Eva Solutions – Exportcoaching en bedrijfsgroei

Eva Solutions zuil Brilliant Work coaching

Eva Solutions biedt oplossingen op het gebied van bezoekersregistratie, bezoekersmanagement en toegangsverlening. “Toen we hoorden wat Brilliant Work doet voor ondernemers, leek dat ons een hele goede match met onze uitdaging”, legt Gysbert Wind, commercieel directeur, uit. “Wij zijn een relatief snel groeiend bedrijf in een sector waarbij veel mensen niet weten dat onze oplossing bestaat. Onze uitdaging was dat we naast in Nederland, ook wilde groeien in andere landen.”

“Wij werken nu al een tijd samen met bedrijfscoach Willem van der Putten van Brilliant Work. Hij heeft ons uitstekend geholpen met ons sales- en marketingplan. Ook heeft hij heel gericht tips gegeven op het gebied van acquisitie voor het MKB en grote bedrijven, met name op de Duitse markt waar we ons op focussen.”

‘Je krijgt een andere spiegel voorgehouden’

“Het kunnen sparren met een derde persoon, heeft ons ook enorm geholpen”, legt Marco Schütz, technische directeur van Eva Solutions uit. “Je krijgt toch op een andere wijze een spiegel voorgehouden. Gysbert en ik doen veel samen én dan is juist goed om een derde persoon, die neutraal is, ertussen te hebben. Je bent als ondernemer namelijk eigenwijs. Een coach erbij die het vakgebied kent én ervaring heeft in het veld, is een enorm voordeel.”

“Via Brilliant Work hebben we informatie gekregen over onze concurrenten en de wetgeving die op onze applicatie van toepassing is. Dat heeft ons ook enorm geholpen”, legt Marco uit. “De ervaring die zij daarmee hebben en welke vragen je daarbij moet stellen, dat was heel erg goed.”

‘Prettig dat de coaching grotendeels gesubsidieerd was’

Hij wil ook graag benadrukken dat een groot deel van het coachingstraject gesubsidieerd was. “Dat was een prettige bijkomstigheid. Hierover hebben Brilliant Work en Lizanne Jakobs veel uitleg gegeven en ze hebben ons ook laten zien hoe dat werkt. Dat was echt perfect”, vertelt Marco.

“We zijn echt goed geholpen. We hebben veel minder hobbels op de weg gehad dan dat we die wellicht op een andere wijze wel hadden gekregen. Wij zijn dus enorm tevreden.”

Wil jij ook je bedrijf laten groeien? Ook over de landsgrenzen heen? Neem dan zeker contact met ons op of check de informatie over export advies.

Meer cases

simen brunia starterscoaching brilliant work

De Bomenbieb - Starterscoaching

Simen Brunia is een echte bomenliefhebber. “Al tien jaar lang ben ik bezig met het opzetten, beheren en uitbreiden van een kennisencyclopedie over bomen...

peter-koenders-2

Koenders Totaalbouw - Ondernemerscoaching, bedrijfsgroei, leiderschap & team

“Ons bedrijf bestaat al 85 jaar”, vertelt Peter Koenders van Koenders Totaalbouw trots. “In de loop der jaren hebben wij al heel wat ontwikkelingen...

Yes Energie Advies foto Lara Kranendrijk Brilliant Work coaching

YES Energie Advies - Business coaching, leiderschapstraining en ontwikkelen medewerkersbeleid

In 2007 startte Jasper Meinema een eigen bedrijf op basis van een fout in de energierekening van zijn werkgever. Hij deed daar de administratie...

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Geef je bedrijf een boost!

Vol vertrouwen van start met je nieuwe bedrijf met de persoonlijke begeleiding en expertise van onze ervaren coaches.

Ontwikkel jezelf als manager of ondernemer en laat je bedrijf groeien. Ontdek jouw mogelijkheden met een business coach.

Beheers het gehele salesproces en verkoop jezelf en je bedrijf vol overtuiging. Voor individuen en teams.

Verleg de grenzen van je bedrijf en vergroot je omzet door zaken te doen in het buitenland met behulp van onze exportadviseurs.

Scherp je leiderschapsvaardigheden aan en bouw een sterk team om je heen dat optimaal functioneert.

Laat je werknemers zich ontwikkelen en maak je bedrijf sterker met onze effectieve en beproefde workshops.

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Search