Export coaching en Advies

Met export coaching leer je internationaal ondernemen of verbeter je je buitenlandse activiteiten voor meer omzet en stabiliteit. Krijg nu een kosteloos of zwaar gesubsidieerd coachings- en adviestraject.

Ondernemen in het buitenland

Een derde van alle omzet bij Nederlandse bedrijven komt uit export. Ben je benieuwd hoeveel omzet jij zou kunnen behalen in het buitenland met je product of dienst? Of ben je al bezig met ondernemen in het buitenland maar gaat het nog niet optimaal? Er zitten een hoop haken en ogen aan internationaal zaken doen, zoals taal, cultuur, wetgeving, logistiek en meer. Maar de kansen op korte en lange termijn zijn enorm. Hoe weet je nou wat de beste manier van aanpak is? Vraag dan de hulp in van onze export coaches!

Hoe werkt exportcoaching?

Je gaat aan de slag met een van onze ervaren exportcoaches/adviseurs, meestal op een gesubsidieerde basis.

In sessies van zo’n 2 uur per keer (andere tijdsduur kan ook) bepalen we samen met jou wat jouw exportambities en vragen precies zijn.

Als die nog niet helder vastliggen voor jouw bedrijf, dan kunnen we daar desgewenst samen een doelenposter van maken. Zo heb jij helder waar je precies naar toe wilt, welke landen daarbij het beste passen en welke omzetten je daar zou kunnen behalen.

Daarna maken we samen een exportplan voor de komende 6-12 maanden, wat er precies moet gebeuren om die doelen voor elkaar te krijgen.

Zo kunnen we kijken wat je moet doen aan sales en marketing om de buitenlandse klanten binnen te halen.

Maar bijvoorbeeld ook of het handig is om te werken met distributeurs of agenten, of er qua wetgeving nog zaken geregeld moeten worden en meer zaken om ook op lange termijn succesvol in het buitenland bezig te zijn.

We bekijken samen welke contacten en informatie je nodig hebt om dit plan uit te voeren en verbinden je met ons netwerk, leren je de gewenste vaardigheden, geven aan welke overige subsidies er nog zijn om je plan ten uitvoer te brengen of zoeken samen met je de informatie die jij nodig hebt om verder te kunnen.

Als je wilt kun je hierna stoppen. Voor het beste resultaat komen we echter vervolgens regelmatig bij elkaar om te zorgen dat het plan ook echt wordt uitgevoerd en dat je ondersteund wordt in je exportactiviteiten. Met onze hulp heb je en sneller omzet in het buitenland

Waarom een exportcoachingtraject bij Brilliant Work?

 Meerdere subsidiemogelijkheden voor onze coaching en advies naar jou toe
Onze trajecten zijn op maat gemaakt, geen vast contract
Verkozen tot beste MKB coachings- en adviesbureau van NL voor 2019 en 2020
Team van ervaren exportcoaches en adviseurs die zelf jarenlange internationaal zaken hebben gedaan
Totale flexibiliteit hoe vaak en hoe lang je afspreekt
Coaching op locatie of on-line
Ook kennis van subsidies die je helpen met je exportactiviteiten zoals beurzen, merkregistratie in het buitenland etc

Ook je bedrijf laten groeien of verder verbeteren? Neem contact op.

