QCS – Reseller netwerk in Nederland optimaliseren en in Duitsland opzetten en uitbouwen

QCS levert met haar AirInternet snel internet op plaatsen waar andere aanbieders stoppen. Na een stevige groeiperiode in Nederland was in 2020 de tijd rijp om AirInternet buiten de landsgrenzen te brengen. Ralph Rademakers vertelt: “Het coachingstraject van Brilliant Work hebben we gebruikt om onze verkoop- en exportstrategie verder te optimaliseren. Hierbij hebben we hulp gekregen van Willem van Putten van Brilliant Work.

Door de bouwstenen uit Willem zijn Sales- en accountmanagement methode toe te passen in ons bedrijf hebben we ons product en programma succesvol kunnen uitrollen in Duitsland.

Dankzij de handvatten die Willem ons gegeven heeft zijn we in 2 jaar tijd uitgegroeid van 50 partners in 2 landen naar 750 partners in 6 Europese landen. Lizanne van Brilliant Work heeft ons gedurende deze periode regelmatig gewezen op nieuwe of aanvullende subsidie mogelijkheden. Deze hebben een verdere impuls aan onze groei gegeven.

We zijn dan ook heel blij met de ondersteuning die we vanuit Brilliant Work hebben gekregen. Niet alleen hebben ze ons wegwijs gemaakt in subsidieland, we hebben de bouwstenen gekregen om ons product in heel Europa te introduceren!”

www.airinternet.eu

Meer cases

marielle

Veel soeps - Starterscoaching, ondernemerscoaching

Bekijk het verhaal van Mariëlle van Veel Soeps en hoe we haar een gelukkig mens en onderneemster maakten! Wil je ook gebruik maken van...

case-r

R-Solution Medical - Bedrijfsgroei, exportcoaching

Startup R-SOLUTION Medical uit Barneveld ontwikkelde een verpakkingsrobot voor de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) van ziekenhuizen. De ‘R-APPIT’ die OK instrumenten verpakt vermindert niet alleen de...

guven2

Privacy Direct - Ondernemerscoaching, export coaching

Güven Erslaskan van Privacy Direct vertelt over het exportcoachingstraject dat hij bij ons heeft ervaren. Een traject dat we met 100% subsidie hebben kunnen...

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Geef je bedrijf een boost!

Vol vertrouwen van start met je nieuwe bedrijf met de persoonlijke begeleiding en expertise van onze ervaren coaches.

Ontwikkel jezelf als manager of ondernemer en laat je bedrijf groeien. Ontdek jouw mogelijkheden met een business coach.

Beheers het gehele salesproces en verkoop jezelf en je bedrijf vol overtuiging. Voor individuen en teams.

Verleg de grenzen van je bedrijf en vergroot je omzet door zaken te doen in het buitenland met behulp van onze exportadviseurs.

Scherp je leiderschapsvaardigheden aan en bouw een sterk team om je heen dat optimaal functioneert.

Laat je werknemers zich ontwikkelen en maak je bedrijf sterker met onze effectieve en beproefde workshops.

Gratis gesprek aanvragen

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gratis adviesgesprek

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!