Een sterk team door sterk leiderschap

Leiderschapstraining en teambuilding

Een goed functionerend team

Als manager wil je graag leiding geven aan een team dat op een prettige wijze samenwerkt en goede resultaten boekt voor het bedrijf. Je wilt een groep proactieve en gemotiveerde medewerkers om je heen die in jouw team precies op de juiste plek zitten. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe kom je daar? Met leiderschapstraining en ondersteunende teambuilding activiteiten van Brilliant Work geven we jou en je medewerkers de vaardigheden die helpen een dergelijk team te bouwen én te behouden.

De ontwikkeling van medewerkers

Leiderschapstraining en teambuilding activiteiten zijn ook voor het MKB geen overbodige luxe, zeker gezien de huidige spanningen op de arbeidsmarkt. Binnen een goed functionerend team kunnen medewerkers zich ontplooien waardoor ze meer verantwoordelijkheden gaan dragen, van grotere waarde zijn en langer actief blijven voor het bedrijf. Complexe taken komen lager in de organisatie te liggen en jij bent als manager meer bezig met het ontwikkelen van mensen dan het controleren van hun werk.

leiderschap brilliant work training workshop

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

ivar van asten business coach arnhem

Wat levert leiderschaptraining je op?

Een sterk en goed lopend team

Met de leiderschapstraining en teambuilding activiteiten van Brilliant Work investeer je in het functioneren van jouw team op de werkvloer. Onze trainingen bieden jou en je collega’s de handvatten die nodig zijn om op een plezierige manier samen te werken en prestaties te leveren. Zo creëren we samen een sterker team waarin iedereen op zijn plek is en de ruimte heeft zich te ontwikkelen. Een team dat werkt vanuit een positieve sfeer en dat de uitdagingen van de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet.

Een toename van human capital

Door het ontwikkelen van je medewerkers en hun daaruit volgende groei in het team, kun je de werving van nieuwe mensen richten op profielen met minder ervaring of scholing. Zo wordt werving gemakkelijker en vergroot je de waarde van de human capital in jouw team. Met onze ruime ervaring in groeiend MKB stelt de leiderschapstraining van Brilliant Work jou in staat een leider te worden die aan het roer staat van een gemotiveerd en goed functionerend team.

Leiderschapstraining van Brilliant Work

Inventarisatie en analyse

De leiderschapstraining begint met een inventarisatie. Samen brengen we de huidige manier van werken binnen de organisatie in kaart. We kijken naar doelstellingen, verantwoordelijkheden, de bedrijfscultuur en welke normen en waarden er heersen op de werkvloer. We identificeren de sterke en zwakke punten om zo te weten wat al goed gaat en waar nog bijgestuurd moet worden. 

Nadat de huidige situatie op de werkvloer nauwkeurig en helder in kaart is gebracht, gaan we in gesprek over de behoeften en verwachtingen. Wat wil jij als leidinggevende bereiken, wat verwacht je van je team en welke doelen wil je in de toekomst bereiken als organisatie?

Plan van aanpak en uitvoer

Uit het overzicht van de huidige situatie en de doelstellingen voor de toekomst vloeit een plan van aanpak voort. In dit plan staat helder uiteengezet wat de taken en verwachtingen zijn, waar de verantwoordelijkheden liggen, welke deadlines er zijn en wat de gewenste manier van werken is. 

Onder begeleiding van de ervaren coaches van Brilliant Work breng jij met je team de plannen op succesvolle wijze tot uitvoer. Zo worden de gewenste doelstellingen bereikt en kan de nodige verandering blijvend teweeg worden gebracht. Wanneer gewenst ondersteunen we met de organisatie van verbindende activiteiten als teambuilding dagen en workshops.

Waarom een ondernemerscoach
van Brilliant Work?

Als beste beoordeeld

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Daarnaast zijn we ook al 2 jaar op rij uitgeroepen tot beste adviesbureau en zijn we uitverkozen tot beste businesscoaching adviesbureau van Nederland 2022 door AI.

Ervaren coaches

Ons team bestaat uit ervaren coaches die hun expertise en ervaring gebruiken om jouw bedrijf te ondersteunen.

Flexibel & op maat

Jouw traject is bij ons volledig op maat! Jij kunt zelf kiezen hoe vaak en met welke coach(es) je afspreekt.

Subsidies

Veel ondernemers hebben recht op subsidies. Wij zijn bekend met legio mogelijkheden en weten direct waar jij gebruik van kunt maken.

