Beter verkopen met een salescoach

Salescoaching voor jou en je bedrijf

Verkopen kan je leren

Een bedrijf begint bij een goed product of uitstekende service. Maar verkopen vergt compleet andere vaardigheden dan ontwerpen, ontwikkelen en produceren. De juiste vaardigheden voor succesvolle sales zijn dan ook lang niet altijd aanwezig in een bedrijf. Een salescoach van Brilliant Work helpt jou en je werknemers deze vaardigheden te ontwikkelen zodat je klanten makkelijker weet te overtuigen en voortaan geen omzet meer laat liggen.

Geen ongemakkelijke salesgesprekken meer

Niet iedereen voelt zich even comfortabel als het op salesgesprekken aankomt. Vaak beginnen mensen al te zenuwachtig te worden bij de gedachte aan koude acquisitie. Met salescoaching leer je dat verkopen een vaardigheid is die je kunt ontwikkelen en verbeteren. Je leert situaties te herkennen en begrijpen en een salesgesprek vol overtuiging richting een positieve uitkomst te sturen. Zo kan iedereen een geboren verkoper worden. 

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat levert salescoaching je op?

Loop niet langer omzet mis

Voor succesvolle sales is het van belang te weten dat je de juiste kanalen inzet, de juiste personen bereikt en de juiste vragen stelt. Weten wanneer je koud moet bellen, maar ook wanneer social media, whatsapp, een ouderwetse brief of een netwerkborrel jouw meest kansrijke kanaal is. Ook is de registratie van contactpunten in een CRM belangrijk om leads te converteren en waar mogelijk meer te verkopen aan bestaande klanten. Een salescoach traint je in het begrijpen én organiseren van jouw volledige salesfunnel.

Meer verkopen met meer plezier

Sales is een essentieel onderdeel van je bedrijf. Met de praktische trainingen van Brilliant Work leer je diverse sales vaardigheden die je prestaties verbeteren. Je haalt meer plezier uit het verkopen van jouw product of service en samen met je zelfvertrouwen groeit de omzet van je bedrijf. Zo is salescoaching van Brilliant Work een investering die zichzelf veelvuldig terugbetaalt.

Salescoaching voor medewerkers

Brilliant Work biedt salescoaching aan die aansluit op de behoeften van jouw bedrijf. Individueel of in groepsverband trainen we je werknemers in de verschillende aspecten van het salesproces. Onze trainingen zijn geschikt voor medewerkers met alle niveaus van ervaring.

Succesvolle sales is vaak een kwestie van vertrouwen en vaardigheden. In onze trainingen ontwikkelen we de vaardigheden van je werknemers verder, waardoor ze met meer vertrouwen en plezier naar het salesproces kijken. Zo stellen we ze in staat de drijvende kracht achter de groei van jouw bedrijf te zijn.

Salescoaching voor ondernemers

Een succesvolle ondernemer kan niet zonder de nodige sales vaardigheden. Juist voor jou als ondernemer is het immers van onmetelijk belang jezelf en je bedrijf goed te kunnen presenteren. Je wil vol overtuiging en enthousiasme over je product of dienst kunnen vertellen. De realiteit is echter dat veel ondernemers wel wat coaching op sales vlak kunnen gebruiken.

Brilliant Work biedt jou de salescoaching die jij nodig hebt en die aansluit op de aard van jouw onderneming. 

Waarom een ondernemerscoach
van Brilliant Work?

Als beste beoordeeld

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Daarnaast zijn we ook al 2 jaar op rij uitgeroepen tot beste adviesbureau en zijn we uitverkozen tot beste businesscoaching adviesbureau van Nederland 2022 door AI.

Ervaren coaches

Ons team bestaat uit ervaren coaches die hun expertise en ervaring gebruiken om jouw bedrijf te ondersteunen.

Flexibel & op maat

Jouw traject is bij ons volledig op maat! Jij kunt zelf kiezen hoe vaak en met welke coach(es) je afspreekt.

