Marberproducts – Exportcoaching, bedrijfsgroei

Ruim een jaar geleden is Berrique Willmott gestart met haar nieuwe bedrijf MARBER PRODUCTS. Ze heeft daarmee een geheel nieuw product op de markt gezet: de GRILL WASH, een schoonmaaktray voor het barbecue rooster (omdat bijna iedereen een hekel heeft aan het schoonmaken van zijn/ haar rooster van de BBQ).

Berrique vertelt graag hoe zij haar coachingstraject met Brilliant Work heeft ervaren: “Samen met exportcoach Willem van Brilliant Work heb ik onze verkoop- en exportstrategie verder kunnen ontwikkelen.

Willem is een gedreven coach, die zelf ook zeer enthousiast was over het product en die mooie links legde met andere bedrijven. Daarnaast heeft Willem mij geholpen met het stellen van bepaalde prioriteiten waardoor de plannen overzichtelijker en beter te behappen werden en ik gerichter en sneller kon groeien.

Brilliant Work heeft mij geholpen door op een subsidie te attenderen waardoor ik als starter met een klein budget dit mooie traject toch in te kunnen zetten. Zo stond ik er niet alleen voor!”

Heb jij ook een goed idee en kun jij ook hulp gebruiken om dit goed in de markt te zetten? Of wil je graag jouw product of idee op de markt brengen in het buitenland? Neem contact met ons op of kijk hier voor meer informatie over onze mogelijkheden voor bedrijfsgroei.

Meer cases

peter-koenders-2

Koenders Totaalbouw - Ondernemerscoaching, bedrijfsgroei, leiderschap & team

Peter Koenders van Koenders Totaalbouw geeft aan hoe hij het traject met Brilliant Work heeft ervaren op het gebied van strategie, bedrijfsgroei, klantgerichtheid en...

schoolpleinvergroeners

Schoolpleinvergroeners - Starterscoaching, bedrijfsgroei

Onlangs zijn Pam en Tjitske van De Schoolpleinvergroeners bij ons gestart met een coaching traject. Zij hebben een uniek bedrijf met een fantastisch doel...

marielle

Veel soeps - Starterscoaching, ondernemerscoaching

Bekijk het verhaal van Mariëlle van Veel Soeps en hoe we haar een gelukkig mens en onderneemster maakten! Wil je ook gebruik maken van...

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Geef je bedrijf een boost!

Vol vertrouwen van start met je nieuwe bedrijf met de persoonlijke begeleiding en expertise van onze ervaren coaches.

Ontwikkel jezelf als manager of ondernemer en laat je bedrijf groeien. Ontdek jouw mogelijkheden met een business coach.

Beheers het gehele salesproces en verkoop jezelf en je bedrijf vol overtuiging. Voor individuen en teams.

Verleg de grenzen van je bedrijf en vergroot je omzet door zaken te doen in het buitenland met behulp van onze exportadviseurs.

Scherp je leiderschapsvaardigheden aan en bouw een sterk team om je heen dat optimaal functioneert.

Laat je werknemers zich ontwikkelen en maak je bedrijf sterker met onze effectieve en beproefde workshops.

Gratis gesprek aanvragen

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gratis adviesgesprek

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!