BEDRIJFSGROEI, SALES EN MARKETING COACH

Een sales coach helpt je jouw bedrijf naar een hoger level te tillen.

Meer klanten en meer omzet?

Er zijn maar weinig ondernemers en managers die echt de omzet of het klanten aantal behalen die ze zouden willen. Is dat bij jou ook het geval? Wil je zelf leren hoe je (meer) klanten of omzet krijgt? Of zorgen dat je medewerkers nog beter worden op dit vlak? Een sales en marketing coach leert je wat je het beste kunt doen om die wens te realiseren en ook hoe je dit het beste kunt doen. Plus er is vaak subsidie voor, van 50-100% op de kosten van een coachingstraject! 

Een sales coach helpt je bedrijf te groeien 

Om aan zo veel mogelijk klanten te komen, meer omzet per klant te behalen of tegen een hogere marge, heb je twee dingen nodig.

Een gedegen plan van aanpak (sales en marketing plan) en de vaardigheden om dit goed uit te voeren. Hierbij kunnen we uit eigen ervaring putten op zowel verkoop gebied, offline en digitale marketing gebied.

Samen met jou schrijven we dit plan, waarin we duidelijk kijken wie voor jouw bedrijf de meest interessante klanten zijn en hoe we ze gaan bereiken. Wie gaat wat, wanneer, hoe en met welk budget precies doen? Dit plan maken we zo kort en bondig of uitgebreid als handig is voor jou en/of je collega’s, of je nu ZZP’er bent of een grotere MKB organisatie. Onze coachingssessies kun je plannen wanneer jou uit komt, via Google meet of juist bij jou op het bedrijf bijvoorbeeld.

Als je meer sales vaardigheden nodig hebt dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Hoe benader ik een potentiële klant zodat ik een gesprek krijg? Als ik een sales gesprek heb, hoe zorg ik dat het converteer naar een klant? En dat ik me ook fijn gevoel bij zo`n gesprek? We leren je de technieken aan en kunnen dit zowel  1 op 1 als in groepsverband (zie workshops) met je oefenen.

Ten slotte helpen we je ook met het in de praktijk brengen van je plan en/of nieuwe vaardigheden, omdat dat juist het verschil maakt tussen een geweldig plan in een la en het echt tot uitvoering brengen. Met onze coaching en advies is sales en marketing leuker, effectiever en krijg je veel meer resultaat!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan direct een gratis intakegesprek aan!

Waarom een traject bij Brilliant Work?

Team van ervaren sales en marketing coaches, ook op on-line gebied
Verschillende subsidies mogelijk
Verkozen tot beste MKB coachings- en adviesbureau van NL voor 2019 en 2020
Onze trajecten zijn op maat gemaakt, geen vast contract
Je kunt zelf kiezen welke coach bij je past, of meerdere coaches
Coaching op locatie of on-line

Ook je bedrijf laten groeien of verder verbeteren? Neem contact op.

