Effectieve workshops voor een effectieve organisatie

Workshops gedrag & communicatie

Werken aan een betere organisatie

Workshops zijn de perfecte manier om je organisatie effectiever te maken door gedrag en communicatie op de werkvloer te verbeteren. Tegelijkertijd stimuleer je met workshops de persoonlijke ontwikkeling en betrokkenheid van je team en kun je nieuwe werknemers doelgericht bepaalde vaardigheden aanleren. Handig wanneer door de krapte op de arbeidsmarkt een nieuwe werknemer niet over alle vaardigheden beschikt die een functie vereist. Brilliant Work biedt vele beproefde workshops aan die bijdragen aan een sterker bedrijf en gelukkigere werknemers.

communicatie brilliant work workshops

De workshops van Brilliant Work

Met de vele verschillende workshops die we aanbieden vinden we altijd aansluiting op de behoeften bij jou op de werkvloer. Naargelang de wensen kunnen onze workshops zowel bij jullie op kantoor of op een externe locatie georganiseerd worden.

Onze populairste workshops:

 • Effectief leidinggeven
 • Doeltreffend communiceren
 • Eigenaarschap onder medewerkers
 • Klantgerichtheid
 • Time management
 • Team building
 • Coachingsvaardigheden
 • Verkoopvaardigheden
 • Interculturele vaardigheden
 • Integer beïnvloeden
 • Je eigen gedrag en dat van anderen begrijpen

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Waarom workshops van Brilliant Work?

Effectieve workshops op maat

De coaches en trainers van Brilliant Work zijn voorlopers in hun vakgebied. We begrijpen met onze ervaring in ondernemerschap en MKB zeer goed hoe we ons nuttig kunnen maken voor jouw onderneming en jouw werknemers. Met diverse informatieve en ontspannen workshops werken we samen aan het leren van nieuwe vaardigheden en het bespreekbaar maken en verbeteren van gedrag en communicatie op de werkvloer. Tevens zijn onze workshops financieel aantrekkelijk door gebruik van subsidies en omdat wij bestaande workshops gebruiken die we specifiek aanpassen naar de situatie in jouw bedrijf.

Enthousiaste en betrokken werknemers

De werkgever die investeert in de ontwikkeling van werknemers door middel van workshops krijgt dit op meerdere manieren terugbetaald. Teams en afdelingen gaan beter met elkaar samenwerken en individuen gaan beter presteren en worden enthousiaste ambassadeurs van het bedrijf. We geven deelnemers de ruimte om te leren en om hun eigen ideeën in te brengen. Na afloop dragen we bij aan de verankering van de verbeteringen in de organisatie en de blijvende verbinding tussen werknemers.

Lizanne Jakobs presenteert

Waarom een ondernemerscoach
van Brilliant Work?

Als beste beoordeeld

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Daarnaast zijn we ook al 2 jaar op rij uitgeroepen tot beste adviesbureau en zijn we uitverkozen tot beste businesscoaching adviesbureau van Nederland 2022 door AI.

Ervaren coaches

Ons team bestaat uit ervaren coaches die hun expertise en ervaring gebruiken om jouw bedrijf te ondersteunen.

Flexibel & op maat

Jouw traject is bij ons volledig op maat! Jij kunt zelf kiezen hoe vaak en met welke coach(es) je afspreekt.

Subsidies

Veel ondernemers hebben recht op subsidies. Wij zijn bekend met legio mogelijkheden en weten direct waar jij gebruik van kunt maken.

Of wil je een even praten over verdere mogelijkheden rondom training en coaching?

Je kunt zelf bepalen hoe vaak en hoe lang jij met je coach wilt praten.

Google-beoordelingen

Administrator Bonebakker b.v.
Lees verder
Via Brilliant Work worden wij gecoacht door Willem van Putten. Zijn brede parate kennis en ervaring, gedragen door een geweldige energie, helpen ons bij onze ambities. De organisatie Brilliant Work hebben wij inmiddels leren kennen als een club mensen die écht met je meedenken. Er is een groot intern netwerk, onder meer door coaches uit verschillende branches, waardoor er altijd wel een specialist te vinden is die je kan helpen op een specifiek onderdeel. Wij zijn zeer te spreken over de organisatie Brilliant Work en in het bijzonder over onze coach Willem van Putten. Van harte aanbevolen!
Priscilla
FØRENA
Lees verder
Dankzij de startversneller heb ik - in de opstartfase van mijn bedrijf - gebruik kunnen maken van de expertise en kennis van Lizanne, starterscoach en Martine, HR consultant bij Brilliant Work. Beiden hebben mij enorm goed geholpen. Lizanne nam mij stap voor stap mee in het proces zodat ik overzicht hield. En de communicatie vaardigheden van Martine hebben een positieve bijdrage geleverd aan het sollicitatieproces bij FØRENA
Pascal Ninaber
Lees verder
Om de groei in betere banen te lijden heb ik voor mijn bedrijf de hulp van Marco ingeschakeld. Tot nu toe zijn het prima sessies geweest waarbij ik een spiegel voorgehouden heb gekregen, nieuwe inzichten heb verkregen en hierdoor steady groei heb doorgemaakt. Daarnaast zijn de sessies gemoedelijk en speelt humor altijd wel een belangrijke rol.
Vorige
Volgende
5.0
Google totaalwaardering
5/5

Waarom een traject bij Brilliant Work?

Ontdek waar grote kansen liggen voor je onderneming

Leer van fouten van anderen en identificeer valkuilen

Wordt gecoacht door het beste coaching- & consultancy bureau van Nederland

Kies zelf hoe vaak en met welke coach je afspreekt

Coaching op locatie of online

Krijg écht onafhankelijk advies, jouw succes is onze prioriteit!

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Zoek