PEPP-R – Ondernemerscoaching, bedrijfsgroei en starterscoaching

Brilliant Work heeft me geholpen bij het maken van keuzes in mijn acquisitie”, vertelt Maike Pollaert eigenaar van PEPP-R. Het Nijmeegse bureau traint managers, adviseurs en docenten die beter willen worden in het spreken voor een groep.

PEPP-R heeft een unieke methode waardoor je sneller en beter leert spreken dan door een traditionele methode. Je leert het podium te pakken, het publiek te prikkelen en echt een verhaal te vertellen. Hierdoor verhoog je de impact op je klanten, collega’s of studenten. Hulp is zowel verkrijgbaar als één op één training, e-learning, in company als op inschrijving met een diverse groep.

‘Investering zo terug verdiend’

Maike volgde een coachingstraject bij Brilliant Work om te werken aan de groei van het aantal klanten. “Ik ben echt geholpen bij het maken van keuzes in mijn acquisitie. Daarbij hield mijn coach steeds mijn ambities én de successen tot nu toe in het oog.”

Het resultaat is een doordachte strategie die past bij mijn bedrijf. Daarbij hebben we ook een praktische invulling aan die strategie gegeven die mij helpen om de plannen concreet maken. De investering in het coachen heb ik zó terug verdiend!”

Ben je ook ambitieus en wil je gebruik maken van onze starters coaching? Of heb je ook een doordachte strategie nodig om te groeien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer cases

simen brunia starterscoaching brilliant work

De Bomenbieb - Starterscoaching

Simen Brunia is een echte bomenliefhebber. “Al tien jaar lang ben ik bezig met het opzetten, beheren en uitbreiden van een kennisencyclopedie over bomen...

peter-koenders-2

Koenders Totaalbouw - Ondernemerscoaching, bedrijfsgroei, leiderschap & team

“Ons bedrijf bestaat al 85 jaar”, vertelt Peter Koenders van Koenders Totaalbouw trots. “In de loop der jaren hebben wij al heel wat ontwikkelingen...

Yes Energie Advies foto Lara Kranendrijk Brilliant Work coaching

YES Energie Advies - Business coaching, leiderschapstraining en ontwikkelen medewerkersbeleid

In 2007 startte Jasper Meinema een eigen bedrijf op basis van een fout in de energierekening van zijn werkgever. Hij deed daar de administratie...

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Geef je bedrijf een boost!

Vol vertrouwen van start met je nieuwe bedrijf met de persoonlijke begeleiding en expertise van onze ervaren coaches.

Ontwikkel jezelf als manager of ondernemer en laat je bedrijf groeien. Ontdek jouw mogelijkheden met een business coach.

Beheers het gehele salesproces en verkoop jezelf en je bedrijf vol overtuiging. Voor individuen en teams.

Verleg de grenzen van je bedrijf en vergroot je omzet door zaken te doen in het buitenland met behulp van onze exportadviseurs.

Scherp je leiderschapsvaardigheden aan en bouw een sterk team om je heen dat optimaal functioneert.

Laat je werknemers zich ontwikkelen en maak je bedrijf sterker met onze effectieve en beproefde workshops.

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!