Lizanne Jakobs

Bedrijfscoach, adviseur en spreker

Lizanne (1973) is de oprichter van Brilliant Work. Met 25 jaar ervaring in een heel scala aan sectoren heeft ze een unieke kijk op wat bedrijven succesvol maakt, en waar je als medewerker wilt werken. Lizanne is drs in de Internationale Bedrijfscommunicatie, gecertificeerd Ology coach en DISC trainer. Ze spreekt meerdere Europese talen vloeiend, wat zeer van pas kwam in haar internationale carrière. Van 1996 tot 2010 bekleedde ze verschillende staf en management posities in customer service, marketing en verkoop.

Sindsdien werkt ze als bedrijfscoach, trainer en adviseur, zowel in Nederland als Engeland, waar ze 13 jaar lang woonde. Ze werd door Enterprise Nation benoemd tot een van de top 50 consultants van het Verenigd Koninkrijk.

Lizanne is professioneel spreker via Assemblee Speakers. Ze is key note speaker en workshopleider op onderwerpen als strategie, sales, marketing, internationalisering, gedrag en leiderschap.

Ze helpt graag ondernemers en leidinggevenden om hun ambities voor het bedrijf te realiseren en houdt daarbij een brede maar vooral pragmatische aanpak aan.

Educatie

  • drs Bedrijfscommunicatie
  • Geaccrediteerd DISC trainer
  • Ology bedrijfscoach

Werkervaring

  • Materiedeskundige Nederlands Instituut voor Kennisoverdracht 2017 – 2021
  • Business Coach/ Partner OBD Academy 2014 – 2019
  • Ology Business coach 2010 – 2014
  • Global Account Manager CPA Global 2005 – 2010
  • European Sales Manager Starpoint Electrics 2003 – 2005
  • Hyster & Yale forklift trucks, Territory Manager, Marketing Programme Manager, Customer Service Specialist 1998 – 2003
  • Intercedente, Vedior uitzendbureau 1997

Verborgen talent

Kan aardig dansen, van salsa tot funk en house.

Favoriete superkracht

Teleporteren, dan kun je altijd op de meest geweldige plek zijn.

Mijn insteek

De harde en zachte kant van een bedrijf zijn even belangrijk. Dus strategie, KPI’s, procesomschrijving, etcetera, moeten in balans zijn met het niveau van bijvoorbeeld klantgerichtheid, leiderschap en communicatie in een bedrijf. Ik kijk altijd waar je het beste op kunt richten van die twee (of soms beiden tegelijk) om zo snel mogelijk resultaat te zien in je bedrijf; of je nu starter bent of een groter en echt gevestigd bedrijf runt met veel personeel.

Een vleugje humor tijdens de sessies houdt het ook lekker licht en luchtig.

Google-beoordelingen

Marc Nickel
Lees verder
Ik heb Lizanne ervaren als een ervaren bedrijfscoach en prettig persoon in de omgang. Ze sloot als mens goed aan bij/op mijn gevoel en legde tegelijkertijd als ondernemerscoach de vinger op de (zere) plekken, om me op een stimulerende wijze in beweging te krijgen.
Evelijn van Bon
Lees verder
Lizanne van Brilliant Work is een energieke, motiverende coach, die heel snel boven water weet te krijgen waar het knelt binnen je bedrijf. Ze gaf mij concrete ideeën over, onder andere, tijdmanagement met betrekking tot de mensen die komen naar mijn massagepraktijk. Het allerfijnste aan Lizanne vind ik, dat ze mijn persoonlijkheid en manier van werken meenam in alle ideeën, waardoor haar suggesties feilloos aansluiten bij mijn gedachtengang en gevoelsleven. Dus als je op zoek bent naar een coach die jou écht ziet en enthousiast met je meedenkt, is Lizanne de vrouw bij uitstek.
Rianne Doller
Lees verder
De coaching van Lizanne heeft me fantastisch geholpen om mijn dromen en missie om te zetten in praktische stappen. Het was namelijk mijn wens om de wereld mooier te maken met mijn onderneming zonder extra stress. Met de hulp van Lizanne heb ik de zakelijke kant van wat ik doe leren inzien en heeft ze me vele waardevolle inzichten gegeven. Bijvoorbeeld, hoe mijn impact te vertalen in financieel voordeel voor mijn partners en hoe prioriteiten te stellen zodat er stabiliteit in je onderneming komt. Lizanne denkt goed mee met de wensen van haar klant, en is ook streng als je probeert de zakelijke kant te negeren omdat je heel hard aan het dromen bent. Ik heb nu stappenplannen voor mijn sales en marketing en tips om nog beter te pitchen. Heel erg bedankt! Zeker een aanrader!
Vorige
Volgende
5.0
Google totaalwaardering
5/5

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Zoek