Vol vertrouwen van start met je nieuwe bedrijf

Is starters coaching iets voor mij?

Maak de juiste start

Met een nieuw bedrijf kun je alle kanten op. Veel startende ondernemers weten daardoor niet goed welke koers ze moeten varen. Maar ook na een goede start blijft het een uitdaging om te bepalen welke richting je op wil groeien met je bedrijf. En hoe krijg je die groei eigenlijk voor elkaar? Met de persoonlijke begeleiding van een starterscoach van Brilliant Work haal je de expertise in huis die je helpt om de juiste stappen te zetten.

Met ondersteuning die bij jou past

Met starters coaching ontwikkel je de vaardigheden die jouw bedrijf nodig heeft om te kunnen groeien. Bijvoorbeeld het opstellen van een bedrijfsplan en concrete doelen, of het aanleren en oefenen van specifieke skills. Omdat onze coaches diverse achtergronden en expertises hebben, is er altijd een coach die perfect past bij jouw situatie. Zo leer je omgaan met de uitdagingen die horen bij de groei van jouw bedrijf.

Sales, marketing of financiën, wij kennen alle vragen

Als startend ondernemer heb je vaak 101 vragen die op je af komen. Welke salesstrategie zet ik op, wanneer én wie ga ik in dienst nemen en hoe werkt het met de financiën? En wellicht nog we het allerbelangrijkste: hoe bepaal ik de juiste prijs van mijn dienst of product en hoeveel betaal ik mezelf uit? Ook hier helpen onze coaches je bij: geen vraag is te gek!

Video afspelen

Bepaal de koers van je nieuwe bedrijf

Leer jouw kansen en valkuilen te identificeren

Krijg écht onafhankelijk advies en begeleiding

Houd kosten laag door gebruik van subsidies

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

sales coach brilliant work voorbeeld klant

Wat levert starters coaching je op?

Wat zijn jouw uitdagingen?

Bij Brilliant Work hebben we ruime ervaring in ondernemerschap en coaching. Zo zijn we bijvoorbeeld partner bij Start Up Nijmegen en Start Club Arnhem, waar we al vele starters begeleidden. De eerste uitdaging is meestal het verkrijgen van een heldere kijk op wat jouw bedrijf in de kern is en wie de doelgroep is. Vervolgens identificeren en ontwikkelen we samen de vaardigheden die jou in staat moeten stellen je bedrijf naar grote hoogten te brengen. Zo kun jij vol vertrouwen bouwen aan je onderneming.

Investeer in je eigen onderneming

Door te investeren in de persoonlijke begeleiding van Brilliant Work neem je afscheid van kwakkelende resultaten, trage groei en tegenvallende omzet. We brengen plezier en vertrouwen in je onderneming en zorgen dat jouw harde werken zich terugbetaalt. Daarnaast brengen we je in contact met relevante bedrijven en overheden in ons netwerk. Zo verbinden we je bijvoorbeeld aan mogelijke klanten of partners, of aan instanties die mogelijk subsidies of fondsen beschikbaar kunnen stellen. 

Subsidies

Vaak is het voor startende ondernemers mogelijk gebruik te maken van subsidies voor onze coachingstrajecten. Zo wordt deze investering in jouw onderneming nog aantrekkelijker en bereikbaarder. We brengen graag voor je in kaart welke subsidies voor jou beschikbaar zijn. Je kunt hiervoor altijd even contact met ons opnemen.

Hoe werkt starterscoaching?

Bekijk hieronder onze werkwijze. Deze passen we geheel aan op jouw behoeftes.

Bedrijfsplan

Samen zetten we helder op papier wat jouw doelstellingen zijn voor de korte en lange termijn en hoe je die gaat bereiken.

Inventarisatie

Vaardigheden, contacten en informatie: wat heb je al in huis en wat is er nog nodig om jouw succes te garanderen.

Resultaat

We blijven je begeleiden op weg naar jouw doelen. Wat gaat er volgens plan en waar moet nog bijgestuurd worden?

Uitvoering

We leren je de gewenste vaardigheden en helpen je met het vinden van de juiste contacten en belangrijke informatie.

Waarom een ondernemerscoach
van Brilliant Work?

Als beste beoordeeld

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Daarnaast zijn we ook al 2 jaar op rij uitgeroepen tot beste adviesbureau en zijn we uitverkozen tot beste businesscoaching adviesbureau van Nederland 2022 door AI.

Ervaren coaches

Ons team bestaat uit ervaren coaches die hun expertise en ervaring gebruiken om jouw bedrijf te ondersteunen.

