Een sales coach laat je bedrijf groeien

Laat je bedrijf groeien met een sales coach

Een sales coach helpt je jouw bedrijf naar een hoger level te tillen.

Een sales coach helpt je bedrijf te groeien

Om aan zo veel mogelijk klanten te komen, meer omzet per klant te behalen of tegen een hogere marge, heb je twee dingen nodig. Een gedegen plan van aanpak (sales en marketing plan) en de vaardigheden om dit goed uit te voeren.

Samen met jou schrijven we dit plan, waarin we duidelijk kijken wie voor jouw bedrijf de meest interessante klanten zijn en hoe we ze gaan bereiken. Wie gaat wat, wanneer, hoe en met welk budget precies doen? Dit plan maken we zo kort en bondig of uitgebreid als handig is voor jou en/of je collega’s.

Als je meer sales vaardigheden nodig hebt in je organisatie dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Hoe benader ik een potentiële klant zodat ik een gesprek krijg? Als ik een sales gesprek heb, hoe zorg ik dat het converteer naar een klant? We leren je de technieken aan en kunnen dit zowel  1 op 1 als in groepsverband (zie workshops) met je oefenen.

Ten slotte helpen we je ook met het in de praktijk brengen van je plan en/of nieuwe vaardigheden totdat je helemaal tevreden bent met hoe je omzet loopt.

Waarom bedrijfsgroei met Brilliant Work?

Onze coaches hebben zelf jarenlange sales en marketing ervaring. Zowel in het verkopen van zakelijke dienstverlening, technische producten in een B2B markt, webshops en producten aan consumenten bijvoorbeeld. Wij weten wat werkt en wat niet onze ervaring van het zelf doen in een rol als verkoper of directeur, plus de vele jaren ervaring die we hebben in het trainen van ondernemers en verkopers op dit gebied.

Voor de meeste bedrijven met 1-250 medewerkers kunnen wij onze dienstverlening met 50-100% subsidie aanbieden. Vraag naar de mogelijkheden! Brilliant Work is verkozen tot beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland voor 2019 (bron Corporate Vision Magazine).

Maak kennis met één van onze coaches

Hoor hier van Lizanne, een van onze ervaren coaches en oprichtster van Brilliant Work, hoe een coachingstraject eruit ziet bij ons voor ondernemers. Samen met jou maken we een plan om je bedrijf te laten groeien en helpen we je met de uitvoering!

De voordelen van Brilliant Work salescoaching

✔ Coaches met jarenlange ervaring in sales en marketing

✔ Meeste trajecten met subsidie

✔ Ervaring in B2B en B2C

Wie gingen je voor?

Lees en kijk de inspirerende case en maak vast kennis met de werkwijze van onze bedrijfscoaches.

Mark Dannenberg van Geran Access Products vertelt over zijn ervaring met Brilliant Work. Waarom heeft hij gekozen voor deze begeleiding, hoe liep dit, met welke subsidie is dit ondersteunt en wat was de uitkomst?

Laat ons contact met je opnemen voor een gratis intake

In deze intake kijken we naar jou en je bedrijf, waar je hulp bij zou willen en hoe we dit aan zouden pakken. We leggen uit op welke subsidies je zou kunnen aanspreken bij onze coachingstrajecten en helpen je met de aanvraag hiervan.

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden en de gratis intake om jouw bedrijf te laten groeien.