logo Brilliant Work groot
Valentijn K
Valentijn K
2021-08-30
Ontzettende kundige experts op het gebied van exportcoaching. Ik ben zeer te spreken over het traject bij Billiant Work waarbij ze ons bijzonder goed geholpen hebben met internationalisering.
Mathanje Huisman
Mathanje Huisman
2021-08-23
Fijn om in deze fase van mijn bedrijf ondersteuning te hebben gehad van Lizanne. Brilliant Work staat voor professionaliteit, ervaringsdeskundigheid en een vertrouwd gevoel
Marloes Peters | inTandem
Marloes Peters | inTandem
2021-05-10
Marco heeft ons de afgelopen maanden als strategisch sparringpartner en coach geholpen met het opstarten en verder brengen van inTandem. Samen zijn we aan de slag gegaan met het formuleren van een heldere missie en visie en de daarbij horende strategische doelstellingen. Marco wist ons te triggeren anders te durven denken en uit onze comfortzone te stappen. En met succes: we hebben een vliegende start gemaakt en zijn alweer druk bezig met het bepalen van de vervolgstappen. - inTandem
Misha Yurchenko (Seranova)
Misha Yurchenko (Seranova)
2021-05-04
I’m an American entrepreneur based in the Netherlands running a startup called Carrus.io. When I setup the business in Amsterdam I was looking for coaching as a first-time founder (on growth/fundraising/positioning) and as a new resident to the country (navigating the local fundraising and sales environment). I was quite lucky to find Brilliant Work. I worked closely with my coach Lizanne for several months (still ongoing!) who has helped connect me to an incredible amount of resources and knowledge in the country that I would not have been able to find otherwise. Through monthly, 1-1 coaching sessions I’ve been able to pivot my business, revise my pitch deck to raise angel investment, and overall am certain that these sessions helped impact the direction and growth of my business the last 6 months! What I liked the most is that my coach has real business experience as an entrepreneur and she could relate to a lot of what I was saying while sharing stories of her own. I highly recommend getting in touch with Brilliant Work especially if you’re a founder or small business!
Lana L
Lana L
2021-01-10
Ik ben ontzettend blij met het coachingtraject van Brilliant Work. Lizanne bedankt voor de snelle en professionele reacties en de goede/fijne koppeling met mijn coach Willem van Putten. De coaching van Willem is niet alleen geschikt voor de beginnende ondernemers maar ook voor de meer ervaren net als ik. Willem kon heel goed luisteren en stelde mij de juiste vragen om te helpen meer inzichten te krijgen. Zijn praktische aanpak en hoeveelheid kennis waren heel erg waardevol. Ook de communicatie met Willem heb ik door zijn openheid en helderheid tijdens het traject als zeer prettig ervaren! Willem neemt de tijd voor je, hij is oprecht geïnteresseerd en denkt met je mee in de mogelijkheden die er zijn om snel door te groeien. Kortom hij is een echte aanrader! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Lana-Larysa van Hunen-Demyanova Amulet 8
Ardjan Robbe Groskamp
Ardjan Robbe Groskamp
2020-11-06
Onlangs heb ik mijn coachingstraject afgerond met Ivar van Asteren. Ik ben qua persoon en bedrijfsresultaat enorm gegroeid! Hartelijk dank Lizanne Jakobs voor de snelle communicatie en uitstekende service! Brilliant Work is een aanrader voor ondernemers die willen groeien!
Leon Holster
Leon Holster
2020-05-07
Door de open houding van Marco, voelde ik me tijdens de kennismaking gelijk op mijn gemak. Elke bijeenkomst was bij wijze van spreken een feest. Zijn enthousiasme, je to de point krijgen en hoeveelheid aan ervaring welke hij met je deelt, zorgt dat ik steeds met nog meer energie de deur uit ging. Zijn heldere uitleg en rust zorgen ervoor dat het als gesneden koek tot je binnenkomt. Een samenwerkingstraject met Marco gun ik elke startende ondernemer. Ook een doorgewinterde ondernemer heeft baat bij Marco. Al is het alleen maar om je weer op het juiste pad te krijgen of je creativiteit los te maken.
Joris Even
Joris Even
2020-01-31
Zeer tevreden over het traject, kennis, netwerk, flexibiliteit en contact met de coach! Dit heeft in ons onderzoek voor export snel tot resultaten geleid.
Anette van Haren
Anette van Haren
2019-10-23
De kennis en ervaring van Brilliant Work is werkelijk briljant. Ons coachingstraject hebben we als zeer waardevol ervaren. Dank!
Koen Verlinden
Koen Verlinden
2019-10-07
Ik maak al een tijd gebruik van de coachingsdiensten van Brilliant work en naar grote tevredenheid. Pro-actief, initiatiefrijk, creatief meedenkend, strak georganiseerd, kortom een goede sparringspartner die ik iedere ondernemer toewens.

Brilliant Work is verkozen tot beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland voor 2019 en 2020 (bron Corporate Vision Magazine)

Maak kennis met een sales coach 

Hoor hier van Lizanne, een van onze ervaren sales coaches en oprichtster van Brilliant Work, hoe een coachingstraject eruit ziet bij ons voor ondernemers. Samen met jou maken we een plan om je bedrijf te laten groeien en helpen we je met de uitvoering!

Wie gingen je voor?

Mark Dannenberg van Geran Access Products vertelt hier over zijn ervaring met Brilliant Work. Waarom hij heeft gekozen voor deze begeleiding, hoe liep dit, met welke subsidie is dit ondersteunt en wat de uitkomst was.

Gratis ADVIESGESPREK sales coach aanvragen

In deze intake kijken we naar jou en je bedrijf, waar je hulp bij zou willen en hoe we dit aan zouden pakken. We leggen uit op welke subsidies je zou kunnen aanspreken bij onze coachingstrajecten en helpen je met de aanvraag hiervan. 

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden en de gratis intake om jouw bedrijf te laten groeien.

    Schuiven naar boven

    Benieuwd naar de mogelijkheden?

    Saul Janssen

    Ik bel je graag om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

    App ons