Vol vertrouwen van start met je nieuwe bedrijf

Is starters coaching iets voor mij?

Maak de juiste start

Met een nieuw bedrijf kun je alle kanten op. Veel startende ondernemers weten daardoor niet goed welke koers ze moeten varen. Maar ook na een goede start blijft het een uitdaging om te bepalen welke richting je op wil groeien met je bedrijf. En hoe krijg je die groei eigenlijk voor elkaar? Met de persoonlijke begeleiding van een starterscoach van Brilliant Work haal je de expertise in huis die je helpt om de juiste stappen te zetten.

Met ondersteuning die bij jou past

Met starters coaching ontwikkel je de vaardigheden die jouw bedrijf nodig heeft om te kunnen groeien. Bijvoorbeeld het opstellen van een bedrijfsplan en concrete doelen, of het aanleren en oefenen van specifieke skills. Omdat onze coaches diverse achtergronden en expertises hebben, is er altijd een coach die perfect past bij jouw situatie. Zo leer je omgaan met de uitdagingen die horen bij de groei van jouw bedrijf.

Video afspelen

Bepaal de koers van je nieuwe bedrijf

Leer jouw kansen en valkuilen te identificeren

Krijg écht onafhankelijk advies en begeleiding

Houd kosten laag door gebruik van subsidies

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat levert starters coaching je op?

Wat zijn jouw uitdagingen?

Bij Brilliant Work hebben we ruime ervaring in ondernemerschap en coaching. Zo zijn we bijvoorbeeld partner bij Start Up Nijmegen en Start Club Arnhem, waar we al vele starters begeleidden. De eerste uitdaging is meestal het verkrijgen van een heldere kijk op wat jouw bedrijf in de kern is en wie de doelgroep is. Vervolgens identificeren en ontwikkelen we samen de vaardigheden die jou in staat moeten stellen je bedrijf naar grote hoogten te brengen. Zo kun jij vol vertrouwen bouwen aan je onderneming.

Investeer in je eigen onderneming

Door te investeren in de persoonlijke begeleiding van Brilliant Work neem je afscheid van kwakkelende resultaten, trage groei en tegenvallende omzet. We brengen plezier en vertrouwen in je onderneming en zorgen dat jouw harde werken zich terugbetaalt. Daarnaast brengen we je in contact met relevante bedrijven en overheden in ons netwerk. Zo verbinden we je bijvoorbeeld aan mogelijke klanten of partners, of aan instanties die mogelijk subsidies of fondsen beschikbaar kunnen stellen. 

Subsidies

Vaak is het voor startende ondernemers mogelijk gebruik te maken van subsidies voor onze coachingstrajecten. Zo wordt deze investering in jouw onderneming nog aantrekkelijker en bereikbaarder. We brengen graag voor je in kaart welke subsidies voor jou beschikbaar zijn. Je kunt hiervoor altijd even contact met ons opnemen.

Hoe werkt starterscoaching?

Bekijk hieronder onze werkwijze. Deze passen we geheel aan op jouw behoeftes.

Bedrijfsplan

Samen zetten we helder op papier wat jouw doelstellingen zijn voor de korte en lange termijn en hoe je die gaat bereiken.

Inventarisatie

Vaardigheden, contacten en informatie: wat heb je al in huis en wat is er nog nodig om jouw succes te garanderen.

Resultaat

We blijven je begeleiden op weg naar jouw doelen. Wat gaat er volgens plan en waar moet nog bijgestuurd worden?

Uitvoering

We leren je de gewenste vaardigheden en helpen je met het vinden van de juiste contacten en belangrijke informatie.

Waarom een ondernemerscoach
van Brilliant Work?

Als beste beoordeeld

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Daarnaast zijn we ook al 2 jaar op rij uitgeroepen tot beste adviesbureau en zijn we uitverkozen tot beste businesscoaching adviesbureau van Nederland 2022 door AI.

Ervaren coaches

Ons team bestaat uit ervaren coaches die hun expertise en ervaring gebruiken om jouw bedrijf te ondersteunen.

Flexibel & op maat

Jouw traject is bij ons volledig op maat! Jij kunt zelf kiezen hoe vaak en met welke coach(es) je afspreekt.

Subsidies

Veel ondernemers hebben recht op subsidies. Wij zijn bekend met legio mogelijkheden en weten direct waar jij gebruik van kunt maken.

Google-beoordelingen

Gert-Jan van Delft
Lees verder
Als startende ondernemers hebben we veel profijt gehad van de ondernemerscoach van Brilliant Work. Het is fijn als je met de vele praktische vragen die je dan hebt terecht kan bij een coach met ervaring. De adviezen, tips en strategische inzichten hebben ons geholpen om een succesvolle start te maken met Sheba Coffee!
Petra Dielman
Lees verder
Ik heb met Lizanne gewerkt, ze was mijn coach. Ze heeft me geholpen met beter inzicht te krijgen in wat ik wil met mijn bedrijf en potentie te vinden om deze te laten groeien. Twijfel niet om met haar contact op te nemen!
Joris Even
Lees verder
Zeer tevreden over het traject, kennis, netwerk, flexibiliteit en contact met de coach! Dit heeft in ons onderzoek voor export snel tot resultaten geleid.
Previous
Next
5.0
Google totaalwaardering
5/5

Ontmoet onze coaches & klanten

Wie gingen je voor?

Bekijk hier hoe we Mariëlle van Veel Soeps hebben geholpen bij de start van haar bedrijf.

Waarom een traject bij Brilliant Work?

Ontdek waar grote kansen liggen voor je onderneming

Leer van fouten van anderen en identificeer valkuilen

Wordt gecoacht door het beste coaching- & consultancy bureau van Nederland

Kies zelf hoe vaak en met welke coach je afspreekt

Coaching op locatie of online

Krijg écht onafhankelijk advies, jouw succes is onze prioriteit!

Onze klanten

We hebben in het verleden al veel ondernemers mogen begeleiden richting hun succesvolle onderneming.
 Lees meer over de ervaringen van onze tevreden klanten.

natalia

Natalia Leal - Starterscoaching, bedrijfsgroei

Natalia Leal | Coach and Trainer is een bureau dat oplossingen biedt bij de moeilijkste uitdagingen -of het nou op privé of werkgebied is-, zodat jij weer de controle over je eigen leven kunt krijgen....

maike-tijdens-pitch-Nijmegen-Business-bw-1

PEPP-R - Ondernemerscoaching, bedrijfsgroei, starterscoaching

PEPP-R traint managers, adviseurs en docenten die beter willen worden in het spreken voor een groep. Dit Nijmeegse bureau geleid door Maike Pollaert heeft een unieke methode waardoor je sneller en beter leert spreken dan...

schoolpleinvergroeners

Schoolpleinvergroeners - Starterscoaching, bedrijfsgroei

Onlangs zijn Pam en Tjitske van De Schoolpleinvergroeners bij ons gestart met een coaching traject. Zij hebben een uniek bedrijf met een fantastisch doel...

Gratis gesprek aanvragen

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!