Export coaching en Advies

Met export coaching leer je internationaal ondernemen of verbeter je je buitenlandse activiteiten voor meer omzet en stabiliteit. Krijg nu een kosteloos of zwaar gesubsidieerd coachings- en adviestraject.

Ondernemen in het buitenland

Een derde van alle omzet bij Nederlandse bedrijven komt uit export. Ben je benieuwd hoeveel omzet jij zou kunnen behalen in het buitenland met je product of dienst? Of ben je al bezig met ondernemen in het buitenland maar gaat het nog niet optimaal? Er zitten een hoop haken en ogen aan internationaal zaken doen, zoals taal, cultuur, wetgeving, logistiek en meer. Maar de kansen op korte en lange termijn zijn enorm. Hoe weet je nou wat de beste manier van aanpak is? Vraag dan de hulp in van onze export coaches!

Hoe werkt exportcoaching?

Je gaat aan de slag met een van onze ervaren exportcoaches/adviseurs, meestal op een gesubsidieerde basis.

In sessies van zo’n 2 uur per keer (andere tijdsduur kan ook) bepalen we samen met jou wat jouw exportambities en vragen precies zijn.

Als die nog niet helder vastliggen voor jouw bedrijf, dan kunnen we daar desgewenst samen een doelenposter van maken. Zo heb jij helder waar je precies naar toe wilt, welke landen daarbij het beste passen en welke omzetten je daar zou kunnen behalen.

Daarna maken we samen een exportplan voor de komende 6-12 maanden, wat er precies moet gebeuren om die doelen voor elkaar te krijgen.

Zo kunnen we kijken wat je moet doen aan sales en marketing om de buitenlandse klanten binnen te halen.

Maar bijvoorbeeld ook of het handig is om te werken met distributeurs of agenten, of er qua wetgeving nog zaken geregeld moeten worden en meer zaken om ook op lange termijn succesvol in het buitenland bezig te zijn.

We bekijken samen welke contacten en informatie je nodig hebt om dit plan uit te voeren en verbinden je met ons netwerk, leren je de gewenste vaardigheden, geven aan welke overige subsidies er nog zijn om je plan ten uitvoer te brengen of zoeken samen met je de informatie die jij nodig hebt om verder te kunnen.

Als je wilt kun je hierna stoppen. Voor het beste resultaat komen we echter vervolgens regelmatig bij elkaar om te zorgen dat het plan ook echt wordt uitgevoerd en dat je ondersteund wordt in je exportactiviteiten. Met onze hulp heb je en sneller omzet in het buitenland

Waarom een exportcoachingtraject bij Brilliant Work?

Voor jonge bedrijven of bedrijven die weinig exporteren 16 uur gratis coaching
Voor bedrijven die door corona minder omzet draaien in het buitenland zijn onze diensten voor 80% gesubsidieerd en krijg je voor 2500 euro aan subsidie.
Ondernemingen die Brexit advies willen krijgen ook maximaal 2500 euro aan subsidie, dit dekt 50% van onze rekening.
Onze trajecten zijn op maat gemaakt, geen vast contract
Verkozen tot beste MKB coachings- en adviesbureau van NL voor 2019 en 2020
Team van ervaren exportcoaches en adviseurs die zelf jarenlange eigen ervaren hebben in internationaal zaken doen.
Totale flexibiliteit hoe vaak en hoe lang je afspreekt
Coaching op locatie of on-line
Overige subsidies mogelijk

Ook je bedrijf laten groeien of verder verbeteren? Neem contact op.

logo Brilliant Work groot

Brilliant Work is verkozen tot beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland voor 2019 en 2020 (bron Corporate Vision Magazine)

Exportcoach Ivar van Asten​

Hoor hier van Ivar, een van onze ervaren coaches, hoe een exportcoachingstraject eruit ziet voor ondernemers bij ons. Samen met jou maken we een exportplan en ondersteunen we je bij de uitvoering! 

Wie gingen je voor?

Bekijk hier  hoe we Marco en Gysbert van Eva Solutions hebben geholpen met hun export ambities.

Gratis ADVIESGESPREK exportcoaching aanvragen

In deze intake kijken we naar jou en je bedrijf, waar je hulp bij zou willen en hoe we dit aan zouden pakken. We leggen uit welke subsidies je aan kunt vragen bij onze coachingstrajecten en helpen je met de aanvraag hiervan.

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden en de gratis intake om jouw bedrijf internationaal te laten groeien.

  Schuiven naar boven

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Saul Jansen

  Ik bel je graag om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

  Chat openen
  App ons