QCS – Exportcoaching en bedrijfsgroei

airinternet export duitsland ralp QCS

“We zijn enorm gegroeid.” Dit is het verhaal van een bedrijf uit Nederland dat nu in zes Europese landen opereert. 

QCS levert met ‘AirInternet’ snel internet op plaatsen waar internet via de kabel niet voldoet of te duur is. Na een stevige groeiperiode in Nederland, was in 2020 de tijd rijp om dit product ook  buiten de landsgrenzen te brengen en daarom werd Brilliant Work ingeschakeld.

“Het coachingstraject hebben we gebruikt om onze verkoop- en exportstrategie verder te optimaliseren”, vertelt Ralph Rademakers, salesdirecteur van AirInternet. “Hierbij hebben we hulp gekregen van Willem van Putten van Brilliant Work.”

Succesvolle uitrol in Duitsland

“Door de bouwstenen uit Willem zijn sales- en accountmanagement-methode toe te passen in ons bedrijf, hebben we ons product en programma succesvol kunnen uitrollen in Duitsland”, legt Ralph uit. “Dankzij de handvatten die Willem ons gegeven heeft, zijn we in twee jaar tijd uitgegroeid van 50 partners in twee landen, naar 750 partners (!) in zes Europese landen.”

Ook met de hulp van Lizanne Jakobs van Brilliant Work was Ralph blij. “Zij heeft ons gedurende deze periode, regelmatig gewezen op nieuwe of aanvullende subsidie mogelijkheden. Deze hebben een verdere impuls aan onze groei gegeven.”

Bouwstenen tot Europese groei

“We zijn dan ook heel blij met de ondersteuning die we vanuit Brilliant Work hebben gekregen”, vertelt Ralph. “Ze hebben ons niet alleen wegwijs gemaakt in subsidieland; wij hebben ook de bouwstenen gekregen om ons product in heel Europa te introduceren!

Wil jij ook je product in Europa op de markt gaan zetten? Of wil je flink gaan uitbreiden in Europa? Neem dan contact met ons op en check onze exportcoaching voor meer informatie over de mogelijkheden.

Meer cases

schoolpleinvergroeners

Schoolpleinvergroeners - Starterscoaching en bedrijfsgroei

Samen met Renate Termaat en Lizanne Jakobs van Brilliant Work zijn Pam Post & Tjitske Westra bezig een goede marketingstrategie neer te zetten om...

case-r

R-Solution Medical - Bedrijfsgroei en exportcoaching

“Zonder coaching hadden we waarschijnlijk een aantal misstappen gemaakt.” Startup R-SOLUTION Medical uit Barneveld ontwikkelde een verpakkingsrobot voor de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) van ziekenhuizen. De...

natalia

Natalia Leal - Starterscoaching en bedrijfsgroei

“Lizanne was een soort van reality check voor mijn eigen gedachten en acties.” Natálie Leal startte voor het eerst haar eigen bedrijf en wilde...

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Geef je bedrijf een boost!

Vol vertrouwen van start met je nieuwe bedrijf met de persoonlijke begeleiding en expertise van onze ervaren coaches.

Ontwikkel jezelf als manager of ondernemer en laat je bedrijf groeien. Ontdek jouw mogelijkheden met een business coach.

Beheers het gehele salesproces en verkoop jezelf en je bedrijf vol overtuiging. Voor individuen en teams.

Verleg de grenzen van je bedrijf en vergroot je omzet door zaken te doen in het buitenland met behulp van onze exportadviseurs.

Scherp je leiderschapsvaardigheden aan en bouw een sterk team om je heen dat optimaal functioneert.

Laat je werknemers zich ontwikkelen en maak je bedrijf sterker met onze effectieve en beproefde workshops.

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Search