Workshops gedrag en communicatie

Workshops en trainingen voor mensen in alle lagen van een organisatie waar je echt resultaat van ziet!

Workshops en trainingen bij Brilliant Work

Workshops zijn een ideale manier om in groepsverband vaardigheden te verbeteren of gezamenlijke doelen binnen een organisatie te behalen. We kunnen deze aanbieden voor klanten die een eenmalige sessie willen boeken, of als onderdeel van een integrale aanpak voor meer effect.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan direct een gratis intakegesprek aan!

effectieve workshops

Brilliant Work werkt vaak aan de hand van de zeer effectieve DISC methode als het om gedrag gaat en inzicht daar in. Coachend leiderschap en situationeel leiderschap is voor ons de manier waarop we inzetten bij organisaties. De eerste omdat dit de beste manier is om mensen te ontwikkelen en het beste te laten presteren, de tweede omdat niet elke werknemer hetzelfde is en ook de situatie waar ze in zitten een andere aanpak kan vereisen.

De workshops kunnen zowel bij jou op locatie worden gegeven als juist ook in een setting helemaal weg van de zaak. Waar gewenst kunnen de workshops daarna ook opgevolgd worden met individuele sessies om het gedrag of de vaardigheid echt te verankeren.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op…

Onze workshops en groepssessies zijn geschikt voor mensen in alle lagen van een organisatie. Zo bieden we:

 • effectief leidinggeven
 • doeltreffend communiceren
 • eigenaarschap onder medewerkers
 • klantgerichtheid
 • time management
 • team building
 • coachingsvaardigheden
 • verkoopvaardigheden
 • interculturele vaardigheden
 • integer beïnvloeden
 • je eigen gedrag en dat van anderen begrijpen

SUBSIDIES

Als je organisatie minder dan 250 medewerkers heeft en in Gelderland gevestigd is, vraag ons dan naar de mogelijkheden om deze workshops op gesubsidieerde basis aan te bieden. Dit is meestal mogelijk voor de helft van het gebruikelijke tarief.

Ook je bedrijf laten groeien of verder verbeteren? Neem contact op.

logo Brilliant Work groot

Brilliant Work is verkozen tot beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland voor 2019 en 2020 (bron Corporate Vision Magazine)

