Veel soeps – Starterscoaching en ondernemerscoaching

business coaching zz0-ers

“Ik heb een eigen bedrijf in soepen”, vertelt Mariëlle Lamberts. “En dan zo veel mogelijk biologisch en lokaal. Toen ik met mijn bedrijf startte, had ik nog een baan erbij voor 28 uur in de week, maar daar werd ik niet gelukkig van. Dankzij Brilliant Work ben ik volledig voor mijn passie – de soepen – gegaan.

Wat Mariëlle gedaan heeft, een bedrijf opstarten naast haar baan, doen heel veel mensen. Want het is natuurlijk ontzettend eng om je meteen op een bedrijf te storten zonder dat er bestaanszekerheid of een inkomstenstroom is. Doordat Mariëlle niet de focus op één ding kon leggen – haar baan of haar passie – liepen bieden uiteindelijk niet goed. Via via kwam ze in contact met Brilliant Work. “Ik had het idee dat ik vastliep en niet kon groeien met mijn bedrijf” legt ze uit. “Ik vond dat mijn soepen eraan onderdoor gingen en ik was doodongelukkig op mijn werk.”

´Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en mijn baan opgezegd´

“Uiteindelijk kwam ik bij coach Marco Gorselink uit en dat klikte meteen. Ik heb met hem hele goede gespreken gehad; het was ook vaak persoonlijk. Mij werd toen ook vrij snel duidelijk dat alles wat buiten mijn comfort zone was, alles wat niet mijn principes waren, ik deed bij mijn baan. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en mijn baan opgezegd.”

“Marco en Brilliant Work hebben mij een hele goede focus gegeven en mij terug gebracht naar mijn passie. Nu ga ik volledig voor de soepen! Tijdens het coachingstraject is de focus van passie langzaamaan naar zakelijk gegaan: waar wil ik heen en wat wil ik bereiken de komende twee à drie jaar? Waar wil ik naar toe met mijn omzet en waar hou ik mijn focus? Ik heb namelijk de neiging om alles te gaan verkopen, zoals broden of broodjes, noem het maar op. Dankzij Marco werd ik steeds teruggezet op mijn hoofddoel en dat zijn soepen. Daar ga ik nu dan ook helemaal voor, zeker nu ik mijn eigen keuken heb.”

´Ik ben bewust geworden van mijn focus´

“Brilliant Work heeft mij enorm goed gestuurd, heeft mij bewust laten worden van mijn focus en doel en helpt mij groeien. Uiteindelijk ben ik een gelukkiger mens geworden. Mijn zaak groeit ook, omdat ik mijn passie volledig in de soepen kan leggen.”

Ligt bij jou de focus ook niet helemaal vast? Draai jij ook nog om je hoofddoel heen? Praat dan eens met ons om te zien of wij je kunnen helpen. En wist je dat de meeste starterstrajecten ook nog eens voor 80% gesubsidieerd zijn? Nou, waar wacht je nog op?

Meer cases

Exportcoaching Kyllaros

Kyllaros - Exportcoaching

Erwin Koenen is oprichter van Kyllaros, een adviesbureau dat paardenhouders en -fokkers helpt hun prestaties te verbeteren met expertise in statistiek en genetica. Het...

studio Harm Hasenaar Brilliant Work coaching

Studio Harm Hasenaar - Business coaching en ontwikkelen medewerkersbeleid

‘In het begin vond ik het coachen wel een beetje wennen. Nu ben ik er ontzettend blij mee, want het heeft ons al heel...

airinternet export duitsland ralp QCS

QCS - Exportcoaching en bedrijfsgroei

“We zijn enorm gegroeid.” Dit is het verhaal van een bedrijf uit Nederland dat nu in zes Europese landen opereert.  QCS levert met ‘AirInternet’...

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Geef je bedrijf een boost!

Vol vertrouwen van start met je nieuwe bedrijf met de persoonlijke begeleiding en expertise van onze ervaren coaches.

Ontwikkel jezelf als manager of ondernemer en laat je bedrijf groeien. Ontdek jouw mogelijkheden met een business coach.

Beheers het gehele salesproces en verkoop jezelf en je bedrijf vol overtuiging. Voor individuen en teams.

Verleg de grenzen van je bedrijf en vergroot je omzet door zaken te doen in het buitenland met behulp van onze exportadviseurs.

Scherp je leiderschapsvaardigheden aan en bouw een sterk team om je heen dat optimaal functioneert.

Laat je werknemers zich ontwikkelen en maak je bedrijf sterker met onze effectieve en beproefde workshops.

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Zoek