Flexibel & op maat

Jouw traject is bij ons volledig op maat! Jij kunt zelf kiezen hoe vaak en met welke coach(es) je afspreekt.

Subsidies

Veel ondernemers hebben recht op subsidies. Wij zijn bekend met legio mogelijkheden en weten direct waar jij gebruik van kunt maken.

Google-beoordelingen

Rianne Doller
Lees verder
De coaching van Lizanne heeft me fantastisch geholpen om mijn dromen en missie om te zetten in praktische stappen. Het was namelijk mijn wens om de wereld mooier te maken met mijn onderneming zonder extra stress. Met de hulp van Lizanne heb ik de zakelijke kant van wat ik doe leren inzien en heeft ze me vele waardevolle inzichten gegeven. Bijvoorbeeld, hoe mijn impact te vertalen in financieel voordeel voor mijn partners en hoe prioriteiten te stellen zodat er stabiliteit in je onderneming komt. Lizanne denkt goed mee met de wensen van haar klant, en is ook streng als je probeert de zakelijke kant te negeren omdat je heel hard aan het dromen bent. Ik heb nu stappenplannen voor mijn sales en marketing en tips om nog beter te pitchen. Heel erg bedankt! Zeker een aanrader!
Marjolijn Hoogendam
Lees verder
Marco en Lizanne hebben mij het afgelopen jaar zakelijk veel geleerd. Marco daagde mij uit om helder te krijgen wat mijn WHY was. Mijn stijl is eerder; 'van alles wat' en vrijblijvend en tegelijkertijd ambitieus. Lizanne wist mij heel fijn te coachen op mijn complete pakket aan uitdagingen, vragen en onduidelijkheden waar ik alleen geen antwoord op wist te vinden. Een mooi resultaat met: 'duidelijk beeld van waar i4facilities voor staat en gaat', mijn studie Bedrijfskunde hervat richting afrondende Masterthesis, een nieuwe website en vooral 'eigen duidelijkheid & een plan. Dat in fijne gesprekken, thuis, op locatie of online. Brilliant Work is echt een slimme club dienstbare mensen met een open mind en goede onderlinge afstemming. Een aanrader als je als ondernemer de stap verder wilt maken!
Misha Yurchenko (Seranova)
Lees verder
I’m an American entrepreneur based in the Netherlands running a startup called Carrus.io. When I setup the business in Amsterdam I was looking for coaching as a first-time founder (on growth/fundraising/positioning) and as a new resident to the country (navigating the local fundraising and sales environment). I was quite lucky to find Brilliant Work. I worked closely with my coach Lizanne for several months (still ongoing!) who has helped connect me to an incredible amount of resources and knowledge in the country that I would not have been able to find otherwise. Through monthly, 1-1 coaching sessions I’ve been able to pivot my business, revise my pitch deck to raise angel investment, and overall am certain that these sessions helped impact the direction and growth of my business the last 6 months! What I liked the most is that my coach has real business experience as an entrepreneur and she could relate to a lot of what I was saying while sharing stories of her own. I highly recommend getting in touch with Brilliant Work especially if you’re a founder or small business!
Previous
Next
5.0
Google totaalwaardering
5/5

Waarom een traject bij Brilliant Work?

Ontdek waar grote kansen liggen voor je onderneming

Leer van fouten van anderen en identificeer valkuilen

Wordt gecoacht door het beste coaching- & consultancy bureau van Nederland

Kies zelf hoe vaak en met welke coach je afspreekt

Coaching op locatie of online

Krijg écht onafhankelijk advies, jouw succes is onze prioriteit!

Onze klanten

We hebben in het verleden al veel ondernemers mogen begeleiden richting hun succesvolle onderneming.
 Lees meer over de ervaringen van onze tevreden klanten.

natalia

Natalia Leal - Starterscoaching en bedrijfsgroei

“Lizanne was een soort van reality check voor mijn eigen gedachten en acties.” Natálie Leal startte voor het eerst haar eigen bedrijf en wilde...

maike-tijdens-pitch-Nijmegen-Business-bw-1

PEPP-R - Ondernemerscoaching, bedrijfsgroei en starterscoaching

“Brilliant Work heeft me geholpen bij het maken van keuzes in mijn acquisitie”, vertelt Maike Pollaert eigenaar van PEPP-R. Het Nijmeegse bureau traint managers,...

schoolpleinvergroeners

Schoolpleinvergroeners - Starterscoaching en bedrijfsgroei

Samen met Renate Termaat en Lizanne Jakobs van Brilliant Work zijn Pam Post & Tjitske Westra bezig een goede marketingstrategie neer te zetten om...

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Search