Valentijn K
Valentijn K
2021-08-30
Ontzettende kundige experts op het gebied van exportcoaching. Ik ben zeer te spreken over het traject bij Billiant Work waarbij ze ons bijzonder goed geholpen hebben met internationalisering.
Mathanje Huisman
Mathanje Huisman
2021-08-23
Fijn om in deze fase van mijn bedrijf ondersteuning te hebben gehad van Lizanne. Brilliant Work staat voor professionaliteit, ervaringsdeskundigheid en een vertrouwd gevoel
Marloes Peters | inTandem
Marloes Peters | inTandem
2021-05-10
Marco heeft ons de afgelopen maanden als strategisch sparringpartner en coach geholpen met het opstarten en verder brengen van inTandem. Samen zijn we aan de slag gegaan met het formuleren van een heldere missie en visie en de daarbij horende strategische doelstellingen. Marco wist ons te triggeren anders te durven denken en uit onze comfortzone te stappen. En met succes: we hebben een vliegende start gemaakt en zijn alweer druk bezig met het bepalen van de vervolgstappen. - inTandem
Misha Yurchenko (Seranova)
Misha Yurchenko (Seranova)
2021-05-04
I’m an American entrepreneur based in the Netherlands running a startup called Carrus.io. When I setup the business in Amsterdam I was looking for coaching as a first-time founder (on growth/fundraising/positioning) and as a new resident to the country (navigating the local fundraising and sales environment). I was quite lucky to find Brilliant Work. I worked closely with my coach Lizanne for several months (still ongoing!) who has helped connect me to an incredible amount of resources and knowledge in the country that I would not have been able to find otherwise. Through monthly, 1-1 coaching sessions I’ve been able to pivot my business, revise my pitch deck to raise angel investment, and overall am certain that these sessions helped impact the direction and growth of my business the last 6 months! What I liked the most is that my coach has real business experience as an entrepreneur and she could relate to a lot of what I was saying while sharing stories of her own. I highly recommend getting in touch with Brilliant Work especially if you’re a founder or small business!
Lana L
Lana L
2021-01-10
Ik ben ontzettend blij met het coachingtraject van Brilliant Work. Lizanne bedankt voor de snelle en professionele reacties en de goede/fijne koppeling met mijn coach Willem van Putten. De coaching van Willem is niet alleen geschikt voor de beginnende ondernemers maar ook voor de meer ervaren net als ik. Willem kon heel goed luisteren en stelde mij de juiste vragen om te helpen meer inzichten te krijgen. Zijn praktische aanpak en hoeveelheid kennis waren heel erg waardevol. Ook de communicatie met Willem heb ik door zijn openheid en helderheid tijdens het traject als zeer prettig ervaren! Willem neemt de tijd voor je, hij is oprecht geïnteresseerd en denkt met je mee in de mogelijkheden die er zijn om snel door te groeien. Kortom hij is een echte aanrader! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Lana-Larysa van Hunen-Demyanova Amulet 8
Ardjan Robbe Groskamp
Ardjan Robbe Groskamp
2020-11-06
Onlangs heb ik mijn coachingstraject afgerond met Ivar van Asteren. Ik ben qua persoon en bedrijfsresultaat enorm gegroeid! Hartelijk dank Lizanne Jakobs voor de snelle communicatie en uitstekende service! Brilliant Work is een aanrader voor ondernemers die willen groeien!
Leon Holster
Leon Holster
2020-05-07
Door de open houding van Marco, voelde ik me tijdens de kennismaking gelijk op mijn gemak. Elke bijeenkomst was bij wijze van spreken een feest. Zijn enthousiasme, je to de point krijgen en hoeveelheid aan ervaring welke hij met je deelt, zorgt dat ik steeds met nog meer energie de deur uit ging. Zijn heldere uitleg en rust zorgen ervoor dat het als gesneden koek tot je binnenkomt. Een samenwerkingstraject met Marco gun ik elke startende ondernemer. Ook een doorgewinterde ondernemer heeft baat bij Marco. Al is het alleen maar om je weer op het juiste pad te krijgen of je creativiteit los te maken.
Joris Even
Joris Even
2020-01-31
Zeer tevreden over het traject, kennis, netwerk, flexibiliteit en contact met de coach! Dit heeft in ons onderzoek voor export snel tot resultaten geleid.
Anette van Haren
Anette van Haren
2019-10-23
De kennis en ervaring van Brilliant Work is werkelijk briljant. Ons coachingstraject hebben we als zeer waardevol ervaren. Dank!
Koen Verlinden
Koen Verlinden
2019-10-07
Ik maak al een tijd gebruik van de coachingsdiensten van Brilliant work en naar grote tevredenheid. Pro-actief, initiatiefrijk, creatief meedenkend, strak georganiseerd, kortom een goede sparringspartner die ik iedere ondernemer toewens.

Waarom een workshop van Brilliant Work

Je wilt een workshop die effectief is, leuk en leerzaam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We combineren onze uitgebreide kennis en ervaring met uitstekende presentatietechnieken en podiumervaring. Hierdoor wordt het ook interactief. Doordat we meerdere trainers in huis hebben kunnen we altijd de juiste trainer/spreker aanbieden.

De voordelen van Brilliant Work workshops:

 • Ruime keuze in workshops
 • Leuk, leerzaam en doeltreffend
 • In het Nederlands of native speaker niveau Engels

Neem voor meer informatie en een workshop op maat contact met ons op.

Gratis intake gesprek aanvragen

Laat ons contact met je opnemen voor meer informatie over de juiste workshop voor jouw bedrijf.

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden en de gratis intake om jouw bedrijf te laten groeien. 

  Schuiven naar boven

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Saul Janssen

  Ik bel je graag om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

  App ons