Fresh Finds – Starterscoaching

sales coaching Fresh Finds Brilliant Work

“Er kwam als startend ondernemer zo veel op mij af”, legt Yvette Drenth uit als zij vertelt over de start van haar onderneming. 

“Ik ben nooit eerder een bedrijf gestart en had ook weinig andere ondernemers om mij heen”, vertelt Yvette Drenth van Fresh Finds. Met haar onderneming helpt zij ZZP-ers en het MKB met online marketing. “Ik zat vol met vragen als ‘welke netwerken in mijn omgeving zijn waardevol?’ en ‘zitten andere ondernemers wel op mij te wachten’? Gelukkige ontmoette ik Lizanne Jakobs van Brilliant Work en zij kon mij de nodige ondersteuning bieden waar ik naar op zoek was.”

De coaching is een ‘steuntje in de rug’

“Het was een grote uitdaging voor mij om te groeien in mijn eigen zekerheid als ondernemer”, vertelt Yvette. “Ook om met een duidelijk plan stappen vooruit te maken. Ik wilde de coaching die ik met subsidie kon ontvangen, inzetten als een ‘steuntje in de rug’. Als je startend ondernemer bent, is alles nieuw en dan is het ontzettend fijn om hierover met iemand te kunnen sparren.”

Yvette kon bij Lizanne terecht voor alle vragen die ze rondom marketing, sales en haar netwerk uitbreiden had. “Lizanne stelde ook de juiste vragen – soms lastige – om mijn bedrijf de goede richting op te sturen. Wij zijn begonnen met het helder en concreet krijgen van mijn aanbod. Ook hebben we samen mijn doelen op de korte én de lange termijn vastgelegd. Er is ook veel tijd besteed aan het wegnemen van mijn eigen twijfels en het laten groeien van mijn zelfvertrouwen als kersverse ondernemer.”

Taken en huiswerkopdrachten om doelgericht aan de slag te gaan

Bedrijfscoach Lizanne houdt het niet alleen bij praten. Ze gaf Yvette verschillende taken en huiswerkopdrachten. Hierdoor kon Yvette doelgericht aan de slag met onder andere marketing, sales technieken, netwerkbijeenkomsten en het uitwerken van haar plannen.

Het resultaat van de coaching door Lizanne heeft een grote impact op Yvette gehad. “Ik ben enorm gegroeid als persoon én nieuwe ondernemer, en dat binnen een korte tijd. Ik ben nu een heel andere ondernemer als dat ik was toen ik voor de eerste sessie bij Lizanne naar binnen stapte. Ik ben zelfverzekerder, werk doelgerichter en heb mijn omzet zien groeien.”

‘Zonder coaching was mijn bedrijf niet zo ver geweest’

Yvette is Lizanne ontzettend dankbaar voor haar ondersteuning en goede coaching. “Zonder dit traject zou Fresh Finds echt nog niet staan waar het nu staat als bedrijf”, vertelt Yvette. “Er is geen twijfel dat dit traject mij naast de fijne ondersteuning, ook heel erg veel tijd heeft gescheeld bij het laten groeien van mijn bedrijf. Lizanne heeft de juiste kennis in huis om je verder te helpen, geheel passend bij jouw situatie en bedrijf, maar ook als persoon.”

“Door samen gericht doelen te stellen en haar insteek om ook als ‘zachte doch strenge’ stok achter de deur te fungeren, zijn er flinke sprongen vooruit gemaakt”, legt Yvette uit. “Ik zou dit traject aan iedere starter aanraden, ongeacht in welke branche je werkt. Bedankt Lizanne!”

Ben jij ook startend ondernemer en zit je met 1001 vragen? Of ben je al even bezig, maar lukt het je niet om te groeien? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek over coaching met of zonder subsidie-ondersteuning.

Meer cases

business coaching zz0-ers

Veel soeps - Starterscoaching en ondernemerscoaching

“Ik heb een eigen bedrijf in soepen”, vertelt Mariëlle Lamberts. “En dan zo veel mogelijk biologisch en lokaal. Toen ik met mijn bedrijf startte,...

matrixmethode-instituut business coaching brilliant work

Het MatrixMethode Instituut - Business coaching en ondernemerscoaching

“Samen met mijn vrouw en haar zoon, hebben wij een VOF. Wij wilden een aantal zaken voor de toekomst vastleggen door het opzetten van...

Exportcoaching Kyllaros

Kyllaros - Exportcoaching

Erwin Koenen is oprichter van Kyllaros, een adviesbureau dat paardenhouders en -fokkers helpt hun prestaties te verbeteren met expertise in statistiek en genetica. Het...

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Geef je bedrijf een boost!

Vol vertrouwen van start met je nieuwe bedrijf met de persoonlijke begeleiding en expertise van onze ervaren coaches.

Ontwikkel jezelf als manager of ondernemer en laat je bedrijf groeien. Ontdek jouw mogelijkheden met een business coach.

Beheers het gehele salesproces en verkoop jezelf en je bedrijf vol overtuiging. Voor individuen en teams.

Verleg de grenzen van je bedrijf en vergroot je omzet door zaken te doen in het buitenland met behulp van onze exportadviseurs.

Scherp je leiderschapsvaardigheden aan en bouw een sterk team om je heen dat optimaal functioneert.

Laat je werknemers zich ontwikkelen en maak je bedrijf sterker met onze effectieve en beproefde workshops.

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Zoek