Emmy Stelling

Management consultant, presentatie- & leiderschapsprogramma’s, trainer en coach

Emmy (1969) heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en als ondernemer. Haar basis is een specialisatie in International Management en ze spreekt vloeiend Engels en Frans. Vanaf 1993 was zij werkzaam als Sales manager en Algemeen directeur van een mkb productie bedrijf met 75 mensen in de FMCG. In deze periode leerde zij alles over bedrijfsvoering, van strategisch tot uitvoerend en het aansturen van een MT. Daarna was zij een aantal jaren werkzaam in de staf van middelgrote mkb productie en handelsbedrijven in sales functies.

In 2013 is Emmy gestart als gecertificeerd coach en trainer voor ondernemende vrouwen op het gebied van authentiek leiderschap en spreken. Dit is gericht op het vergroten van zelfvertrouwen zichtbaarheid en impact. Via haar trainingen en coaching heeft zij de afgelopen jaren 325 vrouwen in groepen en individueel begeleid. Sinds 2017 werkt zij als management consultant en als trainer en ondersteunt zij starters, zzp-ers en mkb ondernemingen op het gebied van management, sales, HR, strategie, relatiebeheer en ondernemerschap.

Zij is een mensen-mens gericht op verbinding en autonomie. Klantgerichtheid staat hoog in haar vaandel en in hectische situaties blijft zij rustig en pragmatisch. Passie voor vrouwen empowerment.

Educatie

  • HBO (Commerciële economie – International Management)
  • Innovatie Consulent (postdoctoraal)
  • Gecertificeerd Feminine & Masculine Presence trainer

Werkervaring

  • 1993 – 1999 Sales en marketing manager
  • 1999 – 2004 Algemeen directeur in FMCG productie bedrijf (export Benelux, Frankrijk, West-Afrika, Rusland)
  • 2005 – 2009 Sabbatical, geboorte zoon en bestuurslid Rode Kruis
  • 2009 – 2012 accountmanager
  • Sinds 2013 ondernemer

Verborgen talent

Intuïtie, mensen aanvoelen, houd van dansen (van disco tot burlesque), weet drukke mensen rustig te krijgen.

Favoriete superkracht

Vliegen als een vogel, helicopterview in bedrijven, warm in contact, houd van prosecco en pure chocola.

Mijn insteek

De mensen maken het bedrijf, of je nu zzp-er bent, directeur of telefoniste van een mkb, elke rol is even belangrijk. De ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Samenwerking en verbinding zijn sleutelwoorden.

Ik ga voor authenticiteit en openheid, ben doelgericht en los graag problemen op. Boven alles geloof ik in de kracht van elk mens en ondersteun je graag om jouw volle potentieel te benutten.

Google-beoordelingen

Anette van Haren
Lees verder
De kennis en ervaring van Brilliant Work is werkelijk briljant. Ons coachingstraject hebben we als zeer waardevol ervaren. Dank!
Gert-Jan van Delft
Lees verder
Als startende ondernemers hebben we veel profijt gehad van de ondernemerscoach van Brilliant Work. Het is fijn als je met de vele praktische vragen die je dan hebt terecht kan bij een coach met ervaring. De adviezen, tips en strategische inzichten hebben ons geholpen om een succesvolle start te maken met Sheba Coffee!
Morris Vlijm
Lees verder
Ik ben een jonge startende ondernemer en ben een ondernemerstraject aangegaan bij Brilliant Work. Ik had veel vragen en wist eigenlijk nog vrij weinig over het ondernemen maar ik kan nu zeggen dat met veel vertrouwen mijn eigen onderneming run. Een absolute aanrader!
Previous
Next
5.0
Google totaalwaardering
5/5

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Search