Een sterk team door sterk leiderschap

Leiderschapstraining en teambuilding

Een goed functionerend team

Als manager wil je graag leiding geven aan een team dat op een prettige wijze samenwerkt en goede resultaten boekt voor het bedrijf. Je wilt een groep proactieve en gemotiveerde medewerkers om je heen die in jouw team precies op de juiste plek zitten. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe kom je daar? Met leiderschapstraining en ondersteunende teambuilding activiteiten van Brilliant Work geven we jou en je medewerkers de vaardigheden die helpen een dergelijk team te bouwen én te behouden.

De ontwikkeling van medewerkers

Leiderschapstraining en teambuilding activiteiten zijn ook voor het MKB geen overbodige luxe, zeker gezien de huidige spanningen op de arbeidsmarkt. Binnen een goed functionerend team kunnen medewerkers zich ontplooien waardoor ze meer verantwoordelijkheden gaan dragen, van grotere waarde zijn en langer actief blijven voor het bedrijf. Complexe taken komen lager in de organisatie te liggen en jij bent als manager meer bezig met het ontwikkelen van mensen dan het controleren van hun werk.

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat levert leiderschaptraining je op?

Een sterk en goed lopend team

Met de leiderschapstraining en teambuilding activiteiten van Brilliant Work investeer je in het functioneren van jouw team op de werkvloer. Onze trainingen bieden jou en je collega’s de handvatten die nodig zijn om op een plezierige manier samen te werken en prestaties te leveren. Zo creëren we samen een sterker team waarin iedereen op zijn plek is en de ruimte heeft zich te ontwikkelen. Een team dat werkt vanuit een positieve sfeer en dat de uitdagingen van de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet.

Een toename van human capital

Door het ontwikkelen van je medewerkers en hun daaruit volgende groei in het team, kun je de werving van nieuwe mensen richten op profielen met minder ervaring of scholing. Zo wordt werving gemakkelijker en vergroot je de waarde van de human capital in jouw team. Met onze ruime ervaring in groeiend MKB stelt de leiderschapstraining van Brilliant Work jou in staat een leider te worden die aan het roer staat van een gemotiveerd en goed functionerend team.

Leiderschapstraining van Brilliant Work

Inventarisatie en analyse

De leiderschapstraining begint met een inventarisatie. Samen brengen we de huidige manier van werken binnen de organisatie in kaart. We kijken naar doelstellingen, verantwoordelijkheden, de bedrijfscultuur en welke normen en waarden er heersen op de werkvloer. We identificeren de sterke en zwakke punten om zo te weten wat al goed gaat en waar nog bijgestuurd moet worden. 

Nadat de huidige situatie op de werkvloer nauwkeurig en helder in kaart is gebracht, gaan we in gesprek over de behoeften en verwachtingen. Wat wil jij als leidinggevende bereiken, wat verwacht je van je team en welke doelen wil je in de toekomst bereiken als organisatie?

Plan van aanpak en uitvoer

Uit het overzicht van de huidige situatie en de doelstellingen voor de toekomst vloeit een plan van aanpak voort. In dit plan staat helder uiteengezet wat de taken en verwachtingen zijn, waar de verantwoordelijkheden liggen, welke deadlines er zijn en wat de gewenste manier van werken is. 

Onder begeleiding van de ervaren coaches van Brilliant Work breng jij met je team de plannen op succesvolle wijze tot uitvoer. Zo worden de gewenste doelstellingen bereikt en kan de nodige verandering blijvend teweeg worden gebracht. Wanneer gewenst ondersteunen we met de organisatie van verbindende activiteiten als teambuilding dagen en workshops.

Waarom een ondernemerscoach
van Brilliant Work?

Als beste beoordeeld

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Daarnaast zijn we ook al 2 jaar op rij uitgeroepen tot beste adviesbureau en zijn we uitverkozen tot beste businesscoaching adviesbureau van Nederland 2022 door AI.

Ervaren coaches

Ons team bestaat uit ervaren coaches die hun expertise en ervaring gebruiken om jouw bedrijf te ondersteunen.

Flexibel & op maat

Jouw traject is bij ons volledig op maat! Jij kunt zelf kiezen hoe vaak en met welke coach(es) je afspreekt.

Subsidies

Veel ondernemers hebben recht op subsidies. Wij zijn bekend met legio mogelijkheden en weten direct waar jij gebruik van kunt maken.

Bij Brilliant Work leveren we leiderschaptraining op maat

Je kunt zelf bepalen hoe vaak en hoe lang jij met je coach wilt praten.

Google-beoordelingen

Koen Verlinden
Lees verder
Ik maak al een tijd gebruik van de coachingsdiensten van Brilliant work en naar grote tevredenheid. Pro-actief, initiatiefrijk, creatief meedenkend, strak georganiseerd, kortom een goede sparringspartner die ik iedere ondernemer toewens.
Brian
Lees verder
Erg waardevolle workshop van Brilliant Work gehad. Zeker aan te raden!
Anette van Haren
Lees verder
De kennis en ervaring van Brilliant Work is werkelijk briljant. Ons coachingstraject hebben we als zeer waardevol ervaren. Dank!
Previous
Next
5.0
Google totaalwaardering
5/5

Waarom een traject bij Brilliant Work?

Ontdek waar grote kansen liggen voor je onderneming

Leer van fouten van anderen en identificeer valkuilen

Wordt gecoacht door het beste coaching- & consultancy bureau van Nederland

Kies zelf hoe vaak en met welke coach je afspreekt

Coaching op locatie of online

Krijg écht onafhankelijk advies, jouw succes is onze prioriteit!

Onze klanten

We hebben in het verleden al veel ondernemers mogen begeleiden richting hun succesvolle onderneming. Lees meer over de ervaringen van onze tevreden klanten.

peter-koenders-2

Koenders Totaalbouw - Ondernemerscoaching, bedrijfsgroei, leiderschap & team

Peter Koenders van Koenders Totaalbouw geeft aan hoe hij het traject met Brilliant Work heeft ervaren op het gebied van strategie, bedrijfsgroei, klantgerichtheid en...

Gratis gesprek aanvragen

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!