Lizanne Jakobs

Bedrijfscoach, adviseur en spreker

Lizanne (1973) is de oprichter van Brilliant Work. Met 25 jaar ervaring in een heel scala aan sectoren heeft ze een unieke kijk op wat bedrijven succesvol maakt, en waar je als medewerker wilt werken. Lizanne is drs in de Internationale Bedrijfscommunicatie, gecertificeerd Ology coach en DISC trainer. Ze spreekt meerdere Europese talen vloeiend, wat zeer van pas kwam in haar internationale carrière. Van 1996 tot 2010 bekleedde ze verschillende staf en management posities in customer service, marketing en verkoop.

Sindsdien werkt ze als bedrijfscoach, trainer en adviseur, zowel in Nederland als Engeland, waar ze 13 jaar lang woonde. Ze werd door Enterprise Nation benoemd tot een van de top 50 consultants van het Verenigd Koninkrijk.

Lizanne is professioneel spreker via Assemblee Speakers. Ze is key note speaker en workshopleider op onderwerpen als strategie, sales, marketing, internationalisering, gedrag en leiderschap.

Ze helpt graag ondernemers en leidinggevenden om hun ambities voor het bedrijf te realiseren en houdt daarbij een brede maar vooral pragmatische aanpak aan.

Educatie

  • drs Bedrijfscommunicatie
  • Geaccrediteerd DISC trainer
  • Ology bedrijfscoach

Werkervaring

  • Materiedeskundige Nederlands Instituut voor Kennisoverdracht 2017-2021
  • Business Coach/ Partner OBD Academy 2014-2019
  • Ology Business coach 2010-2014
  • Global Account Manager CPA Global 2005-2010
  • European Sales Manager Starpoint Electrics 2003-2005
  • Hyster & Yale forklift trucks, Territory Manager, Marketing Programme Manager, Customer Service Specialist 1998-2003
  • Intercedente, Vedior uitzendbureau 1997

Verborgen talent

Kan aardig dansen, van salsa tot funk en house.

Favoriete superkracht

Teleporteren, dan kun je altijd op de meest geweldige plek zijn.

Mijn insteek

De harde en zachte kant van een bedrijf zijn even belangrijk. Dus strategie, KPI’s, procesomschrijving, et cetera moeten in balans zijn met het niveau van bijvoorbeeld klantgerichtheid, leiderschap en communicatie in een bedrijf. Ik kijk altijd waar je het beste op kunt richten van die twee (of soms beiden tegelijk) om zo snel mogelijk resultaat te zien in je bedrijf, of je nu starter bent of een groter en echt gevestigd bedrijf runt met veel personeel.

Een vleugje humor tijdens de sessies houdt het ook lekker licht en luchtig.

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.