Marber Products – Exportcoaching en bedrijfsgroei

marber products export coaching

“Ik stond er niet alleen voor”, vertelt Berrique Willmott van Marber Products als zij gevraagd wordt naar haar ervaringen met Brilliant Work. 

“Brilliant Work heeft mij geholpen door op een subsidie te attenderen waardoor ik als starter met een klein budget toch dit mooie traject kon ingaan. Zo stond ik er niet alleen voor!” Berrique is erg tevreden over de coaching die zij via Brilliant Work heeft ontvangen. Exportcoach Willem van Putten was degene die haar begeleidde bij de verkoop- en exportstrategie. 

De makkelijkste oplossing voor een vervelende klus

Je kent het wel: lekker BBQ-en, maar die grill schoonmaken is zo’n gedoe, dat niemand het doet en als je die BBQ dan weer uit de schuur haalt, zit de grill nog vol vet- en vleesresten zit van vorige keer. En waarom wordt ie niet schoongemaakt? Omdat de grill meestal niet in de gootsteen past, vaak niet in de vaatwasser mag en in bad leggen, ook niet echt de meest hygiënische oplossing is. ‘Dat kan anders’ dacht ondernemer én BBQ-fan Berrique Willmott. Zij ontwikkelde daarom de GRILL WASH, een ronde tray waarin je het barbecuerooster snel en gemakkelijk kunt schoonmaken.

Een perfecte uitvinding voor een vervelend probleem, maar dan komt de verkoop en export om de hoek kijken. Want waar begin en hoe ga je dan verder? Om daar antwoord op te krijgen schakelde Berrique Brilliant Work in. “Met de hulp van Willem heb ik onze verkoop- en exportstrategie verder kunnen ontwikkelen.”

Hulp bij het stellen van prioriteiten

“Willem is een gedreven coach, die zelf ook zeer enthousiast was over het product en die mooie links legde met andere bedrijven”, laat Berrique weten. “Daarnaast heeft Willem mij geholpen met het stellen van bepaalde prioriteiten, waardoor de plannen overzichtelijker en beter te behappen werden. Hierdoor kon ik gerichter én sneller groeien.”

Willem is ook enthousiast over dit traject “Er is niets leuker om bedrijven succesvol te maken en de energie die je daaruit haalt, is immens”, vertelt hij. “In veel gevallen focussen ondernemers te veel op het product of de dienst die ze willen aanbieden, en besteden vaak (te) weinig aandacht aan bijvoorbeeld regelgeving, vergunningen, certificaten en marketing.”

Ook hulp nodig?

Heb jij ook een goed idee en kun jij ook hulp gebruiken om dit goed in de markt te zetten? Of wil je graag jouw product of idee op de markt brengen in het buitenland? Neem dan contact met ons op en check onze salescoaching voor meer informatie over onze mogelijkheden voor bedrijfsgroei.

Meer cases

All in power - business coaching

All in power - Businesscoaching

All in power, dat inmiddels bijna vijf jaar geleden opgericht, is een innovatief bedrijf dat zich richt op het transformeren van eigenaren van zonnepanelen...

Patsboem! Educatief groeit met Brilliant Work

Patsboem! educatief: Business coaching en ontwikkelen medewerkersbeleid

Wat begon als een initiatief van drie bevlogen compagnons, groeide uit tot een toonaangevend bureau dat een keur aan educatief materiaal levert voor het...

schoolpleinvergroeners

Schoolpleinvergroeners - Starterscoaching en bedrijfsgroei

Samen met Renate Termaat en Lizanne Jakobs van Brilliant Work zijn Pam Post & Tjitske Westra bezig een goede marketingstrategie neer te zetten om...

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Geef je bedrijf een boost!

Vol vertrouwen van start met je nieuwe bedrijf met de persoonlijke begeleiding en expertise van onze ervaren coaches.

Ontwikkel jezelf als manager of ondernemer en laat je bedrijf groeien. Ontdek jouw mogelijkheden met een business coach.

Beheers het gehele salesproces en verkoop jezelf en je bedrijf vol overtuiging. Voor individuen en teams.

Verleg de grenzen van je bedrijf en vergroot je omzet door zaken te doen in het buitenland met behulp van onze exportadviseurs.

Scherp je leiderschapsvaardigheden aan en bouw een sterk team om je heen dat optimaal functioneert.

Laat je werknemers zich ontwikkelen en maak je bedrijf sterker met onze effectieve en beproefde workshops.

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Search