Marco Gorselink

Strategiespecialist voor het MKB én ZZP-ers, ondernemerscoach

Marco (1970) heeft meer dan 20 jaar ervaring in diverse functies bij verschillende (MKB-)organisaties op o.a. de werkgebieden vastgoedbeheer, financiële dienstverlening en technische detachering/W&S. Hij heeft ruime ervaring met acquisitie en relatiebeheer voor zowel B2C als B2B. Na zijn studie Bedrijfseconomie, heeft Marco een post-HBO opleiding Commercieel Vastgoedmanagement afgerond een opleiding Integrale Psychologie en de opleidingen Familie- en Organisatie opstellingen. Uiteraard scherpt hij zijn (commerciële) kennis regelmatig aan met talloze workshops en trainingen.

In het begrip strategie is Marco zeer sterk in deze helder en eenvoudig uit te leggen, zodat die in de praktijk eenvoudig toepasbaar en laagdrempelig is. En waarbij de implementatie een onmisbaar onderdeel is. Marco begeleidt strategiesessies en MT-(begeleidings)trajecten. Tevens verzorgt hij executive coaching, teamcoaching en individuele coaching. Voor klanten in Gelderland en Overijssel voert hij gesubsidieerde starters- en groeitrajecten (50/80%).

Coach Marco Gorselink

Educatie

  • HEAO Bedrijfseconomie (Afstudeervariant Bank- en Verzekeringswezen)
  • Post-HBO Commercieel Vastgoedmanagement
  • Integrale Psychologie
  • Leiderschap & Overdracht
  • Opleiding Familie-opstellingen
  • Opleiding Organisatie-opstellingen

Werkervaring

  • Sinds 2014 zelfstandig ondernemer op het snijvlak daar waar de ‘harde’ en ‘zachte’ kanten van het ondernemen elkaar raken.
  • Van 2006 t/m 2014 werkzaam als projectmanager binnen de technische detachering en werving & selectie.
  • Van 1995 t/m 2006 als accountmanager werkzaam geweest in het vastgoedbeheer, finance, telecom en huisvestings-consultancy.

Verborgen talent

Kan heel goed (dwars)verbanden leggen in de unieke verhalen van mensen en deze koppelen aan strategische partners. Bovendien een erg goede luisteraar, die aangaat op het ‘vuur’ van mensen en daar ook voelsprieten voor heeft wanneer dat niet zo is.

En…ik ben kampioen lucht-gitaar spelen! 😀

Favoriete superkracht

Vliegen!

Mijn insteek

Wanneer je bezieling en beheersing binnen een organisatie goed gebalanceerd én georganiseerd krijgt, dan heb je goud in handen voor een succesvolle onderneming.

Google-beoordelingen

Leon Holster
Lees verder
Door de open houding van Marco, voelde ik me tijdens de kennismaking gelijk op mijn gemak. Elke bijeenkomst was bij wijze van spreken een feest. Zijn enthousiasme, je to de point krijgen en hoeveelheid aan ervaring welke hij met je deelt, zorgt dat ik steeds met nog meer energie de deur uit ging. Zijn heldere uitleg en rust zorgen ervoor dat het als gesneden koek tot je binnenkomt. Een samenwerkingstraject met Marco gun ik elke startende ondernemer. Ook een doorgewinterde ondernemer heeft baat bij Marco. Al is het alleen maar om je weer op het juiste pad te krijgen of je creativiteit los te maken.
Marjolijn Hoogendam
Lees verder
Marco en Lizanne hebben mij het afgelopen jaar zakelijk veel geleerd. Marco daagde mij uit om helder te krijgen wat mijn WHY was. Mijn stijl is eerder; 'van alles wat' en vrijblijvend en tegelijkertijd ambitieus. Lizanne wist mij heel fijn te coachen op mijn complete pakket aan uitdagingen, vragen en onduidelijkheden waar ik alleen geen antwoord op wist te vinden. Een mooi resultaat met: 'duidelijk beeld van waar i4facilities voor staat en gaat', mijn studie Bedrijfskunde hervat richting afrondende Masterthesis, een nieuwe website en vooral 'eigen duidelijkheid & een plan. Dat in fijne gesprekken, thuis, op locatie of online. Brilliant Work is echt een slimme club dienstbare mensen met een open mind en goede onderlinge afstemming. Een aanrader als je als ondernemer de stap verder wilt maken!
Hastomi Prasetio
Lees verder
When I started my business, Marco Gorselink was my coach. He helped me tremendously with clarifying the essence of my business and how to communicate it to the world. He also kindly introduced me to some of his contacts who helped me further shape the business from the get go. When the business grew, I continued the coaching with another coach Ivar van Asten, who has been a great sparring partner in discussing long term strategy for the business. Furthermore, he also opened up his network so that my business can continue growing. A great coaching company especially if you are looking for some guidance during the start of your business.
Vorige
Volgende
5.0
Google totaalwaardering
5/5

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zoek