Renate Termaat

Ondernemerscoach & online marketing specialist

Renate Termaat (1977) is de online marketing coach voor ondernemers op het gebied leadgeneratie en omzetgroei via kanalen zoals websitesnieuwsbrieven en sociale media. Zo coacht zij al meer dan 10 jaar ondernemers om hun online zichtbaarheid en succes te vergroten. Dit geldt zowel voor grote en kleine webshops als bedrijven die online hun diensten aanbieden.

Met een achtergrond in de financiële dienstverlening en werving & selectiebranche, heeft marketing & sales altijd in haar bloed gezeten. Vooral het sparren samen met ondernemers leidt altijd tot de meest succesvolle marketingstrategieën! Naast haar opleiding voor de Federatie Financiële Planning, heeft zij de afgelopen 10 jaren meerdere opleidingen gevolgd, onder andere intern bij Google, op het gebied van online marketing. In haar 10 jaar ervaring als online marketing specialist, heeft zij een zeer brede kennis van veel branches, onder andere; automotive, beauty, leisure, telecom, food, ecommerce, fashion, internationaal en nog veel meer.

De online wereld verandert bijna dagelijks. Google en andere online kanalen vernieuwen en veranderen vaak, het blijft altijd een uitdaging om steeds voor haar klanten de best mogelijke resultaten te kunnen behalen. Een uitdaging die zij maar al te graag aan wil gaan. Renate ziet keer op keer weer dat je geen zakken vol geld nodig hebt om online kanalen, zoals Google Ads, Bing, Facebook, Affiliate Marketing en meer in te zetten om daar rendement uit te halen. Focus op de dienst, het product of de regio is zo belangrijk wanneer je winstgevende resultaten wil halen op jouw online marketing activiteiten.

Educatie

  • Diverse cursussen bij Google

  • Federatie Financiele Planners

Werkervaring

  • Cloudtraffic Online Marketing Bureau · Zelfstandig / Eigenaar

  • Cloudtraffic Online Marketing Bureau · Zelfstandig / Eigenaar 2009 – heden

Verborgen talent

Ik kan heel goed koken. 

Favoriete superkracht

Ik kan toveren met Google.

Mijn insteek

Ik ga samen met de klant aan de slag zodat zij op een eenvoudige manier handvaten krijgen om alles zelf te kunnen doen voor hun bedrijf! Dit doe ik samen met starters en met grotere MKB bedrijven.

Ik werk meestal met een traject waarbij we alles onder de loep nemen. Ik help ze op weg om alle verbeterpunten in kaart te brengen. Laat ze zien wat ze eventueel zelf kunnen doen en waar ze beter specialisten voor in kunnen huren. Samen doen we soms zoekwoord onderzoeken, opstellen van een navigatie, schrijven we teksten, optimaliseren we Google Mijn bedrijf en bouwen we Google Adscampagnes.

Ik laat ze tools zien die ze kunnen gebruiken en hoe ze dat kunnen doen. Denk daarbij aan Google Search Console, Google Mercant center, analytics, Ads, Canva etc.

Google-beoordelingen

Eastbound
Lees verder
Met behulp van een ervaren e-commerce coach van Brilliant Work in 2019 mijn web shop uiterlijk aangepakt en gestroomlijnd. Tevens een Google Inmarket campagne opgezet. De shop omzet is de afgelopen jaren gestaag gegroeid mede dankzij de Brilliant Work e-commerce input.
Maaike van Riesen
Lees verder
De coachsessies hebben me de handvatten gegeven om door te groeien. Door de gesprekken heb ik mijn lange termijn plan helder, de actiepunten concreet en een helder beeld van de groei die ik ga maken de komende periode en wat ik daar voor ga doen.
Niels Meijer
SVB
Lees verder
Ik heb geleerd waar je op moet letten om jezelf te onderscheiden.
Previous
Next
5.0
Google totaalwaardering
5/5

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!