Verleg de grenzen van jouw onderneming

Maatwerk exportadvies voor elke fase

Groeien is grenzen verleggen

Waarom zou de groei van jouw onderneming beperkt blijven tot de Nederlandse markt? Logistiek, buitenlandse wetgeving en taal- en cultuurverschillen zijn overbrugbaar. Export naar het buitenland vertegenwoordigt immers al een derde van de omzet van Nederlandse bedrijven, dus waarom zou dat niet voor jouw bedrijf kunnen gelden? De exportadviseurs van Brilliant Work helpen jou de grenzen van je bedrijf te verleggen.

De juiste taal spreken

Met de juiste begeleiding kan jij je onderneming laten groeien in het buitenland. We helpen regelmatig ondernemers die willen starten met export, maar bijvoorbeeld niet op leads ingaan omdat ze bang zijn buitenlandse wet- en regelgeving te overtreden. Ook zien we veel ondernemers die gedurende hun internationalisering helemaal geen distributeurs of agenten hebben. Als ze deze wel hebben dan is het maar een paar. Dit zal het vaak voorkomende probleem veroorzaken van niet zo’n hoge verkoop als gewenst. Of je nu voor het eerst de grens overgaat, of je bestaande buitenlandse activiteiten wilt versterken of uitbouwen, het is prettig om iemand naast je te hebben die de taal spreekt, de juiste contacten heeft en je alles kan vertellen over cultuur en wetgeving.

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat levert exportadvies je op?

Goed voorbereid naar het buitenland

Weten welke buitenlandse markt voor jou geschikt is en hoe je die succesvol betreed. Maar ook weten hoe je je bestaande export activiteiten moet intensiveren. Het vermijden van risico’s, boetes en conflicten en het beschermen van octrooien, merken en domeinnamen. De exportadviseurs van Brilliant Work hebben zeer uitgebreide ervaring in internationale sales, bijvoorbeeld met het runnen van een webshop met verkoop in heel Europa. Maar ook op het gebied van hr en merkbescherming. Door middel van heldere plannen en gerichte hulp begeleidt onze exportadviseur de internationalisering van jouw bedrijf. Zo laat je je bedrijf zonder zorgen grenzeloos verder groeien.

Hoe ziet maatwerk exportadvies eruit?

Een helder plan van aanpak

Exportadvies van Brilliant Work is veel meer dan advies alleen. Uitbreiden naar buitenlandse markten is een grote stap voor elke onderneming. Daarom is het van belang dat die stap goed gezet wordt. De kennis en expertise van jouw ervaren coach zorgt ervoor dat jij precies weet wat je te doen staat. Tevens helpt je coach je met het leggen van de juiste contacten en het vinden van de nodige informatie. Het exportadvies bestaat dan ook uit het opstellen van een compleet, helder en op maat gemaakt plan van aanpak dat structuur en duidelijkheid geeft op je weg naar internationale groei.

De begeleiding die jij nodig hebt

Gedurende het gehele proces van het opstellen van het plan tot aan de uitvoer van de stappen die samen leiden tot internationalisering van jouw bedrijf, staat jouw coach jou ter beschikking. Hoe intensief de begeleiding is, bepaal je zelf. Ons gezamenlijke doel is het verwezenlijken van de internationale groei van jouw bedrijf.

Meer weten over zakendoen in het buitenland en onze exportadviseurs? Neem eens contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek.

Waarom een ondernemerscoach
van Brilliant Work?

Als beste beoordeeld

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Daarnaast zijn we ook al 2 jaar op rij uitgeroepen tot beste adviesbureau en zijn we uitverkozen tot beste businesscoaching adviesbureau van Nederland 2022 door AI.

Ervaren coaches

Ons team bestaat uit ervaren coaches die hun expertise en ervaring gebruiken om jouw bedrijf te ondersteunen.

Flexibel & op maat

Jouw traject is bij ons volledig op maat! Jij kunt zelf kiezen hoe vaak en met welke coach(es) je afspreekt.

Subsidies

Veel ondernemers hebben recht op subsidies. Wij zijn bekend met legio mogelijkheden en weten direct waar jij gebruik van kunt maken.

Bij Brilliant Work leveren we exportadvies op maat

Je kunt zelf bepalen hoe vaak en hoe lang jij met je coach wilt praten.

Google-beoordelingen

LesLab Coöperatie
Lees verder
Vorig jaar zijn we gestart met de internationalisering van LesLab. Een nieuwe markt is een grote stap met culturele en financiële uitdagingen. De laagdrempelige begeleiding van Brillant Works heeft ons goed op weg geholpen. Prettig contact, goed bereikbaar en deskundig advies.
Valentijn K
Lees verder
Ontzettende kundige experts op het gebied van exportcoaching. Ik ben zeer te spreken over het traject bij Brilliant Work waarbij ze ons bijzonder goed geholpen hebben met internationalisering.
Joris Even
Lees verder
Zeer tevreden over het traject, kennis, netwerk, flexibiliteit en contact met de coach! Dit heeft in ons onderzoek voor export snel tot resultaten geleid.
Previous
Next
5.0
Google totaalwaardering
5/5

Waarom een traject bij Brilliant Work?

Ontdek waar grote kansen liggen voor je onderneming

Leer van fouten van anderen en identificeer valkuilen

Wordt gecoacht door het beste coaching- & consultancy bureau van Nederland

Kies zelf hoe vaak en met welke coach je afspreekt

Coaching op locatie of online

Krijg écht onafhankelijk advies, jouw succes is onze prioriteit!

Onze klanten

We hebben in het verleden al veel ondernemers mogen begeleiden richting hun succesvolle onderneming. Lees meer over de ervaringen van onze tevreden klanten.

case-r

R-Solution Medical - Bedrijfsgroei, exportcoaching

Startup R-SOLUTION Medical uit Barneveld ontwikkelde een verpakkingsrobot voor de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) van ziekenhuizen. De ‘R-APPIT’ die OK instrumenten verpakt vermindert niet alleen de...

guven2

Privacy Direct - Ondernemerscoaching, export coaching

Güven Erslaskan van Privacy Direct vertelt over het exportcoachingstraject dat hij bij ons heeft ervaren. Een traject dat we met 100% subsidie hebben kunnen...

Thumbnail-video-Eva-solutions

Eva Solutions - Exportcoaching, bedrijfsgroei

Marco Schütz en Gysbert Wind van Eva Solutions vertellen over hun ervaring met coaching en advisering van Brilliant Work, waar ze het voor hebben...

Gratis gesprek aanvragen

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!