Een sales coach laat je bedrijf groeien

Wat is sales coaching?

Een bedrijf begint bij een goed product of uitstekende service. Maar dat product of die dienst ook verkopen, dat vergt compleet andere vaardigheden dan waar je oorspronkelijk voor bent opgeleid. Zoals boekhouden, grafisch ontwerpen of technische productontwikkeling. De juiste vaardigheden voor goede sales zijn dan ook lang niet altijd aanwezig in een bedrijf. Een sales coach van Brilliant Work helpt jou én je werknemers deze vaardigheden te ontwikkelen of verder aan te scherper zodat je klanten makkelijker weet te overtuigen en voortaan geen omzet meer laat liggen.

Wat doet een sales coach?

Een sales coach is een ervaren professional die zich richt op het begeleiden en ondersteunen van verkopers of ondernemers bij het verbeteren van hun verkoopvaardigheden en het behalen van hun doelen. Een sales coach helpt je bij het ontwikkelen van je persoonlijke stijl en technieken, waardoor je betere resultaten kunt behalen. Het doel van sales coaching is altijd om jou en je bedrijf te helpen jouw verkoopdoelen te bereiken en jezelf te ontwikkelen als een effectieve verkoper. Zo wordt jouw bedrijf een succesvolle onderneming!

Team Brilliant Work in park sales coach business coach
Ons team van professionele sales coaches
Sandra en Cees Embregts icfon ivar van asten coaching
Cees Embrechts (r) heeft een coachingtraject bij Ivar van Asten afgelegd

Waarom een sales coach inschakelen van Brilliant Work?

Niet iedereen voelt zich even comfortabel als het op salesgesprekken aankomt. Vaak beginnen mensen al te zenuwachtig te worden bij de gedachte aan koude acquisitie. Met sales coaching leer je dat verkopen een vaardigheid is die je kunt ontwikkelen én verbeteren. Je leert situaties te herkennen en begrijpen en een salesgesprek vol overtuiging richting een positieve uitkomst te sturen. Zo kan iedereen een uitstekende verkoper worden.

Wij bieden gepersonaliseerde sales coaching aan die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelstellingen, waardoor je een zelfverzekerde en succesvolle sales professional wordt. Bovendien zijn onze sales coaches echte professionals die hun vak verstaan. Zo heeft Willem van Putten meerdere boeken geschreven over sales én er jaren over les gegeven bij Nyenrode. Saul Janssen is een 100% sales professional en weet heel sociaal, maar ook gestructureerd met de juiste software tools ter ondersteuning je sales proces te verbeteren. Lizanne Jakobs is als onze oprichter een expert om te verkopen vanuit DiSC gedragsprofielen. En Ivar van Asten is ook al decennialang ervaren en bedreven in het verkopen van zowel technische producten als zakelijke dienstverlening.

Wat kost een sales coach?

De kosten van sales coaching kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de coaching en het niveau van de (persoonlijke) begeleiding. Bij Brilliant Work bieden wij verschillende pakketten aan die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en budget. En dit heel vaak met subsidie!

Wist je dat je als bedrijf van 1- 250 medewerkers gebruik kunt maken van meerdere subsidies? De overheid wil natuurlijk dat je slaagt als ondernemer, jouw bedrijf groeit in het binnen- of buitenland en dat je medewerkers (als je die hebt) meegroeien. Dit geldt voor zowel startende als oudere bedrijven, zelfstandig ondernemers en MKB. Dit betekent dat wij dus ook sales coaching mét subsidie kunnen aanbieden!

brilliant work business coaching met subsidie
R-SOLUTION Medical wilde het beste uit zichzelf halen en schakelde daarom Brilliant Work in

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom sales coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

business coaching zz0-ers
"Brilliant Work heeft mij enorm goed gestuurd", vertelt Mariëlle Lamberts van Veel Soeps

Sales coaching helpt!

Voor succesvolle sales is het van belang te weten dat je de juiste kanalen inzet, de juiste personen bereikt en de juiste vragen stelt. Weten wanneer je koud moet bellen naar potentiële klanten, maar ook wanneer social media, whatsapp, een ouderwetse brief of een netwerkborrel jouw meest kansrijke kanaal is. Ook is de registratie van contactpunten in een CRM belangrijk om leads te converteren en waar mogelijk meer te verkopen aan bestaande klanten. Een sales coach traint je in het begrijpen én organiseren van jouw volledige sales funnel.

Voor een succesvolle onderneming

Goede sales is een essentieel onderdeel van je bedrijf. Met de praktische trainingen van de sales coaches van Brilliant Work leer je diverse sales vaardigheden die je prestaties verbeteren. Je haalt meer plezier uit het verkopen van jouw product of service en samen met je zelfvertrouwen groeit de omzet van je bedrijf. Zo is sales coaching van Brilliant Work een goede investering die zichzelf veelvuldig terugbetaalt.

Wat vertellen onze klanten?

