Schoolpleinvergroeners – Starterscoaching en bedrijfsgroei

Samen met Renate Termaat en Lizanne Jakobs van Brilliant Work zijn Pam Post & Tjitske Westra bezig een goede marketingstrategie neer te zetten om steeds meer scholen warm te krijgen voor groenere schoolpleinen.

De dames hebben een uniek bedrijf met een fantastisch doel: het ondersteunen scholen, bso’s en kinderdagverblijven met het vergroenen van hun grijze schoolpleinen. Pam en Tjitske zijn echte ondernemers die de schouders er onder zetten. Ze zijn gestart in 2020 en tijdens de lockdown hebben ze rond de 100 groene schoolpleinen bezocht en onderzocht. “Uit gesprekken met conciërges, leerkrachten en directeuren weten wij wat wel en niet werkt. Zowel financieel als praktisch.”

‘Het is meer dan alleen maar tegels eruit, planten erin’

“De kracht van de Schoolpleinvergroeners zit hem in het feit dat wij niet alleen een schoolplein ontwerpen dat niet alleen wensen en eisen weergeeft; wij stellen ook onze eigen eisen. Een passende speelplek voor elk type spel in combinatie met de pedagogiek van de school. Een ontwerp van de Schoolpleinvergroeners gaat veel verder dan tegels eruit, planten erin. Dat moet ook wel, want een schoolplein is geen park en een schoolplein is ook geen speeltuin.”

“Een groen schoolplein geeft kinderen de mogelijkheid om te leren van de natuur. Kinderen gaan met meer plezier naar school en er is minder pestgedrag”, vertellen Pam en Tjitske.

Heb jij ook een goed idee en kun jij ook hulp gebruiken om dit goed in de markt te zetten? Neem dan contact met ons op of check de informatie over onze mogelijkheden voor starters.

Meer cases

matrixmethode-instituut business coaching brilliant work

Het MatrixMethode Instituut - Business coaching en ondernemerscoaching

“Samen met mijn vrouw en haar zoon, hebben wij een VOF. Wij wilden een aantal zaken voor de toekomst vastleggen door het opzetten van...

Willem Nolens-NatureCredits

NatureCredits - Starterscoaching

Toen Willem Nolens, oprichter van NatureCredits, een social enterprise gericht op natuurherstel in Europa, bij Brilliant Work aanklopte voor starterscoaching, stond het bedrijf op...

studio Harm Hasenaar Brilliant Work coaching

Studio Harm Hasenaar - Business coaching en ontwikkelen medewerkersbeleid

‘In het begin vond ik het coachen wel een beetje wennen. Nu ben ik er ontzettend blij mee, want het heeft ons al heel...

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Geef je bedrijf een boost!

Vol vertrouwen van start met je nieuwe bedrijf met de persoonlijke begeleiding en expertise van onze ervaren coaches.

Ontwikkel jezelf als manager of ondernemer en laat je bedrijf groeien. Ontdek jouw mogelijkheden met een business coach.

Beheers het gehele salesproces en verkoop jezelf en je bedrijf vol overtuiging. Voor individuen en teams.

Verleg de grenzen van je bedrijf en vergroot je omzet door zaken te doen in het buitenland met behulp van onze exportadviseurs.

Scherp je leiderschapsvaardigheden aan en bouw een sterk team om je heen dat optimaal functioneert.

Laat je werknemers zich ontwikkelen en maak je bedrijf sterker met onze effectieve en beproefde workshops.

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Search