Beter verkopen met een sales coach

Salescoaching voor jou en je bedrijf

Verkopen kan je leren

Een bedrijf begint bij een goed product of uitstekende service. Maar verkopen vergt compleet andere vaardigheden dan ontwerpen, ontwikkelen en produceren. De juiste vaardigheden voor succesvolle sales zijn dan ook lang niet altijd aanwezig in een bedrijf. Een sales coach van Brilliant Work helpt jou én je werknemers deze vaardigheden te ontwikkelen zodat je klanten makkelijker weet te overtuigen en voortaan geen omzet meer laat liggen.

Geen ongemakkelijke salesgesprekken meer

Niet iedereen voelt zich even comfortabel als het op salesgesprekken aankomt. Vaak beginnen mensen al te zenuwachtig te worden bij de gedachte aan koude acquisitie. Met salescoaching leer je dat verkopen een vaardigheid is die je kunt ontwikkelen en verbeteren. Je leert situaties te herkennen en begrijpen en een salesgesprek vol overtuiging richting een positieve uitkomst te sturen. Zo kan iedereen een geboren verkoper worden. 

Saul Jansen en Ivar van Asten salescoach sales coaching

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ivar van Asten workshop verkopen kun je leren

Wat levert salescoaching je op?

Loop niet langer omzet mis

Voor succesvolle sales is het van belang te weten dat je de juiste kanalen inzet, de juiste personen bereikt en de juiste vragen stelt. Weten wanneer je koud moet bellen, maar ook wanneer social media, whatsapp, een ouderwetse brief of een netwerkborrel jouw meest kansrijke kanaal is. Ook is de registratie van contactpunten in een CRM belangrijk om leads te converteren en waar mogelijk meer te verkopen aan bestaande klanten. Een sales coach traint je in het begrijpen én organiseren van jouw volledige salesfunnel.

Meer verkopen met meer plezier

Sales is een essentieel onderdeel van je bedrijf. Met de praktische trainingen van Brilliant Work leer je diverse sales vaardigheden die je prestaties verbeteren. Je haalt meer plezier uit het verkopen van jouw product of service en samen met je zelfvertrouwen groeit de omzet van je bedrijf. Zo is salescoaching van Brilliant Work een investering die zichzelf veelvuldig terugbetaalt.

Salescoaching voor medewerkers

Brilliant Work biedt salescoaching aan die aansluit op de behoeften van jouw bedrijf. Individueel of in groepsverband trainen we je werknemers in de verschillende aspecten van het salesproces. Onze trainingen zijn geschikt voor medewerkers met alle niveaus van ervaring.

Succesvolle sales is vaak een kwestie van vertrouwen en vaardigheden. In onze trainingen ontwikkelen we de vaardigheden van je werknemers verder, waardoor ze met meer vertrouwen en plezier naar het salesproces kijken. Zo stellen we ze in staat de drijvende kracht achter de groei van jouw bedrijf te zijn.

Lizanne Jakobs presenteert

Salescoaching voor ondernemers

Een succesvolle ondernemer kan niet zonder de nodige sales vaardigheden. Juist voor jou als ondernemer is het immers van onmetelijk belang jezelf en je bedrijf goed te kunnen presenteren. Je wil vol overtuiging en enthousiasme over je product of dienst kunnen vertellen. De realiteit is echter dat veel ondernemers wel wat coaching op sales vlak kunnen gebruiken.

Brilliant Work biedt jou de salescoaching die jij nodig hebt en die aansluit op de aard van jouw onderneming. 

Waarom een ondernemerscoach
van Brilliant Work?

Als beste beoordeeld

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Daarnaast zijn we ook al 2 jaar op rij uitgeroepen tot beste adviesbureau en zijn we uitverkozen tot beste businesscoaching adviesbureau van Nederland 2022 door AI.

Ervaren coaches

Ons team bestaat uit ervaren coaches die hun expertise en ervaring gebruiken om jouw bedrijf te ondersteunen.

Flexibel & op maat

Jouw traject is bij ons volledig op maat! Jij kunt zelf kiezen hoe vaak en met welke coach(es) je afspreekt.

Subsidies

Veel ondernemers hebben recht op subsidies. Wij zijn bekend met legio mogelijkheden en weten direct waar jij gebruik van kunt maken.

Bij Brilliant Work leveren we salescoaching op maat

  • Jij kunt zelf bepalen hoe vaak én hoe lang jij met je sales coach wilt praten.
  • Bovendien werken wij vaak met subsidie waardoor een coachingstraject tot wel 92% vergoed kan worden. 
  • We hebben de juiste kennis en kunde in huis. Check onze mensen bovenaan deze pagina bij ‘Wie zijn Wij’.

Google-beoordelingen

Eastbound
Lees verder
Met behulp van een ervaren e-commerce coach van Brilliant Work in 2019 mijn web shop uiterlijk aangepakt en gestroomlijnd. Tevens een Google Inmarket campagne opgezet. De shop omzet is de afgelopen jaren gestaag gegroeid mede dankzij de Brilliant Work e-commerce input.
Anette van Haren
Lees verder
De kennis en ervaring van Brilliant Work is werkelijk briljant. Ons coachingstraject hebben we als zeer waardevol ervaren. Dank!
Michel van Hamersveld
Solesta
Lees verder
Ivar van Asten van het bedrijf Brilliant Work heeft ons inzichten gegeven hoe je met welke middelen de markt van B2B het beste kan benaderen. We zitten met ons bedrijf in de fase van start up naar scale up waarbij je goed gespiegeld wordt in de dingen die je doet en je realiseert dat een andere en meer doelgerichte aanpak betere resultaten zal genereren. Daarbij is de persoonlijke manier van werken met humor een zeer gewaardeerde toevoeging.
Joris Even
Lees verder
Zeer tevreden over het traject, kennis, netwerk, flexibiliteit en contact met de coach! Dit heeft in ons onderzoek voor export snel tot resultaten geleid.
Vorige
Volgende
5.0
Google totaalwaardering
5/5

Waarom een traject bij Brilliant Work?

Ontdek waar grote kansen liggen voor je onderneming

Leer van fouten van anderen en identificeer valkuilen

Wordt gecoacht door het beste coaching- & consultancy bureau van Nederland

Kies zelf hoe vaak en met welke coach je afspreekt

Coaching op locatie of online

Krijg écht onafhankelijk advies, jouw succes is onze prioriteit!

Onze klanten

We hebben in het verleden al veel ondernemers mogen begeleiden richting hun succesvolle onderneming. Lees meer over de ervaringen van onze tevreden klanten.

sales coaching Fresh Finds Brilliant Work

Fresh Finds - Starterscoaching

“Er kwam als startend ondernemer zo veel op mij af”, legt Yvette Drenth uit als zij vertelt over de start van haar onderneming.  “Ik...

maike-tijdens-pitch-Nijmegen-Business-bw-1

PEPP-R - Ondernemerscoaching, bedrijfsgroei en starterscoaching

“Brilliant Work heeft me geholpen bij het maken van keuzes in mijn acquisitie”, vertelt Maike Pollaert eigenaar van PEPP-R. Het Nijmeegse bureau traint managers,...

schoolpleinvergroeners

Schoolpleinvergroeners - Starterscoaching en bedrijfsgroei

Samen met Renate Termaat en Lizanne Jakobs van Brilliant Work zijn Pam Post & Tjitske Westra bezig een goede marketingstrategie neer te zetten om...

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Zoek