Verleg de grenzen van jouw onderneming

Maatwerk exportadvies voor elke fase

Groeien is grenzen verleggen

Waarom zou de groei van jouw onderneming beperkt blijven tot de Nederlandse markt? Logistiek, buitenlandse wetgeving en taal- en cultuurverschillen zijn overbrugbaar. Export naar het buitenland vertegenwoordigt immers al een derde van de omzet van Nederlandse bedrijven, dus waarom zou dat niet voor jouw bedrijf kunnen gelden? De exportadviseurs van Brilliant Work helpen jou de grenzen van je bedrijf te verleggen.

De juiste taal spreken

Met de juiste export coaching kun jij je onderneming laten groeien in het buitenland. We helpen regelmatig ondernemers die willen starten met export, maar bijvoorbeeld niet op leads ingaan, omdat ze bang zijn buitenlandse wet- en regelgeving te overtreden. Ook zien we veel ondernemers die gedurende hun internationalisering helemaal geen distributeurs of agenten hebben. Als ze deze wel hebben dan is het maar een paar. Dit zal het vaak voorkomende probleem veroorzaken van niet zo’n hoge verkoop als gewenst. Of je nu voor het eerst de grens overgaat, of je bestaande buitenlandse activiteiten wilt versterken of uitbouwen, het is prettig om iemand naast je te hebben die de taal spreekt, de juiste contacten heeft en je alles kan vertellen over cultuur en wetgeving.

Subsidies

Vaak is het mogelijk om coaching met betrekking tot internationalisering (deels) te bekostigen vanuit subsidies. Voor bedrijven in heel Nederland (mits ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als B.V.) is het mogelijk om €1.000,- subsidie te ontvangen per land. Ook is er een extra subsidie van €2.500,- beschikbaar als je voor het eerst je entree maakt in een bepaald land. Per jaar mag je deze subsidies ‘stapelen’ tot een maximum van €6.500,- per jaar. Afhankelijk van in welke provincie je bent gevestigd met je bedrijf zijn er op provincieniveau ook subsidies beschikbaar.

export coaching vliegveld brilliant work

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

David Kleerkoper export coaching coach business advies

Wat levert exportadvies je op?

Goed voorbereid naar het buitenland

Weten welke buitenlandse markt voor jou geschikt is en hoe je die succesvol betreed. Maar ook weten hoe je je bestaande export activiteiten moet intensiveren. Het vermijden van risico’s, boetes en conflicten en het beschermen van octrooien, merken en domeinnamen. De exportadviseurs van Brilliant Work hebben zeer uitgebreide ervaring in internationale sales, bijvoorbeeld met het runnen van een webshop met verkoop in heel Europa. Maar ook op het gebied van hr en merkbescherming. Door middel van heldere plannen en gerichte hulp begeleidt onze exportadviseur de internationalisering van jouw bedrijf. Zo laat je je bedrijf zonder zorgen grenzeloos verder groeien.

Hoe ziet maatwerk exportadvies eruit?

Een helder plan van aanpak

Exportadvies van Brilliant Work is veel meer dan advies alleen. Uitbreiden naar buitenlandse markten is een grote stap voor elke onderneming. Daarom is het van belang dat die stap goed gezet wordt. De kennis en expertise van jouw ervaren coach zorgt ervoor dat jij precies weet wat je te doen staat. Tevens helpt je coach je met het leggen van de juiste contacten en het vinden van de nodige informatie. Het exportadvies bestaat dan ook uit het opstellen van een compleet, helder en op maat gemaakt plan van aanpak dat structuur en duidelijkheid geeft op je weg naar internationale groei.

De begeleiding die jij nodig hebt

Gedurende het gehele proces van het opstellen van het plan tot aan de uitvoer van de stappen die samen leiden tot internationalisering van jouw bedrijf, staat jouw coach jou ter beschikking. Hoe intensief de begeleiding is, bepaal je zelf. Ons gezamenlijke doel is het verwezenlijken van de internationale groei van jouw bedrijf.

Waarom een ondernemerscoach
van Brilliant Work?

Als beste beoordeeld

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Daarnaast zijn we ook al 2 jaar op rij uitgeroepen tot beste adviesbureau en zijn we uitverkozen tot beste businesscoaching adviesbureau van Nederland 2022 door AI.