logo Brilliant Work groot
Valentijn K
Valentijn K
2021-08-30
Ontzettende kundige experts op het gebied van exportcoaching. Ik ben zeer te spreken over het traject bij Billiant Work waarbij ze ons bijzonder goed geholpen hebben met internationalisering.
Mathanje Huisman
Mathanje Huisman
2021-08-23
Fijn om in deze fase van mijn bedrijf ondersteuning te hebben gehad van Lizanne. Brilliant Work staat voor professionaliteit, ervaringsdeskundigheid en een vertrouwd gevoel
Marloes Peters | inTandem
Marloes Peters | inTandem
2021-05-10
Marco heeft ons de afgelopen maanden als strategisch sparringpartner en coach geholpen met het opstarten en verder brengen van inTandem. Samen zijn we aan de slag gegaan met het formuleren van een heldere missie en visie en de daarbij horende strategische doelstellingen. Marco wist ons te triggeren anders te durven denken en uit onze comfortzone te stappen. En met succes: we hebben een vliegende start gemaakt en zijn alweer druk bezig met het bepalen van de vervolgstappen. - inTandem
Misha Yurchenko (Seranova)
Misha Yurchenko (Seranova)
2021-05-04
I’m an American entrepreneur based in the Netherlands running a startup called Carrus.io. When I setup the business in Amsterdam I was looking for coaching as a first-time founder (on growth/fundraising/positioning) and as a new resident to the country (navigating the local fundraising and sales environment). I was quite lucky to find Brilliant Work. I worked closely with my coach Lizanne for several months (still ongoing!) who has helped connect me to an incredible amount of resources and knowledge in the country that I would not have been able to find otherwise. Through monthly, 1-1 coaching sessions I’ve been able to pivot my business, revise my pitch deck to raise angel investment, and overall am certain that these sessions helped impact the direction and growth of my business the last 6 months! What I liked the most is that my coach has real business experience as an entrepreneur and she could relate to a lot of what I was saying while sharing stories of her own. I highly recommend getting in touch with Brilliant Work especially if you’re a founder or small business!
Lana L
Lana L
2021-01-10
Ik ben ontzettend blij met het coachingtraject van Brilliant Work. Lizanne bedankt voor de snelle en professionele reacties en de goede/fijne koppeling met mijn coach Willem van Putten. De coaching van Willem is niet alleen geschikt voor de beginnende ondernemers maar ook voor de meer ervaren net als ik. Willem kon heel goed luisteren en stelde mij de juiste vragen om te helpen meer inzichten te krijgen. Zijn praktische aanpak en hoeveelheid kennis waren heel erg waardevol. Ook de communicatie met Willem heb ik door zijn openheid en helderheid tijdens het traject als zeer prettig ervaren! Willem neemt de tijd voor je, hij is oprecht geïnteresseerd en denkt met je mee in de mogelijkheden die er zijn om snel door te groeien. Kortom hij is een echte aanrader! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Lana-Larysa van Hunen-Demyanova Amulet 8
Ardjan Robbe Groskamp
Ardjan Robbe Groskamp
2020-11-06
Onlangs heb ik mijn coachingstraject afgerond met Ivar van Asteren. Ik ben qua persoon en bedrijfsresultaat enorm gegroeid! Hartelijk dank Lizanne Jakobs voor de snelle communicatie en uitstekende service! Brilliant Work is een aanrader voor ondernemers die willen groeien!
Leon Holster
Leon Holster
2020-05-07
Door de open houding van Marco, voelde ik me tijdens de kennismaking gelijk op mijn gemak. Elke bijeenkomst was bij wijze van spreken een feest. Zijn enthousiasme, je to de point krijgen en hoeveelheid aan ervaring welke hij met je deelt, zorgt dat ik steeds met nog meer energie de deur uit ging. Zijn heldere uitleg en rust zorgen ervoor dat het als gesneden koek tot je binnenkomt. Een samenwerkingstraject met Marco gun ik elke startende ondernemer. Ook een doorgewinterde ondernemer heeft baat bij Marco. Al is het alleen maar om je weer op het juiste pad te krijgen of je creativiteit los te maken.
Joris Even
Joris Even
2020-01-31
Zeer tevreden over het traject, kennis, netwerk, flexibiliteit en contact met de coach! Dit heeft in ons onderzoek voor export snel tot resultaten geleid.
Anette van Haren
Anette van Haren
2019-10-23
De kennis en ervaring van Brilliant Work is werkelijk briljant. Ons coachingstraject hebben we als zeer waardevol ervaren. Dank!
Koen Verlinden
Koen Verlinden
2019-10-07
Ik maak al een tijd gebruik van de coachingsdiensten van Brilliant work en naar grote tevredenheid. Pro-actief, initiatiefrijk, creatief meedenkend, strak georganiseerd, kortom een goede sparringspartner die ik iedere ondernemer toewens.

Brilliant Work is verkozen tot beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland voor 2019 en 2020 (bron Corporate Vision Magazine)

Exportcoach Ivar van Asten​

Hoor hier van Ivar, een van onze ervaren coaches, hoe een exportcoachingstraject eruit ziet voor ondernemers bij ons. Samen met jou maken we een exportplan en ondersteunen we je bij de uitvoering! 

Wie gingen je voor?

Bekijk hier  hoe we Marco en Gysbert van Eva Solutions hebben geholpen met hun export ambities.

Gratis ADVIESGESPREK exportcoaching aanvragen

In deze intake kijken we naar jou en je bedrijf, waar je hulp bij zou willen en hoe we dit aan zouden pakken. We leggen uit welke subsidies je aan kunt vragen bij onze coachingstrajecten en helpen je met de aanvraag hiervan.

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden en de gratis intake om jouw bedrijf internationaal te laten groeien.

    Schuiven naar boven

    Benieuwd naar de mogelijkheden?

    Saul Janssen

    Ik bel je graag om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

    App ons