Subsidies

Veel ondernemers hebben recht op subsidies. Wij zijn bekend met legio mogelijkheden en weten direct waar jij gebruik van kunt maken.

Bij Brilliant Work leveren we salescoaching op maat

Je kunt zelf bepalen hoe vaak en hoe lang jij met je coach wilt praten.

Google-beoordelingen

Gaiane Abrahamian
Lees verder
Via StartUp Nijmegen ben ik in contact gekomen met Brilliant Work. Met Lizanne Jakobs een heel fijn gesprek gevoerd waarna ik een ondernemerscoach toegewezen kreeg. Ik ben heel goed geholpen en dankzij deze coaching heb ik stappen gezet. Ik ben ook geholpen qua contacten, netwerk dat essentieel is voor elke ondernemer en vooral voor de startende ondernemers. Ook administratief goede ervaringen mee. Ik heb zeer positieve ervaring met Brilliant Work en kan hen van harte aanbevelen.
Marc Nickel
Lees verder
Ik heb Lizanne ervaren als een ervaren bedrijfscoach en prettig persoon in de omgang. Ze sloot als mens goed aan bij/op mijn gevoel en legde tegelijkertijd als ondernemerscoach de vinger op de (zere) plekken, om me op een stimulerende wijze in beweging te krijgen.
Bureau Italia Jarno Timmermans
Lees verder
Ik heb twee coachingstrajecten doorlopen: sparringssessies met een praktijkgerichte ondernemerscoach. Resultaat: effectiever gaan werken en concrete resultaten (ook in omzet)!
Ardjan Robbe Groskamp
Lees verder
Onlangs heb ik mijn coachingstraject afgerond met Ivar van Asteren. Ik ben qua persoon en bedrijfsresultaat enorm gegroeid! Hartelijk dank Lizanne Jakobs voor de snelle communicatie en uitstekende service! Brilliant Work is een aanrader voor ondernemers die willen groeien!
Leon Holster
Lees verder
Door de open houding van Marco, voelde ik me tijdens de kennismaking gelijk op mijn gemak. Elke bijeenkomst was bij wijze van spreken een feest. Zijn enthousiasme, je to de point krijgen en hoeveelheid aan ervaring welke hij met je deelt, zorgt dat ik steeds met nog meer energie de deur uit ging. Zijn heldere uitleg en rust zorgen ervoor dat het als gesneden koek tot je binnenkomt. Een samenwerkingstraject met Marco gun ik elke startende ondernemer. Ook een doorgewinterde ondernemer heeft baat bij Marco. Al is het alleen maar om je weer op het juiste pad te krijgen of je creativiteit los te maken.
Previous
Next
5.0
Google totaalwaardering
5/5

Waarom een traject bij Brilliant Work?

Ontdek waar grote kansen liggen voor je onderneming

Leer van fouten van anderen en identificeer valkuilen

Wordt gecoacht door het beste coaching- & consultancy bureau van Nederland

Kies zelf hoe vaak en met welke coach je afspreekt

Coaching op locatie of online

Krijg écht onafhankelijk advies, jouw succes is onze prioriteit!

Onze klanten

We hebben in het verleden al veel ondernemers mogen begeleiden richting hun succesvolle onderneming. Lees meer over de ervaringen van onze tevreden klanten.

mark-dannenberg

Geran Access Products B.V. - Bedrijfsgroei, exportcoaching

Mark Dannenberg van Geran Access Products vertelt over zijn ervaring met Brilliant Work. Waarom hebben ze gekozen voor deze begeleiding, hoe liep dit, met...

Thumbnail-video-Eva-solutions

Eva Solutions - Exportcoaching, bedrijfsgroei

Marco Schütz en Gysbert Wind van Eva Solutions vertellen over hun ervaring met coaching en advisering van Brilliant Work, waar ze het voor hebben...

Gratis gesprek aanvragen

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!