Marco Gorselink

Strategiespecialist voor het MKB én ZZP’ers, ondernemerscoach

Marco (1970) heeft meer dan 20 jaar ervaring in diverse functies bij verschillende (MKB-)organisaties op o.a. de werkgebieden vastgoedbeheer, financiële dienstverlening en technische detachering/W&S. Hij heeft ruime ervaring met acquisitie en relatiebeheer voor zowel B2C als B2B. Na zijn studie Bedrijfseconomie heeft Marco een post-HBO opleiding Commercieel Vastgoedmanagement afgerond een opleiding Integrale Psychologie en de opleidingen Familie- en Organisatie opstellingen. Uiteraard scherpt hij zijn (commerciële) kennis regelmatig aan met talloze workshops en trainingen.

In het begrip strategie is Marco zeer sterk in deze helder en eenvoudig uit te leggen, zodat die in de praktijk eenvoudig toepasbaar en laagdrempelig is. En waarbij de implementatie een onmisbaar onderdeel is. Marco begeleidt strategiesessies en MT-(begeleidings)trajecten. Tevens verzorgt hij executive coaching, teamcoaching en individuele coaching. Voor klanten in Gelderland en Overijssel voert hij gesubsidieerde starters- en groeitrajecten (50/80%).

Educatie

  • HEAO Bedrijfseconomie (Afstudeervariant Bank- en Verzekeringswezen)
  • Post-HBO Commercieel Vastgoedmanagement
  • Integrale Psychologie
  • Leiderschap & Overdracht
  • Opleiding Familie-opstellingen
  • Opleiding Organisatie-opstellingen

Werkervaring

  • Sinds 2014 zelfstandig ondernemer op het snijvlak daar waar de ‘harde’ en ‘zachte’ kanten van het ondernemen elkaar raken
  • Van 2006 t/m 2014 werkzaam als projectmanager binnen de technische detachering en werving & selectie
  • Van 1995 t/m 2006 als accountmanager werkzaam geweest in het vastgoedbeheer, Finance, Telecom en huisvestings-consultancy

Verborgen talent

Kan heel goed (dwars)verbanden leggen in de unieke verhalen van mensen en deze koppelen aan strategische partners. Bovendien een erg goede luisteraar, die aangaat op het ‘vuur’ van mensen en daar ook voelsprieten voor heeft wanneer dat niet zo is.

En…ik ben kampioen lucht-gitaar spelen! 😀

Favoriete superkracht

Vliegen!

Mijn insteek

Wanneer je bezieling en beheersing binnen een organisatie goed gebalanceerd én georganiseerd krijgt, dan heb je goud in handen voor een succesvolle onderneming.

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.