Maarten Smit

Specialist internationaliseren, new business en strategische marketing

Maarten Smit is een internationale marketingadviseur en business development coach met meer dan 25 jaar ervaring in internationale projectontwikkeling, strategische marketing, tuinbouw-agro-food marketing, sector- en stakeholder analyse, ketenmanagement & verticale samenwerking, export en business development coaching en capaciteitsopbouw. Zijn internationale ervaring bestrijkt landen als Moldavië, Servië, Kroatië, Rusland, Algerije, Eritrea, Marokko, Bahrein, Kuwait, Iran, Qatar, Saoedi-Arabië, UAE, China, Indonesië, Taiwan en Myanmar.

Hij is het best gekarakteriseerd als inspirerend, analytisch, strategisch, communicatief en cultuurgevoelig, met een zakelijke en resultaatgerichte benadering en een sterk empathisch vermogen bij zowel overheid als bedrijfsleven.
In zijn professionele leven zoekt Maarten altijd naar het ontwikkelen en begeleiden van holistische interventies vanuit het belang van:

  1. Overheid
  2. Bedrijfsleven/industrie 
  3. Kennisinstellingen, veelal bekend als het ‘Triple Helix’ en ‘Dutch Diamond’ gedachtegoed.

MVO (maatschappelijke verantwoord ondernemen) vormt een rode draad bij projectontwikkeling.

Educatie

  • MSc. Agricultural Production and Marketing Management.
  • BSc. Tropische landbouw, Agrarische Economie en Handel

Werkervaring

  • Principal advisor GMBS Business Support

Verborgen talent

Ontdek maar.

Favoriete superkracht

Vliegen

Mijn insteek

Niets is onmogelijk. Bouwen aan en op de kracht van warme relaties.

Google-beoordelingen

Hans Moor
Lees verder
Ik ben via een NEX bijeenkomst van RVO bij Lizanne van Brilliant Work te recht gekomen. Zij hebben mij heel goed geholpen bij de aanvraag voor een SIB subsidie van RVO. Ook de uiteindelijke begeleiding met deze subsidie was top. Goed inzicht in mijn eigen mogelijkheden gekregen, alsmede de juiste keuzes voor een begin voor internationaal ondernemen. Hans Moor
S. Ilgor
Lees verder
Ik ben heel erg blij met het coachingtraject van Brilliant Work. Het zijn ervaren mensen met een groot netwerk die je bedrijf verder kunnen helpen. Bedankt Maarten en Lizanne!
Eastbound
Lees verder
Met behulp van een ervaren e-commerce coach van Brilliant Work in 2019 mijn web shop uiterlijk aangepakt en gestroomlijnd. Tevens een Google Inmarket campagne opgezet. De shop omzet is de afgelopen jaren gestaag gegroeid mede dankzij de Brilliant Work e-commerce input.
Vorige
Volgende
5.0
Google totaalwaardering
5/5

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Zoek