Subsidie voor ondernemers

Coaching en advies met subsidie!

Wil je bedrijfsgroei, je personeel of organisatie ontwikkelen?

Wist je dat je als bedrijf van 1- 250 medewerkers gebruik kunt maken van meerdere groeisubsidies en gratis bedrijfsadvies? De overheid wil natuurlijk dat je slaagt als ondernemer, je bedrijf groeit in binnen- of buitenland en dat je medewerkers (als je die hebt) mee groeien. Dit geldt voor zowel startende als oudere bedrijven, ZZP en MKB. We hebben de mogelijkheden even op een rijtje gezet voor je.

12 soorten subsidie

We helpen ondernemers momenteel ondersteund door 12 soorten subsidie als ook ongesubsidieerd, dus vraag naar de mogelijkheden die aansluiten bij jouw bedrijf en waar je aan wilt werken. Waar er geen provincie bijstaat, geldt het voor heel Nederland.

Ontwikkelen medewerkers

1. 80% subsidie voor kleinere bedrijven en 60% voor middelgrote, maximaal €25K subsidie. MKB en bepaalde sectoren ook grootzakelijk. Heel NL.

2. 50% subsidie voor MKB met een maximum van €5K in Friesland.

Ondernemerscoaching

3. Voor bedrijven jonger dan 5 jaar in Gelderland en Overijssel €1000 subsidie op onze coaching en advisering plus evt. €1000 voor een vakinhoudelijke opleiding. De subsidie dekt 80% van de rekening.

4. Voor Flevoland geldt €5K subsidie op alleen coaching, met 50% eigen bijdrage.

Bedrijfsgroei of innovatie

5. 50% subsidie voor Gelderse bedrijven met een maximum van €10K om je bedrijfsgroei te stimuleren.

6. 50% subsidie voor Groningse bedrijven voor advies om de gevolgen van de corona crisis te beperken of benutten, tot 2,5K. 

7. Voor ondernemers in Drenthe die hun bedrijf willen laten groeien, nieuwe markten zoeken of innoveren. maximaal 5000 euro. Variabele eigen bijdrage.

8. Ondernemers in Drenthe, Friesland en Groningen die hun bedrijf toekomstbestendiger willen maken krijgen maximaal €12.5K (50%)

Internationalisering

9. Beginnen met export of je omzet uit het buitenland vergroten? Dan krijg je ons 16 uur geheel gratis tot je beschikking. Heel NL.

10. In Drenthe is er ook max. €5K exportcoachingssubsidie (50%).

11. Als je omzet in het buitenland door corona is verminderd is er €2.5K subsidie, dat is 80% van onze factuur. Heel NL.

12. Getroffen door de Brexit? Dan is er €2.5K subsidie voor advies (=50% eigen bijdrage). Heel NL.

logo Brilliant Work groot

Brilliant Work is uitgeroepen tot het beste coaching- en adviesbureau voor het MKB in Nederlanddoor Corporate Vision Magazine.
We helpen ondernemers met zaken als omzetgroei in binnen en/ofbuitenland, het ontwikkelen van jezelf als ondernemer of je medewerkers, opschalen van je interneorganisatie. Voor onze klanten zijn we een klankbord, sparring partner, adviseur, coach en trainer.

Ook je bedrijf laten groeien of verder verbeteren met subsidie? Neem contact op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met via info@brilliantwork.nl of vul onderstaand formulier in.

    Schuiven naar boven