Deccos – Starterscoaching

Starterscoaching Deccos

Gijs van Beusekom is de visionaire oprichter achter Deccos, een bedrijf dat meer wil zijn dan een ontwikkelaar van software. Het is een pionier op het gebied van maatschappelijke impact. Met een brandende passie voor sociale verandering, creëerde Gijs een platform dat essentieel is voor organisaties die streven naar een betere wereld. Deccos stelt deze organisaties in staat hun invloed te kwantificeren en te delen en daarmee hun waardevolle werk te versterken.

Sociale organisaties moeten hun successen kunnen meten voorbij de cijfers; ze moeten de echte, tastbare veranderingen die ze bewerkstelligen, kunnen zien en voelen”, zegt Gijs met overtuiging.

Van uitdaging naar actie

Voor de lancering van Deccos stond Gijs voor een grote uitdaging. Hij had een krachtige tool ontwikkeld, maar hoe kon hij deze tool overtuigend presenteren aan potentiële gebruikers? Marketing was een nieuw speelveld voor hem en daar voelde hij zich zeker nog niet in thuis. “Mijn software heeft de potentie om een echte impact te maken, maar ik had hulp nodig om dit potentieel te communiceren naar mijn doelgroep,” reflecteert Gijs op zijn situatie.

Strategische samenwerking ontgrendelt potentieel

De oplossing kwam in de vorm van Brilliant Work, vertegenwoordigd door de ervaren coach Lizanne Jakobs. Met de steun van een subsidieregeling kon Gijs een samenwerking aangaan die zijn marketingstrategie zou definiëren en verfijnen. “Lizanne bracht een nieuwe dimensie in mijn marketing. Ze hielp me om een langetermijnvisie te ontwikkelen en een pad uit te stippelen dat verder keek dan alleen de productlancering,” vertelt Gijs enthousiast.

Met de hulp van Lizanne ontwikkelde Gijs een marketingplan dat niet alleen diende als een stap-voor-stap handleiding, maar ook als een inspiratiebron voor Deccos. “De templates en strategische plannen die we samen hebben ontwikkeld, waren onmisbaar. Ze boden een structuur die we konden personaliseren en toepassen op onze unieke situatie,” legt Gijs uit.

De impact van marketing met visie

Door de samenwerking met Brilliant Work heeft Gijs nu een marketingstrategie die zowel robuust als flexibel is. Hij zegt: “Ik heb nu een volledig marketingplan en het vertrouwen om mijn product in de markt te zetten. Dit plan dient als een kompas voor onze onderneming en zorgt ervoor dat we gefocust blijven op wat echt belangrijk is.”

Maar het resultaat was meer dan een document; het was de creatie van een visie voor Deccos die verder gaat dan het heden. “We hebben nu een routekaart die ons niet alleen vandaag leidt, maar ook de koers uitzet voor onze toekomstige groei,” voegt hij toe.

Een hartelijke aanbeveling

Voor ondernemers die twijfelen over het inschakelen van marketingexpertise, heeft Gijs een duidelijke boodschap: “Doe het gewoon! De expertise van Brilliant Work is onmisbaar en met de subsidieopties is het een kans die je niet mag missen.”

“Samenwerken met Brilliant Work is -zeker als je in aanmerking komt voor subsidie- een echte no-brainer!”

De weg vooruit

Terwijl Deccos zich opmaakt voor een spannende lancering, kijkt Gijs uit naar de impact die zijn software zal hebben. “Dit is slechts het begin. Dankzij het plan dat ik samen met Brilliant Work opstelde, gaan we niet alleen ons bedrijf laten groeien, maar ook de maatschappelijke impact die organisaties kunnen hebben,” concludeert Gijs.

 

Ontdek hoe Brilliant Work andere ondernemers zoals Gijs heeft geholpen hun bedrijf te laten groeien en hun missie te versterken in andere cases.

Meer cases

Patsboem! Educatief groeit met Brilliant Work

Patsboem! educatief: Business coaching en ontwikkelen medewerkersbeleid

Wat begon als een initiatief van drie bevlogen compagnons, groeide uit tot een toonaangevend bureau dat een keur aan educatief materiaal levert voor het...

peter-koenders-2

Koenders Totaalbouw - Ondernemerscoaching, bedrijfsgroei, leiderschap & team

“Ons bedrijf bestaat al 85 jaar”, vertelt Peter Koenders van Koenders Totaalbouw trots. “In de loop der jaren hebben wij al heel wat ontwikkelingen...

schoolpleinvergroeners

Schoolpleinvergroeners - Starterscoaching en bedrijfsgroei

Samen met Renate Termaat en Lizanne Jakobs van Brilliant Work zijn Pam Post & Tjitske Westra bezig een goede marketingstrategie neer te zetten om...

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Geef je bedrijf een boost!

Vol vertrouwen van start met je nieuwe bedrijf met de persoonlijke begeleiding en expertise van onze ervaren coaches.

Ontwikkel jezelf als manager of ondernemer en laat je bedrijf groeien. Ontdek jouw mogelijkheden met een business coach.

Beheers het gehele salesproces en verkoop jezelf en je bedrijf vol overtuiging. Voor individuen en teams.

Verleg de grenzen van je bedrijf en vergroot je omzet door zaken te doen in het buitenland met behulp van onze exportadviseurs.

Scherp je leiderschapsvaardigheden aan en bouw een sterk team om je heen dat optimaal functioneert.

Laat je werknemers zich ontwikkelen en maak je bedrijf sterker met onze effectieve en beproefde workshops.

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zoek