BEDRIJFSGROEI, SALES EN MARKETING COACH

Een sales coach helpt je jouw bedrijf naar een hoger level te tillen.

Meer klanten en meer omzet?

Er zijn maar weinig ondernemers en managers die echt de omzet of het klanten aantal behalen die ze zouden willen. Is dat bij jou ook het geval? Wil je zelf leren hoe je (meer) klanten of omzet krijgt? Of zorgen dat je medewerkers nog beter worden op dit vlak? Een sales en marketing coach leert je wat je het beste kunt doen om die wens te realiseren en ook hoe je dit het beste kunt doen. Plus er is vaak subsidie voor, van 50-100% op de kosten van een coachingstraject! 

Een sales coach helpt je bedrijf te groeien 

Om aan zo veel mogelijk klanten te komen, meer omzet per klant te behalen of tegen een hogere marge, heb je twee dingen nodig.

Een gedegen plan van aanpak (sales en marketing plan) en de vaardigheden om dit goed uit te voeren. Hierbij kunnen we uit eigen ervaring putten op zowel verkoop gebied, offline en digitale marketing gebied.

Samen met jou schrijven we dit plan, waarin we duidelijk kijken wie voor jouw bedrijf de meest interessante klanten zijn en hoe we ze gaan bereiken. Wie gaat wat, wanneer, hoe en met welk budget precies doen? Dit plan maken we zo kort en bondig of uitgebreid als handig is voor jou en/of je collega’s, of je nu ZZP’er bent of een grotere MKB organisatie. Onze coachingssessies kun je plannen wanneer jou uit komt, via Google meet of juist bij jou op het bedrijf bijvoorbeeld.

Als je meer sales vaardigheden nodig hebt dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Hoe benader ik een potentiële klant zodat ik een gesprek krijg? Als ik een sales gesprek heb, hoe zorg ik dat het converteer naar een klant? En dat ik me ook fijn gevoel bij zo`n gesprek? We leren je de technieken aan en kunnen dit zowel  1 op 1 als in groepsverband (zie workshops) met je oefenen.

Ten slotte helpen we je ook met het in de praktijk brengen van je plan en/of nieuwe vaardigheden, omdat dat juist het verschil maakt tussen een geweldig plan in een la en het echt tot uitvoering brengen. Met onze coaching en advies is sales en marketing leuker, effectiever en krijg je veel meer resultaat!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan direct een gratis intakegesprek aan!

Waarom een traject bij Brilliant Work?

Team van ervaren sales en marketing coaches, ook op on-line gebied
Verschillende subsidies mogelijk
Verkozen tot beste MKB coachings- en adviesbureau van NL voor 2019 en 2020
Onze trajecten zijn op maat gemaakt, geen vast contract
Je kunt zelf kiezen welke coach bij je past, of meerdere coaches
Coaching op locatie of on-line

Ook je bedrijf laten groeien of verder verbeteren? Neem contact op.

logo Brilliant Work groot

Brilliant Work is verkozen tot beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland voor 2019 en 2020 (bron Corporate Vision Magazine)

Maak kennis met een sales coach 

Hoor hier van Lizanne, een van onze ervaren sales coaches en oprichtster van Brilliant Work, hoe een coachingstraject eruit ziet bij ons voor ondernemers. Samen met jou maken we een plan om je bedrijf te laten groeien en helpen we je met de uitvoering!

Wie gingen je voor?

Mark Dannenberg van Geran Access Products vertelt hier over zijn ervaring met Brilliant Work. Waarom hij heeft gekozen voor deze begeleiding, hoe liep dit, met welke subsidie is dit ondersteunt en wat de uitkomst was.

Gratis ADVIESGESPREK sales coach aanvragen

In deze intake kijken we naar jou en je bedrijf, waar je hulp bij zou willen en hoe we dit aan zouden pakken. We leggen uit op welke subsidies je zou kunnen aanspreken bij onze coachingstrajecten en helpen je met de aanvraag hiervan. 

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden en de gratis intake om jouw bedrijf te laten groeien.

  Schuiven naar boven

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Saul Jansen

  Ik bel je graag om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

  Chat openen
  App ons