We hebben in het verleden al veel ondernemers mogen begeleiden richting hun succesvolle onderneming. Lees daarom meer over onze aanpak én de groei van onze tevreden klanten in de case studies. Dan kun je zelf zien wat wij als coaches doen en wat onze aanpak voor een betere sales is. En als je dan nog niet overtuigd ben, check dan even onze reviews op Google, die geven ook een goed beeld hoe succesvol sales coaching van Brilliant Work kan zijn. Uiteraard zijn dit voorbeelden en niet jouw bedrijf en daarom gaan we graag met je in gesprek om ook voor jou en jouw onderneming een succesvol coachingstraject op te zetten.

marber products export coaching

Marber Products - Exportcoaching en bedrijfsgroei

“Ik stond er niet alleen voor”, vertelt Berrique Willmott van Marber Products als zij gevraagd wordt naar haar ervaringen met Brilliant Work.  “Brilliant Work...

airinternet export duitsland ralp QCS

QCS - Exportcoaching en bedrijfsgroei

“We zijn enorm gegroeid.” Dit is het verhaal van een bedrijf uit Nederland dat nu in zes Europese landen opereert.  QCS levert met ‘AirInternet’...

maike-tijdens-pitch-Nijmegen-Business-bw-1

PEPP-R - Ondernemerscoaching, bedrijfsgroei en starterscoaching

“Brilliant Work heeft me geholpen bij het maken van keuzes in mijn acquisitie”, vertelt Maike Pollaert eigenaar van PEPP-R. Het Nijmeegse bureau traint managers,...

Sales coach Fresh Finds starterscoaching
“Ik zou dit traject aan iedere starter aanraden”, vertelt Yvette Drenth van Fresh Finds

Welke sales trainingen zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten sales trainingen en sales workshops beschikbaar, waaronder op het gebied van verkoopvaardigheden, onderhandelingstechnieken, klantrelatiebeheer en presentatietechnieken. Brilliant Work biedt gepersonaliseerde trainingen en workshops aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van jou en je bedrijf.

Succesvolle sales is vaak een kwestie van vertrouwen en vaardigheden. In onze trainingen ontwikkelen we de vaardigheden van jou en je werknemers verder, waardoor ze met meer vertrouwen en plezier naar het salesproces kijken.

Kun je sales leren?

Absoluut! Hoewel sommige mensen denken dat verkopen aangeboren is, iedereen kan leren om een goede verkoper te worden. Door middel van sales coaching kun je uit jouw verkoopgesprek de valkuilen halen én een succesvollere manier potentiële klanten binnenhalen. Je leert wat de beste aanpak is om nieuwe prospects op een effectieve manier binnen te halen. Ook voor professionals in de sales kunnen onze coachingstrajecten nog een eye opener zijn!

Sales coaching bij Brilliant Work

Helpt je bij persoonlijke ontwikkeling

Geeft je extra persoonlijke vaardigheden

Is er niet alleen voor werknemers, maar ook voor managers 

Je leert succesvoller verkopen 

Is altijd maatwerk

Voor koude én warme leads

Zowel korte én lange trajecten

1-op-1 of groepscoaching

Waar zitten de sales coaches van Brilliant Work?

De sales coaches van Brilliant Work werken door heel Nederland, dus of jij nu in Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Rotterdam of Maastricht je bedrijf hebt, dat maakt niets uit. Bovendien kunnen wij ook online afspreken als jou dat beter uitkomt.

Hoe lang duurt een gesprek of een traject met een sales coach?

Een gemiddeld gesprek duurt meestal 1,5 tot 2 uur. Dit hangt uiteraard af van de wensen van jouw bedrijf en jouw uitdagingen. Hoe vaak je afspreekt, hangt van jouw agenda af en die van je coach. Gemiddeld is dat ongeveer een keer per maand. Meestal trekken we aan het einde van de meeting de agenda om de volgende afspraak meteen in te plannen. Net wat jij wilt.  Als je graag je hele sales team wilt laten trainen, dan spreken we van te voren een aantal sessies met elkaar af en prikken we meteen de data daarvoor.

Een traject met een salescoach bestaat uit meerdere gesprekken. Brilliant Work heeft al honderden klanten geholpen. Als het om simpele vragen gaat, dan heb je meestal na een maand of drie wel alle kennis en vaardigheden om je omzetdoelen te behalen. Maar veel klanten vinden het ook fijn om een vaste sparringpartner te hebben en blijven daarom langer. Bovendien, als je onderneming zich ontwikkelt, kom je elke keer wel weer voor nieuwe keuzes, uitdagingen of ambities te staan. Misschien wil je ook je marketing beter ontwikkelen om de verkoop te ondersteunen bijvoorbeeld. En kun je daar wat coaching of advies voor gebruiken. Of is HR advies welkom, omdat je  door de stijgende verkoop, ook meer medewerkers nodig hebt. Kortom, we zijn er voor je!

sales coach brilliant work voorbeeld klant
"De enige manier om iets te veranderen, is door het zelf te veranderen" - Nelson Mandela

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Search