Subsidie voor ondernemers

Coaching en advies met subsidie!

Wil je bedrijfsgroei, je personeel of organisatie ontwikkelen?

Wist je dat je als bedrijf van 1- 250 medewerkers gebruik kunt maken van meerdere groeisubsidies en gratis bedrijfsadvies? De overheid wil natuurlijk dat je slaagt als ondernemer, je bedrijf groeit in binnen- of buitenland en dat je medewerkers (als je die hebt) mee groeien. Dit geldt voor zowel startende als oudere bedrijven, ZZP en MKB. We hebben de mogelijkheden even op een rijtje gezet voor je.

14 soorten subsidie

We helpen ondernemers momenteel ondersteund door 14 (!) soorten subsidie als ook ongesubsidieerd, dus vraag naar de mogelijkheden die aansluiten bij jouw bedrijf en waar je aan wilt werken. Een coachings- of adviestraject bij Brilliant Work is dus vaak 33-100% gesubsidieerd. Het is mogelijk om meerdere subsidies aan te vragen met ons. 

Ontwikkelen medewerkers

1. 80% subsidie voor kleinere bedrijven en 60% voor middelgrote, maximaal €25K subsidie. MKB en bepaalde sectoren ook grootzakelijk. Heel NL.

2. 50% subsidie voor MKB met een maximum van €5K in Friesland.

Ondernemerscoaching

3. Voor bedrijven jonger dan 5 jaar in Gelderland en Overijssel €1000 subsidie op onze coaching en advisering plus evt. €1000 voor een vakinhoudelijke opleiding. De subsidie dekt 80% van de rekening.

4. Voor Flevoland geldt €5K subsidie op alleen coaching, met 50% eigen bijdrage.

5. Ondernemers in de creatieve of culturele sector kunnen 1/3 bijdrage krijgen voor coaching op hun professionele ontwikkeling. Max 2K. Heel NL.

Bedrijfsgroei of innovatie

6. 50% subsidie voor Gelderse bedrijven met een maximum van €10K om je bedrijfsgroei te stimuleren.

7. 50% subsidie voor Groningse bedrijven voor advies om de gevolgen van de corona crisis te beperken of benutten, tot 2,5K. 

8. Voor ondernemers in Drenthe die hun bedrijf willen laten groeien, nieuwe markten zoeken of innoveren. maximaal 5000 euro. Variabele eigen bijdrage.

9 en 10. Bedrijven in Arnhem en de Overbetuwe die hinder hebben ondervinden door de corona maatregelen kunnen 500 krijgen (90%).

Internationalisering

11. Beginnen met export of je omzet uit het buitenland vergroten? €1K subsidie met 50% eigen bijdrage. Heel NL.

12. Vervangende markten zoeken voor Rusland of Oekraïne? 2500 euro subsidie, 80% van de rekening. Heel NL. 

13. In Drenthe is er ook max. €5K exportcoachingssubsidie (50%).

Familie bedrijven

14. Als je een familiebedrijf hebt in Overijssel of er een gaat overnemen, dan kun je €2K (100%) krijgen zodat we je kunnen helpen met het toekomstbestendiger of professioneler maken van je bedrijf.

logo Brilliant Work groot

Brilliant Work is uitgeroepen tot het beste coaching- en adviesbureau voor het MKB in Nederlanddoor Corporate Vision Magazine.
We helpen ondernemers met zaken als omzetgroei in binnen en/ofbuitenland, het ontwikkelen van jezelf als ondernemer of je medewerkers, opschalen van je interneorganisatie. Voor onze klanten zijn we een klankbord, sparring partner, adviseur, coach en trainer.

Ook je bedrijf laten groeien of verder verbeteren met subsidie? Neem contact op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met via info@brilliantwork.nl of vul onderstaand formulier in.

    Schuiven naar boven

    Benieuwd naar de mogelijkheden?

    Saul Janssen

    Ik bel je graag om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

    App ons