdeskundigheid en een vertrouwd gevoel.
Previous
Next
5.0
Google totaalwaardering
5/5

Waarom een traject bij Brilliant Work?

Ontdek waar grote kansen liggen voor je onderneming

Leer van fouten van anderen en identificeer valkuilen

Wordt gecoacht door het beste coaching- & consultancy bureau van Nederland

Kies zelf hoe vaak en met welke coach je afspreekt

Coaching op locatie of online

Krijg écht onafhankelijk advies, jouw succes is onze prioriteit!

Onze klanten

We hebben in het verleden al veel ondernemers mogen begeleiden richting hun succesvolle onderneming.
 Lees meer over de ervaringen van onze tevreden klanten.

mark-dannenberg

Geran Access Products B.V. - Bedrijfsgroei, exportcoaching

Mark Dannenberg van Geran Access Products vertelt over zijn ervaring met Brilliant Work. Waarom hebben ze gekozen voor deze begeleiding, hoe liep dit, met...

peter-koenders-2

Koenders Totaalbouw - Ondernemerscoaching, bedrijfsgroei, leiderschap & team

Peter Koenders van Koenders Totaalbouw geeft aan hoe hij het traject met Brilliant Work heeft ervaren op het gebied van strategie, bedrijfsgroei, klantgerichtheid en...

Thumbnail-video-Eva-solutions

Eva Solutions - Exportcoaching, bedrijfsgroei

Marco Schütz en Gysbert Wind van Eva Solutions vertellen over hun ervaring met coaching en advisering van Brilliant Work, waar ze het voor hebben...

Gratis gesprek aanvragen

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!