Monique Langeslag

Office manager

Monique (1972) is onze administratieve duizendpoot. Ze is een echte regelaar en planner. Ze beantwoordt e-mails, plant onze social media berichten, helpt klanten met subsidieaanvragen, maakt nieuwsbrieven en offertes, en verstuurt de facturen.

Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij jouw subsidieaanvraag dan kun je met haar een afspraak plannen. Of misschien heb je andere vragen. Via het mailadres admin@brilliantwork.nl is Monique altijd bereikbaar en helpt ze je graag.

Educatie

  • Internationale Bedrijfscommunicatie Spaans en Engels aan Radboud Universiteit Nijmegen

Werkervaring

  • Sinds 4 jaar zelfstandig ondernemer en werkzaam als virtueel assistent voor meerdere ondernemers waaronder voor Brilliant Work
  • Ruim 15 jaar ervaring bij diverse banken als assistent private banking en senior commercieel medewerker

Verborgen talent

Ik ben een open boek, dus niets verborgen bij mij. What you see is what you get.

Favoriete superkracht

Ik ben een regelaar en planner. Dat is wel mijn superkracht.

Mijn insteek

Ik ben opgegroeid met de mentaliteit schouders eronder en gaan. Ben recht door zee en zoals ik al eerder aangaf what you see is what you get. Wat ook goed bij mijn persoonlijkheid past is het motto van een grote verzekeraar; ‘Door gewoon te blijven word je vanzelf bijzonder.’

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.