Koenders Totaalbouw – Ondernemerscoaching, bedrijfsgroei, leiderschap & team

“Ons bedrijf bestaat al 85 jaar”, vertelt Peter Koenders van Koenders Totaalbouw trots. “In de loop der jaren hebben wij al heel wat ontwikkelingen meegemaakt. Binnen de dynamiek van de bouw, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe innovaties. Dat leidt soms tot nieuwe producten, maar dat kunnen ook innovaties binnen ons eigen bedrijf zijn. Zo zijn we bij Brilliant Work terecht gekomen. We wilden weten hoe de klant het beste kunnen bedienen en hoe de klant het beste profijt heeft van ons product.”

'Betrek je personeel bij je plannen'

“Ik zocht in eerste instantie ondersteuning bij Brilliant Work om de marketing van ons bedrijf beter te profileren. En ik wilde weten hoe nog meer klantgericht konden werken”, legt Peter uit. “Samen met Brilliant Work, kwam ik erachter dat eigenaarschap van ons personeel belangrijk is. Zij staan immers het dichtste bij de klant. Om dit voor elkaar te krijgen moet je niet zeggen ‘doe het zus of zo’, maar moet je je mensen bij de plannen betrekken en hen onderdeel maken van die plannen.”

“Uiteindelijk zijn er door Brilliant Work meerdere trainingen gegeven”, vertelt Peter. “Niet alleen aan de leidinggevenden, maar aan al het uitvoerend personeel. Hiermee hebben we bereikt dat dat we allemaal op één lijn zitten en dat er saamhorigheid binnen het bedrijf is gecreëerd. Nu kunnen we weer meer ten dienst van onze klant gaan werken.”

85 jaar oud, maar jong

“Door de trainingen, blijft ons bedrijf zich ontwikkelen in deze dynamische wereld. Zo behouden we continuïteit voor een bedrijf dat 85 jaar oud is, maar eigenlijk elk jaar verjongt.”

Wil jij ook je bedrijf ook laten meegroeien in een dynamische wereld? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze leiderschapstrainingen en teambuilding.

Meer cases

Yes Energie Advies foto Lara Kranendrijk Brilliant Work coaching

YES Energie Advies - Business coaching, leiderschapstraining en ontwikkelen medewerkersbeleid

In 2007 startte Jasper Meinema een eigen bedrijf op basis van een fout in de energierekening van zijn werkgever. Hij deed daar de administratie...

Exportcoaching Kyllaros

Kyllaros - Exportcoaching

Erwin Koenen is oprichter van Kyllaros, een adviesbureau dat paardenhouders en -fokkers helpt hun prestaties te verbeteren met expertise in statistiek en genetica. Het...

sales coaching Fresh Finds Brilliant Work

Fresh Finds - Starterscoaching

“Er kwam als startend ondernemer zo veel op mij af”, legt Yvette Drenth uit als zij vertelt over de start van haar onderneming.  “Ik...

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Geef je bedrijf een boost!

Vol vertrouwen van start met je nieuwe bedrijf met de persoonlijke begeleiding en expertise van onze ervaren coaches.

Ontwikkel jezelf als manager of ondernemer en laat je bedrijf groeien. Ontdek jouw mogelijkheden met een business coach.

Beheers het gehele salesproces en verkoop jezelf en je bedrijf vol overtuiging. Voor individuen en teams.

Verleg de grenzen van je bedrijf en vergroot je omzet door zaken te doen in het buitenland met behulp van onze exportadviseurs.

Scherp je leiderschapsvaardigheden aan en bouw een sterk team om je heen dat optimaal functioneert.

Laat je werknemers zich ontwikkelen en maak je bedrijf sterker met onze effectieve en beproefde workshops.

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Zoek