Fresh Finds – Starterscoaching

Yvette Drenth – Fresh Finds

Met Fresh Finds ben ik als zelfstandige gestart. Fresh Finds helpt ZZP en MKB met online marketing, zowel adviserend als uitvoerend. Voor het eerst een eigen bedrijf starten is natuurlijk super leuk maar ook heel erg spannend. Na een leuke kennismaking via een netwerkbijeenkomst heb ik Lizanne van Briljant Work leren kennen. Zij kon mij de nodige ondersteuning bieden waar ik naar op zoek was en heeft mij geholpen bij de nodige subsidie om dit mogelijk te maken.

Wat is de hulpvraag/uitdaging van de klant?
Gezien ik nooit eerder een bedrijf ben gestart en ook weinig andere ondernemers om mij heen had kwam er enorm veel op mij af. Ik kon dus wel wat ondersteuning gebruiken bij vragen zoals: ‘Welke netwerken in de omgeving zijn waardevol?’ en ‘Zitten andere ondernemers wel op mij te wachten?’
Een grote uitdaging was het groeien in mijn eigen zekerheid als ondernemer en met een duidelijk plan stappen vooruit gaan maken.

Waar wilde hij of zij coaching voor inzetten?
De coaching wilde ik vooral inzetten als het ‘steuntje in de rug’. Als alles nieuw is, is het ontzettend fijn om met iemand hierover te kunnen sparren. Vragen kunnen stellen over je plannen qua marketing, sales, het netwerk uitbreiden en feedback krijgen van een andere ervaren ondernemer om je in de juiste richting te sturen.

Wat was de methodiek van de coach, wat was de “oplossing”?
Een coaching traject voor starters was voor mij hét ideale steuntje in de rug wat ik nodig had. We zijn begonnen met het helder en concreet krijgen van mijn aanbod en we hebben samen mijn doelen op de korte en lange termijn vastgelegd.
Lizanne stelt de juiste vragen (en soms ook lastige haha) om jezelf en jouw bedrijf in de goede richting te sturen. Er is ook veel tijd besteed aan het wegnemen van mijn eigen twijfels en het laten groeien van mijn zelfvertrouwen als kersverse ondernemer.
Middels verschillende taken en huiswerkopdrachten, zowel tijdens de sessies als daarbuiten, ben ik aan de slag gegaan met onder andere marketing, sales technieken, netwerkbijeenkomsten en het uitwerken van plannen.

Wat is het resultaat van de coaching/”oplossing”?
Het resultaat van het coaching traject is dat ik enorm ben gegroeid als persoon én nieuwe ondernemer binnen een korte tijd. Ik ben nu een heel andere ondernemer als toen ik voor de eerste sessie bij Lizanne naar binnen stapte. Ik ben zelfverzekerder, werk doelgerichter en heb mijn omzet zien groeien.

Wat is de feedback van de klant?
Ik ben Lizanne ontzettend dankbaar voor al haar ondersteuning en goede coaching. Zonder dit traject zou Fresh Finds echt nog niet staan waar het nu staat als bedrijf. Er is geen twijfel dat dit traject mij naast de fijne ondersteuning ook heel erg veel tijd heeft gescheeld bij het laten groeien van mijn bedrijf. Ze heeft de juiste kennis in huis om je verder te helpen, geheel passend bij jouw situatie en bedrijf, maar ook als persoon. Door samen gericht doelen te stellen en haar insteek om ook als ‘zachte doch strenge’ stok achter de deur te fungeren zijn er flinke sprongen vooruit gemaakt. Ik zou dit traject aan iedere starter aanraden, ongeacht in welke branche je werkt.

Bedankt Lizanne!

Meer cases

schoolpleinvergroeners

Schoolpleinvergroeners - Starterscoaching, bedrijfsgroei

Onlangs zijn Pam en Tjitske van De Schoolpleinvergroeners bij ons gestart met een coaching traject. Zij hebben een uniek bedrijf met een fantastisch doel...

peter-koenders-2

Koenders Totaalbouw - Ondernemerscoaching, bedrijfsgroei, leiderschap & team

Peter Koenders van Koenders Totaalbouw geeft aan hoe hij het traject met Brilliant Work heeft ervaren op het gebied van strategie, bedrijfsgroei, klantgerichtheid en...

Thumbnail-video-Eva-solutions

Eva Solutions - Exportcoaching, bedrijfsgroei

Marco Schütz en Gysbert Wind van Eva Solutions vertellen over hun ervaring met coaching en advisering van Brilliant Work, waar ze het voor hebben...

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Geef je bedrijf een boost!

Vol vertrouwen van start met je nieuwe bedrijf met de persoonlijke begeleiding en expertise van onze ervaren coaches.

Ontwikkel jezelf als manager of ondernemer en laat je bedrijf groeien. Ontdek jouw mogelijkheden met een business coach.

Beheers het gehele salesproces en verkoop jezelf en je bedrijf vol overtuiging. Voor individuen en teams.

Verleg de grenzen van je bedrijf en vergroot je omzet door zaken te doen in het buitenland met behulp van onze exportadviseurs.

Scherp je leiderschapsvaardigheden aan en bouw een sterk team om je heen dat optimaal functioneert.

Laat je werknemers zich ontwikkelen en maak je bedrijf sterker met onze effectieve en beproefde workshops.

Gratis gesprek aanvragen

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gratis adviesgesprek

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!