Interim management, ook daarvoor kun je aankloppen bij Brilliant Work!

Is een interimmanager van Brilliant Work wat voor mij?

Groei mee met jouw bedrijf

Als ondernemer ben je vaak al druk met van alles en nog wat. Hoe fijn is het als je kunt rekenen op iemand die een aantal uren/dagen per week kan meedraaien én een deel van de leidinggevende taken op zich kan nemen?

De juiste partner om je verder te helpen

Naast ons werk als coaches en adviseurs, hebben we ook ruimte en expertise om mee te draaien als projectmanager of interimmanager. Wij kunnen je tot maximaal 3 dagen per week met een of meerdere interimmers helpen uit ons vaste team.

Je kunt snel iemand tijdelijk inzetten zodat jij meteen extra handjes in huis hebt. Onze mensen hebben kennis, ervaring én weten van aanpakken. Bovendien zitten zij boordevol met goede ideeën en in veel gevallen, hebben zij een groot netwerk om jouw bedrijf meteen verder kunnen helpen. En helpen zij de druk van je schouders te halen.  

Team Brilliant Work in park sales coach business coach

Aan wat voor soort interimdiensten kun je denken?

Sales: als je nieuwe klantgroepen wil binnenhalen

Marketing: als je een goede marketingstrategie wil opzetten

Export: als je wil gaan uitbreiden naar het buitenland

HR: als je meer personeel wil werven, aannemen en inwerken

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom onze interimdiensten voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Saul Janssen Menno Kortbeek interim diensten Brilliant Work

Wat levert interim je op?

Wij hebben het antwoord op jouw uitdaging

Wat je uitdaging ook is, als je meer mankracht nodig hebt om zaken goed neer te zetten, denk dan aan Brilliant Work. Bijvoorbeeld:

  • Is je bedrijf aan het groeien en heb je handjes nodig bij het werven, selecteren en inwerken van nieuwe medewerkers?
  • Wil je een productlijn gaan opzetten, maar weet je niet of de markt daar wel op zit te wachten en wat je prijsstelling moet zijn?
  • Kan je marketing wel een flinke update gebruiken?
  • Wil je buitenlandse klanten, agenten of distributeurs, maar heb je geen tijd of ervaring om dit op te zetten?
  • Heb je tijdelijk een leidinggevende nodig omdat je vaste manager met verlof is?

 

Wij bieden de expertise die we hebben op het gebied van bedrijfsstrategie, sales, marketing, export, HR, en leiderschap ook voor langere tijd aan. Voor een aantal uur of dagen per week, is er een interimmer voor jou beschikbaar. Waar heb jij behoefte aan? Laat het ons weten en we gaan voor je aan de slag!

Hoe gaan wij te werk?

We zorgen dat er eerst een heldere inventarisatie gemaakt wordt van wat er echt nodig is in jouw bedrijf op dit moment. En dan bepalen we de strategie en de duur van onze inzet. We hebben de juiste mensen in huis om jou en je bedrijf op weg te helpen. Een interim traject kan een maand, maar ook een jaar duren: net waar jij behoefte aan hebt.

Ook bespreken we uiteraard van tevoren de kosten met je, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Waarom een interimmanager van Brilliant Work?

Als beste beoordeeld

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Daarnaast zijn we ook al 2 jaar op rij uitgeroepen tot beste adviesbureau en zijn we uitverkozen tot beste businesscoaching adviesbureau van Nederland 2022 door AI.

Ervaren mensen

Ons team bestaat uit ervaren adviseurs, coaches en managers die hun expertise en ervaring gebruiken om jouw bedrijf te ondersteunen.

Flexibel & op maat

Jij bepaalt hoe vaak en hoe lang de interimmer bij jouw bedrijf aan het werk is.

Betaalbaar

We spreken van tevoren duidelijk het tarief én de werkzaamheden af: geen verrassingen achteraf!

Google-beoordelingen

Mathanje Huisman
Lees verder
Fijn om in deze fase van mijn bedrijf ondersteuning te hebben gehad van Lizanne. Brilliant Work staat voor professionaliteit, ervaringsdeskundigheid en een vertrouwd gevoel.
Eastbound
Lees verder
Met behulp van een ervaren e-commerce coach van Brilliant Work in 2019 mijn web shop uiterlijk aangepakt en gestroomlijnd. Tevens een Google Inmarket campagne opgezet. De shop omzet is de afgelopen jaren gestaag gegroeid mede dankzij de Brilliant Work e-commerce input.
Joris Even
Lees verder
Zeer tevreden over het traject, kennis, netwerk, flexibiliteit en contact met de coach! Dit heeft in ons onderzoek voor export snel tot resultaten geleid.
Felicia Lin
Lees verder
Dankzij Brilliant Work ben ik in aanraking gekomen met HR Consultant, Martine Pauw. Zij heeft ons geholpen met het 'HR-proof' maken van een Freelancershandboek, deze was opgesteld door onze Jurist maar was veel te formeel. Daarnaast hebben we de volgende onderwerpen behandeld tijdens onze 1:1 sessies: leiding geven aan een team, persoonlijk leiderschap en team dynamieken. Lizanne is de verbindende factor, vooraf heeft zij helderheid gegeven wat HR Consulting precies inhoudt toen we hier vragen over hadden. Brilliant Work is professioneel, accuraat en deskundig. Aanbevolen!
Rogier van Essen
Algemeen Directeur LesLab B.V.
Lees verder
Vorig jaar zijn we gestart met de internationalisering van LesLab. Een nieuwe markt is een grote stap met culturele en financiële uitdagingen. De laagdrempelige begeleiding van Brilliant Work heeft ons goed op weg geholpen. Prettig contact, goed bereikbaar en deskundig advies.
Previous
Next
5.0
Google totaalwaardering
5/5

Waarom een interimdienst bij Brilliant Work?

Hulp bij leidinggevende taken

De juiste stappen maken met je bedrijf

Flexibiliteit in aantal uren én dagen, maar wél voor langere tijd

Hoogopgeleid & zeer ervaren

Meteen extra mankracht in je bedrijf

Zekerheid én geen werkgeversrisico

Onze klanten

We hebben in het verleden al veel ondernemers mogen begeleiden richting hun succesvolle onderneming.
 Lees meer over de ervaringen van onze tevreden klanten.

marber products export coaching

Marber Products - Exportcoaching en bedrijfsgroei

“Ik stond er niet alleen voor”, vertelt Berrique Willmott van Marber Products als zij gevraagd wordt naar haar ervaringen met Brilliant Work.  “Brilliant Work...

airinternet export duitsland ralp QCS

QCS - Exportcoaching en bedrijfsgroei

“We zijn enorm gegroeid.” Dit is het verhaal van een bedrijf uit Nederland dat nu in zes Europese landen opereert.  QCS levert met ‘AirInternet’...

maike-tijdens-pitch-Nijmegen-Business-bw-1

PEPP-R - Ondernemerscoaching, bedrijfsgroei en starterscoaching

“Brilliant Work heeft me geholpen bij het maken van keuzes in mijn acquisitie”, vertelt Maike Pollaert eigenaar van PEPP-R. Het Nijmeegse bureau traint managers,...

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Search