Martine Pauw

HR consultant /change manager voor MKB

Sinds 1983 opereert Martine (1959) actief als HR manager/Consultant en management lid in het MKB, de industrie en de B2B sector. Ze heeft 30 jaar leiding gegeven aan diverse HR teams in de Benelux. Van 2004 tot 2018 heeft ze veel ervaring opgedaan in change managementsamenvoegingverhuizingen en reorganisaties binnen bedrijven. Martine heeft een bachelor of Science in Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid.

Ze opereert op het snijvlak van organisatie, mens en werk en streeft er constant naar om evenwicht in de vaak tegenstrijdige belangen binnen bedrijven te bereiken. Martine fungeert als sparring partner voor directies om de bedrijfsstrategie concreet te vertalen naar HR beleid en kan dit helder en goed positioneren, waar relevant ook in overleg met vakorganisaties en ondernemingsraden. Verder haalt zij energie uit advisering over de breedte van de HR discipline en richt zij zich op employee en management development met concrete maatwerk plannen. Hierbij is ze bovenal toegankelijk voor alle medewerkers.

Als business sparring partner is ze dynamisch, energiek, resultaatgericht, teamgericht, een vertrouwenspost voor de volledige organisatie en kan dit zowel mondeling als schriftelijk helder verwoorden. Vanuit haar Europese ervaring werkt Martine in het Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Educatie

  • Bachelor of Science in arbeidsmarktpolitiek en personeelsbeleid
  • Diverse management- en business trainingen

Werkervaring

  • Sinds 3 jaar zelfstandig ondernemer en HR consultant via Brilliant Work
  • Ruim 35 jaar HR (management)posities bij Akzo, Papyrus (B2B) in de Benelux

Verborgen talent

Houdt van uitdagingen op hoogte…

Favoriete superkracht

Reizen.

Mijn insteek

Binnen de business context; goede business partner zijn en concreet HR werk invullen met focus op balans, bedrijfsdoelstelling en engagement teams.

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.