Business coach voor starters

Business Coach voor Starters

Een business coach helpt je de juiste keuzes te maken bij het starten van een bedrijf of het aansturen van een jonge onderneming. Je krijgt 80% vergoeding op de kosten van een coachtraject!

Wij helpen je bedrijf groeien

Krijg 80% subsidie op een coachtraject

Je eigen bedrijf beginnen is leuk en spannend. Een business coach helpt je de juiste keuzes te maken. Daarnaast zorgt hij of zij ervoor dat je een goede basis hebt waar jouw bedrijf nog jaren lang profijt van heeft. Wat je enorm vooruit helpt is om helder te hebben waar je naar toe wilt met je bedrijf (je doel) en hoe je er gaat komen.

Als ondernemer heb je allerlei vragen of zaken waar je tegen aan loopt. Hoe kom ik aan klanten, hoe deel ik mijn tijd het beste in, hoe zorg ik voor een continue geldstroom, hoe zet ik mijzelf en mijn bedrijf neer in de markt? Wanneer moet ik mensen gaan inhuren en hoe stuur ik die het beste aan? Allemaal vragen waar Brilliant Work je mee kan helpen.

Coachtraject met heldere stappen

In sessies van gemiddeld twee uur per keer werken we aan je bedrijf. Allereerst beginnen we met het vastleggen van de doelen voor je bedrijf. Vervolgens maken we samen een actieplan en/of een verkoop & marketing plan. Hieraan staat duidelijk wat de stappen zijn om tot je doelen te komen en wanneer die moeten gebeuren. Hierdoor krijg je focus en structuur.

Binnen het traject is voldoende tijd om te werken aan je vaardigheden als ondernemer. Bijvoorbeeld in het voeren van verkoopgesprekken, beter indelen van je tijd, omgaan met stress of verbeteren van je cijfermatige kwaliteiten… Daarnaast ondersteunen we je bij het opvolgen van de acties uit het plan dat we samen hebben gemaakt zodat wat er op papier staat ook daadwerkelijk gebeurd!

Business coach voor starters

We begrijpen dat je in het begin misschien nog voorzichtig bent met investeren. Daarom kunnen wij dit voor ondernemers in Gelderland en Overijssel met subsidie aanbieden!

De voorwaarde is dat je minder dan zes jaar staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ondernemer bent binnen een van deze provincies. Dan kun je 80% subsidie krijgen op een traject, dat is wel 1000 euro per persoon. En als je een coachingstraject aangaat bij ons, kun je daarnaast ook 1000 euro aan subsidie krijgen voor een opleiding bij een educatieve instelling van jouw keuze. Brilliant Work is verkozen tot beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland voor 2019 (bron Corporate Vision Magazine).

voor een pragmatisch, zakelijk bureau van bedrijfscoaches en organisatieadviseurs

Maak kennis met één van onze coaches

Hoor hier van Fokko, een van onze ervaren coaches, hoe een coachingstraject bij ons voor ondernemers van een jong bedrijf er uit ziet. Samen met jou maken we een plan om je bedrijf te laten groeien of professionaliseren en helpen we je met de uitvoering ervan!

De voordelen van Brilliant Work bedrijfscoaching

✔ Veel ervaring in coachen van starters

✔ Hulp bij aanvragen subsidie

✔ Snel starten – snel resultaat

Wie gingen je voor?

Lees en kijk de inspirerende case en maak vast kennis met de werkwijze van onze bedrijfscoaches.

Zo deden we dat voor Veel Soeps

Onze coaches hebben heel veel ervaring in het begeleiden van startende ondernemers. We vinden het ontzettend leuk om te zien hoe blij onze klanten zijn met onze hulp. En wat voor prachtige resultaten ze daarmee halen voor zichzelf en hun bedrijf! Hiernaast zie je hoe we dat voor Veel Soeps hebben gedaan.

Laat ons contact met je opnemen voor een gratis intake

In deze intake kijken we naar jou en je bedrijf, waar je hulp bij zou willen en hoe we dit aan zouden pakken. We leggen uit op welke subsidies je kunt aanvragen bij onze coachingstrajecten en helpen je met de aanvraag hiervan.

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden en de gratis intake om jouw jonge bedrijf te laten groeien.