Bij Brilliant Work leveren we leiderschaptraining op maat

Je kunt zelf bepalen hoe vaak en hoe lang jij met je coach wilt praten.

Google-beoordelingen

Evelijn van Bon
Lees verder
Lizanne van Brilliant Work is een energieke, motiverende coach, die heel snel boven water weet te krijgen waar het knelt binnen je bedrijf. Ze gaf mij concrete ideeën over, onder andere, tijdmanagement met betrekking tot de mensen die komen naar mijn massagepraktijk. Het allerfijnste aan Lizanne vind ik, dat ze mijn persoonlijkheid en manier van werken meenam in alle ideeën, waardoor haar suggesties feilloos aansluiten bij mijn gedachtengang en gevoelsleven. Dus als je op zoek bent naar een coach die jou écht ziet en enthousiast met je meedenkt, is Lizanne de vrouw bij uitstek.
Silvanna van Graven
Lees verder
De coaching van Marco heeft mij geholpen inzicht te krijgen in waar ik als ondernemer voor sta. Ook heeft het mij richting gegeven voor hoe ik mijn onderneming verder wil neerzetten en uitbouwen. Marco is een fijne coach die een luisterend oor biedt, kritische vragen stelt en mij goed wist te doorgronden, precies wat ik nodig had.
Felicia Lin
Lees verder
Dankzij Brilliant Work ben ik in aanraking gekomen met HR Consultant, Martine Pauw. Zij heeft ons geholpen met het ''HR-proof'' maken van een Freelancershandboek, deze was opgesteld door onze Jurist maar was veel te formeel. Daarnaast hebben we de volgende onderwerpen behandeld tijdens onze 1:1 sessies: leiding geven aan een team, persoonlijk leiderschap en team dynamieken. Lizanne is de verbindende factor, vooraf heeft zij helderheid gegeven wat HR Consulting precies inhoudt toen we hier vragen over hadden. Brilliant Work is professioneel, accuraat en deskundig. Aanbevolen!
Lana-Larysa van Hunen-Demyanova
Amulet 8
Lees verder
Ik ben ontzettend blij met het coachingtraject van Brilliant Work. Lizanne bedankt voor de snelle en professionele reacties en de goede/fijne koppeling met mijn coach Willem van Putten. De coaching van Willem is niet alleen geschikt voor de beginnende ondernemers maar ook voor de meer ervaren net als ik. Willem kon heel goed luisteren en stelde mij de juiste vragen om te helpen meer inzichten te krijgen. Zijn praktische aanpak en hoeveelheid kennis waren heel erg waardevol. Ook de communicatie met Willem heb ik door zijn openheid en helderheid tijdens het traject als zeer prettig ervaren! Willem neemt de tijd voor je, hij is oprecht geïnteresseerd en denkt met je mee in de mogelijkheden die er zijn om snel door te groeien.Kortom hij is een echte aanrader! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Lana-Larysa van Hunen-Demyanova - Amulet 8
Previous
Next
5.0
Google totaalwaardering
5/5

Waarom een traject bij Brilliant Work?

Ontdek waar grote kansen liggen voor je onderneming

Leer van fouten van anderen en identificeer valkuilen

Wordt gecoacht door het beste coaching- & consultancy bureau van Nederland

Kies zelf hoe vaak en met welke coach je afspreekt

Coaching op locatie of online

Krijg écht onafhankelijk advies, jouw succes is onze prioriteit!

Onze klanten

We hebben in het verleden al veel ondernemers mogen begeleiden richting hun succesvolle onderneming. Lees meer over de ervaringen van onze tevreden klanten.

marber products export coaching

Marber Products - Exportcoaching en bedrijfsgroei

“Ik stond er niet alleen voor”, vertelt Berrique Willmott van Marber Products als zij gevraagd wordt naar haar ervaringen met Brilliant Work.  “Brilliant Work...

peter-koenders-2

Koenders Totaalbouw - Ondernemerscoaching, bedrijfsgroei, leiderschap & team

“Ons bedrijf bestaat al 85 jaar”, vertelt Peter Koenders van Koenders Totaalbouw trots. “In de loop der jaren hebben wij al heel wat ontwikkelingen...

schoolpleinvergroeners

Schoolpleinvergroeners - Starterscoaching en bedrijfsgroei

Samen met Renate Termaat en Lizanne Jakobs van Brilliant Work zijn Pam Post & Tjitske Westra bezig een goede marketingstrategie neer te zetten om...

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Search