Ervaren coaches

Ons team bestaat uit ervaren coaches die hun expertise en ervaring gebruiken om jouw bedrijf te ondersteunen.

Flexibel & op maat

Jouw traject is bij ons volledig op maat! Jij kunt zelf kiezen hoe vaak en met welke coach(es) je afspreekt.

Subsidies

Veel ondernemers hebben recht op subsidies. Wij zijn bekend met legio mogelijkheden en weten direct waar jij gebruik van kunt maken.

Bij Brilliant Work leveren we exportadvies op maat

Je kunt zelf bepalen hoe vaak en hoe lang jij met je coach wilt praten.

Google-beoordelingen

LesLab Coöperatie
Lees verder
Vorig jaar zijn we gestart met de internationalisering van LesLab. Een nieuwe markt is een grote stap met culturele en financiële uitdagingen. De laagdrempelige begeleiding van Brilliant Work heeft ons goed op weg geholpen. Prettig contact, goed bereikbaar en deskundig advies. Rogier van Essen Algemeen Directeur LesLab B.V.
Kidz Impulz
Lees verder
Met mijn nieuwe bedrijf MARBER PRODUCTS heb ik ruim een jaar geleden een geheel nieuw product op de markt gezet: de GRILL WASH, een schoonmaaktray voor het barbecue rooster (omdat bijna iedereen een hekel heeft aan het schoonmaken van zijn/haar rooster van de BBQ). Samen met exportcoach Willem heb ik onze verkoop- en exportstrategie verder kunnen ontwikkelen.Willem is een gedreven coach, die zelf ook zeer enthousiast was over het product en die mooie links legde met andere bedrijven. Daarnaast heeft Willem mij geholpen met het stellen van bepaalde prioriteiten waardoor de plannen overzichtelijker en beter te behappen werden en ik gerichter en sneller kon groeien. Brilliant Work heeft mij geholpen door op een subsidie te attenderen waardoor ik als starter met een klein budget dit mooie traject toch in te kunnen zetten. Zo stond ik er niet alleen voor!
Marlou de Ridder
Lees verder
Erg goede ervaring met Brilliant Work. Ervaren mensen met een groot netwerk die je bedrijf verder kunnen helpen. Via het netwerk van bedrijfcoach Willem een leverancier in China gevonden. En tijdens onze sparringssessies komen goede ideeën naar voren.
Hans Moor
Lees verder
Ik ben via een NEX bijeenkomst van RVO bij Lizanne van Brillant Work te recht gekomen. Zij hebben mij heel goed geholpen bij de aanvraag voor een SIB subsidie van RVO. Ook de uiteindelijke begeleiding met deze subsidie was top. Goed inzicht in mijn eigen mogelijkheden gekregen, alsmede de juiste keuzes voor een begin voor internationaal ondernemen. Hans Moor
Previous
Next
5.0
Google totaalwaardering
5/5

Waarom een traject bij Brilliant Work?

Ontdek waar grote kansen liggen voor je onderneming

Leer van fouten van anderen en identificeer valkuilen

Wordt gecoacht door het beste coaching- & consultancy bureau van Nederland

Kies zelf hoe vaak en met welke coach je afspreekt

Coaching op locatie of online

Krijg écht onafhankelijk advies, jouw succes is onze prioriteit!

Onze klanten

We hebben in het verleden al veel ondernemers mogen begeleiden richting hun succesvolle onderneming. Lees meer over de ervaringen van onze tevreden klanten.

Sandra en Cees Embregts icfon ivar van asten coaching

Cees Embrechts - Business coaching en ondernemerscoaching

“Ik heb 15 jaar in de corporate ratrace gezeten en uiteindelijk ben ik thuis komen zitten met een burn out en depressieverschijnselen”, vertelt Cees...

case-r

R-Solution Medical - Bedrijfsgroei en exportcoaching

“Zonder coaching hadden we waarschijnlijk een aantal misstappen gemaakt.” Startup R-SOLUTION Medical uit Barneveld ontwikkelde een verpakkingsrobot voor de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) van ziekenhuizen. De...

Eva Solutions zuil Brilliant Work coaching

Eva Solutions - Exportcoaching en bedrijfsgroei

Eva Solutions biedt oplossingen op het gebied van bezoekersregistratie, bezoekersmanagement en toegangsverlening. “Toen we hoorden wat Brilliant Work doet voor ondernemers, leek dat ons...

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Search