Business coach voor starters

Je krijgt 80% vergoeding op de kosten van een coachtraject!

Jong bedrijf?

Ben je net een bedrijf gestart of hebt je een jong bedrijf? Wil je sneller en met minder hobbels op de weg komen tot een goedlopend bedrijf, waar je plezier hebt in je werk en het bedrijf de resultaten oplevert zoals jij voor ogen hebt? Een business coach helpt je de juiste keuzes te maken bij het starten van een bedrijf of het aansturen van een jonge onderneming. En er is vaak subsidie, van 50-100% op de kosten van een coachingstraject!

Hoe werkt starterscoaching?

Je gaat aan de slag met een van onze ervaren ondernemerscoaches / adviseurs, meestal op een gesubsidieerde basis.

In sessies van zo’n 2 uur per keer (andere tijdsduur kan ook) bepalen we samen met jou wat jouw bedrijfsdoelen zijn voor de komende 3 jaar. Daarna maken we samen een plan van aanpak voor de komende 6-12 maanden, wat er precies moet gebeuren om dat voor elkaar te krijgen.

We bekijken samen welke contacten, informatie of ondernemersvaardigheden je nodig hebt om dit plan uit te voeren en verbinden je met ons netwerk, leren je de gewenste vaardigheden of zoeken samen met je de informatie die jij nodig hebt om verder te kunnen. 

Vervolgens komen we regelmatig bij elkaar om te kijken wat er is gelukt van je plan, wat nog niet en waarom.

Hierdoor zie je echte voortgang en resultaat. Als ondernemer kun je alle kanten op en weet je nooit of je het goed doet.

Een traject met ons geeft je focus en structuur in je bedrijf en een positieve, persoonlijke ondersteuning voor jezelf als ondernemer.

Waarom een traject bij Brilliant Work?

Onze trajecten zijn op maat gemaakt, geen vast contract
Verkozen tot beste MKB coachings- en adviesbureau van NL voor 2019 en 2020
Team van ervaren starters- en ondernemerscoaches
Expertise op het gebied van verkoop, (digitale) marketing, sales, financiële bedrijfsvoering, time management en meer
Je kunt zelf kiezen welke coach bij je past, of meerdere coaches
Totale flexibiliteit hoe vaak en hoe lang je afspreekt
Coaching op locatie of on-line
Voor Gelderland en Overijssel vaak met 80% subsidie, 1000 euro per ondernemer
Overige subsidies mogelijk

Ook je bedrijf laten groeien of verder verbeteren? Neem contact op.

logo Brilliant Work groot
Misha Yurchenko
Misha Yurchenko
2021-05-04
I’m an American entrepreneur based in the Netherlands running a startup called Carrus.io. When I setup the business in Amsterdam I was looking for coaching as a first-time founder (on growth/fundraising/positioning) and as a new resident to the country (navigating the local fundraising and sales environment). I was quite lucky to find Brilliant Work. I worked closely with my coach Lizanne for several months (still ongoing!) who has helped connect me to an incredible amount of resources and knowledge in the country that I would not have been able to find otherwise. Through monthly, 1-1 coaching sessions I’ve been able to pivot my business, revise my pitch deck to raise angel investment, and overall am certain that these sessions helped impact the direction and growth of my business the last 6 months! What I liked the most is that my coach has real business experience as an entrepreneur and she could relate to a lot of what I was saying while sharing stories of her own. I highly recommend getting in touch with Brilliant Work especially if you’re a founder or small business!
Lana L
Lana L
2021-01-10
Ik ben ontzettend blij met het coachingtraject van Brilliant Work. Lizanne bedankt voor de snelle en professionele reacties en de goede/fijne koppeling met mijn coach Willem van Putten. De coaching van Willem is niet alleen geschikt voor de beginnende ondernemers maar ook voor de meer ervaren net als ik. Willem kon heel goed luisteren en stelde mij de juiste vragen om te helpen meer inzichten te krijgen. Zijn praktische aanpak en hoeveelheid kennis waren heel erg waardevol. Ook de communicatie met Willem heb ik door zijn openheid en helderheid tijdens het traject als zeer prettig ervaren! Willem neemt de tijd voor je, hij is oprecht geïnteresseerd en denkt met je mee in de mogelijkheden die er zijn om snel door te groeien. Kortom hij is een echte aanrader! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Lana-Larysa van Hunen-Demyanova Amulet 8
Ardjan Robbe Groskamp
Ardjan Robbe Groskamp
2020-11-06
Onlangs heb ik mijn coachingstraject afgerond met Ivar van Asteren. Ik ben qua persoon en bedrijfsresultaat enorm gegroeid! Hartelijk dank Lizanne Jakobs voor de snelle communicatie en uitstekende service! Brilliant Work is een aanrader voor ondernemers die willen groeien!
Leon Holster
Leon Holster
2020-05-07
Door de open houding van Marco, voelde ik me tijdens de kennismaking gelijk op mijn gemak. Elke bijeenkomst was bij wijze van spreken een feest. Zijn enthousiasme, je to de point krijgen en hoeveelheid aan ervaring welke hij met je deelt, zorgt dat ik steeds met nog meer energie de deur uit ging. Zijn heldere uitleg en rust zorgen ervoor dat het als gesneden koek tot je binnenkomt. Een samenwerkingstraject met Marco gun ik elke startende ondernemer. Ook een doorgewinterde ondernemer heeft baat bij Marco. Al is het alleen maar om je weer op het juiste pad te krijgen of je creativiteit los te maken.
Joris Even
Joris Even
2020-01-31
Zeer tevreden over het traject, kennis, netwerk, flexibiliteit en contact met de coach! Dit heeft in ons onderzoek voor export snel tot resultaten geleid.
Anette van Haren
Anette van Haren
2019-10-23
De kennis en ervaring van Brilliant Work is werkelijk briljant. Ons coachingstraject hebben we als zeer waardevol ervaren. Dank!
Koen Verlinden
Koen Verlinden
2019-10-07
Ik maak al een tijd gebruik van de coachingsdiensten van Brilliant work en naar grote tevredenheid. Pro-actief, initiatiefrijk, creatief meedenkend, strak georganiseerd, kortom een goede sparringspartner die ik iedere ondernemer toewens.

Brilliant Work is verkozen tot beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland voor 2019 en 2020 (bron Corporate Vision Magazine)

Maak kennis met één van onze coaches 

Business coach voor starters

Hoor hier van Fokko, een van onze ervaren coaches, hoe een coachingstraject bij ons voor ondernemers van een jong bedrijf er uit ziet. Samen met jou maken we een plan om je bedrijf te laten groeien of professionaliseren en helpen we je met de uitvoering ervan!

Wie gingen je voor?

Bekijk hier hoe we Mariëlle van Veel Soeps hebben geholpen bij de start van haar bedrijf.

Gratis intake gesprek starterscoach aanvragen

In deze intake kijken we naar jou en je bedrijf, waar je hulp bij zou willen en hoe we dit aan zouden pakken. We leggen uit op welke subsidies je kunt aanvragen bij onze coachingstrajecten en helpen je met de aanvraag hiervan.

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden en de gratis intake om jouw jonge bedrijf te laten groeien.

    Schuiven naar boven