Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Webinar leiderschap en personeelsontwikkeling in een krappe arbeidsmarkt

Op maandag 26 februari geeft Brilliant Work het gratis webinar leiderschap en personeelsontwikkeling in een krappe arbeidsmarkt. Dit webinar is een must voor ondernemers, directeuren, managers en HR medewerkers van bedrijven die nu 2-250 medewerkers hebben of dit komend jaar zullen behalen.

Gratis

Gratis workshop het ideale verkoopgesprek

Hubbz Jansbuitensingel 6, Arnhem, Nederland

Wil jij weten hoe je nu echt goed je dienst of product kan verkopen? En dit zonder nep of te gretig over te komen? Kom dan op 3 april naar deze * gratis * workshop bij Startclub Arnhem. Of je nu veel ervaring hebt met verkoopgesprekken en of nog helemaal geen: deze workshop 'verkopen' is echt heel handig voor iedereen die wel eens een klant moet proberen binnen te halen.

Gratis

Workshop en lunch – Hoe overtuig ik iemand die weerstand biedt?”

World Food Center Nieuwe Kazernelaan 2-D42, Ede, Nederland

Als ondernemer of verkoper wil je regelmatig iemand overtuigen om iets te doen. Bijvoorbeeld een klant om iets te kopen, een supermarkt om je product in het assortiment op te nemen, een investeerder om geld in je bedrijf te stoppen of een medewerker om iets te doen. Soms gaat dat heel makkelijk, maar wat als dat nou niet zo is? Hoe ga je om met die weerstand en wat kan je hieraan doen? Tijdens deze workshop en lunch krijg je handige tips om hier mee om te gaan, op een manier die ook nog eens resultaat oplevert.

Gratis

Workshop onderscheidend vermogen voor je bedrijf

Hubbz Jansbuitensingel 6, Arnhem, Nederland

Hoe zet je je bedrijf, dienst of product super krachtig en helder neer? Weten je klanten precies hoe jij anders of beter bent dan je concurrenten en wat zij daaraan hebben? Tijdens deze workshop kom je erachter hoe je dit op een positieve manier doet, die past bij jou en je klanten. Ideaal voor alle ondernemers die het gevoel hebben dat ze hun bedrijf nog beter kunnen positioneren.

Gratis
Search