Elham Mohseni

Marketing coach en adviseur

Elham (1994) helpt ondernemers meedenken over hoe ze het beste zichtbaar kunnen worden bij hun doelgroep. Als all-round marketeer helpt hij je nadenken over je strategie in relatie tot je doelgroep en budget. Naast offline marketing, richt hij zich veelal op online marketing, het bouwen van websites en online advertenties. Hierbij is zijn insteek analytisch en door data gedreven. Dit ter aanvulling van zijn warme persoonlijkheid, Elham is enorm begripvol en kan ook heel goed in Jip en Janneke-taal uitleggen hoe de zaken werken. Of het nu om marketing algemeen, SEO, Google Adwords of andere zaken gaat die technisch- en up-to-date kennis vereisen, kan hij het eenvoudig laten klinken en je helpen beslissingen te nemen met de beste insteek.

Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, is Elham meteen het ondernemerschap ingedoken. Sinds 2015 is hij al ondernemer en weet hij hoe het is om zelf aan het roer te staan van een bedrijf. Oorspronkelijk begon hij meer aan de uitvoerende kant van marketing, maar gaandeweg de jaren is hij zich steeds meer gaan richten op strategie en het begeleiden van de ondernemer. Hij houdt zijn vakkennis van marketing continu bij door middel van aanvullende trainingen waaronder de opleiding co-active coaching fundamentals.

Educatie

  • Bedrijfskunde Radboud Universiteit
  • Growth Tribe Digital Marketing
  • Co-Active Coaching Fundamentals

Werkervaring

  • Directeur/eigenaar NXXT DESIGN (2015-2017)
  • Directeur/eigenaar Envolutions (2017-heden)

Verborgen talent

Maakt een onwijs lekker pesto. 

Favoriete superkracht

Je eigen gedachten kunnen lezen. 

Mijn insteek

Het hebben van een goede (marketing)strategie maakt gelukkig! Het neemt onrust en onduidelijkheid weg. Tegelijk brengt het focus en voldoening, en maakt het structurele groei mogelijk. Het maakt het verschil tussen ‘druk zijn’ en ‘druk doen’. 

Google-beoordelingen

Anette van Haren
Lees verder
De kennis en ervaring van Brilliant Work is werkelijk briljant. Ons coachingstraject hebben we als zeer waardevol ervaren. Dank!
Gert-Jan van Delft
Lees verder
Als startende ondernemers hebben we veel profijt gehad van de ondernemerscoach van Brilliant Work. Het is fijn als je met de vele praktische vragen die je dan hebt terecht kan bij een coach met ervaring. De adviezen, tips en strategische inzichten hebben ons geholpen om een succesvolle start te maken met Sheba Coffee!
Morris Vlijm
Lees verder
Ik ben een jonge startende ondernemer en ben een ondernemerstraject aangegaan bij Brilliant Work. Ik had veel vragen en wist eigenlijk nog vrij weinig over het ondernemen maar ik kan nu zeggen dat met veel vertrouwen mijn eigen onderneming run. Een absolute aanrader!
Previous
Next
5.0
Google totaalwaardering
5/5

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Search