GEEF JE BEDRIJF EEN BOOST met een business coach!

Waarom is een business coach goed voor mijn bedrijf?

Goede coaching is van onschatbare waarde. Met een business coach bereik jij sneller en gemakkelijker jouw gewenste resultaat! Een goede business coach combineert kennis en ervaring om jou het beste advies te geven.

Je krijgt ondersteuning bij vraagstukken, zoals:
hoe positioneer ik mijn bedrijf? maar ook bij specifiekere vragen, zoals
hoe kan ik via internet nieuwe klanten bereiken?

Lees hieronder meer over de ervaringen van anderen, of plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in. Dan kijken we samen naar jouw wensen en behoeften. Ook brengen we de mogelijke subsidies in kaart.

Video afspelen

Waarom brilLiant work?

Als beste beoordeeld

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Daarnaast zijn we ook al 2 jaar op rij uitgeroepen tot beste adviesbureau!

Ervaren coaches

Ons team bestaat uit succesvolle ondernemers die hun expertise en ervaring gebruiken om jouw bedrijf te ondersteunen.

Flexibel & op maat

Jouw traject is bij ons volledig op maat! Jij kunt zelf kiezen hoe vaak en met welke coach je afspreekt.

Subsidies

Veel ondernemers hebben recht op subsidies. Wij zijn bekend met alle mogelijkheden en weten direct waar jij gebruik van kunt maken.

Voor veel kleine- tot middelbedrijven zijn groeisubsidies mogelijk. Ook kunnen deze bedrijven vaak gebruikmaken van (gedeeltelijk) gratis bedrijfsadvies. Benieuwd welke subsidies voor jou van toepassing zijn?

Hoe werkt een business coaching traject?

Bekijk hieronder onze werkwijze. Deze passen we geheel aan op jouw behoeftes.

1. Bedrijfsdoelen

In sessies van zo’n 2 uur per keer bepalen we samen met jou duidelijke doelen voor de korte, maar ook langere tijd.

 

1

2. Inventarisatie

We bekijken samen welke contacten, ondernemersvaardigheden en informatie je nodig hebt om dit plan uit te voeren.

2
4

4. Resultaat

Vervolgens komen we regelmatig bij elkaar om te kijken wat er is gelukt, wat nog niet en waarom. Hierdoor zet je echte stappen richting een succesvol bedrijf.

3

3. Aan de slag

We leren je de gewenste vaardigheden en stellen samen met jou heldere prioriteiten om verder te groeien.

 

logo Brilliant Work groot

Google totaalwaardering: 5 uit 5

Valentijn K
Valentijn K
2021-08-30
Ontzettende kundige experts op het gebied van exportcoaching. Ik ben zeer te spreken over het traject bij Billiant Work waarbij ze ons bijzonder goed geholpen hebben met internationalisering.
Mathanje Huisman
Mathanje Huisman
2021-08-23
Fijn om in deze fase van mijn bedrijf ondersteuning te hebben gehad van Lizanne. Brilliant Work staat voor professionaliteit, ervaringsdeskundigheid en een vertrouwd gevoel
Marloes Peters | inTandem
Marloes Peters | inTandem
2021-05-10
Marco heeft ons de afgelopen maanden als strategisch sparringpartner en coach geholpen met het opstarten en verder brengen van inTandem. Samen zijn we aan de slag gegaan met het formuleren van een heldere missie en visie en de daarbij horende strategische doelstellingen. Marco wist ons te triggeren anders te durven denken en uit onze comfortzone te stappen. En met succes: we hebben een vliegende start gemaakt en zijn alweer druk bezig met het bepalen van de vervolgstappen. - inTandem
Misha Yurchenko (Seranova)
Misha Yurchenko (Seranova)
2021-05-04
I’m an American entrepreneur based in the Netherlands running a startup called Carrus.io. When I setup the business in Amsterdam I was looking for coaching as a first-time founder (on growth/fundraising/positioning) and as a new resident to the country (navigating the local fundraising and sales environment). I was quite lucky to find Brilliant Work. I worked closely with my coach Lizanne for several months (still ongoing!) who has helped connect me to an incredible amount of resources and knowledge in the country that I would not have been able to find otherwise. Through monthly, 1-1 coaching sessions I’ve been able to pivot my business, revise my pitch deck to raise angel investment, and overall am certain that these sessions helped impact the direction and growth of my business the last 6 months! What I liked the most is that my coach has real business experience as an entrepreneur and she could relate to a lot of what I was saying while sharing stories of her own. I highly recommend getting in touch with Brilliant Work especially if you’re a founder or small business!
Lana L
Lana L
2021-01-10
Ik ben ontzettend blij met het coachingtraject van Brilliant Work. Lizanne bedankt voor de snelle en professionele reacties en de goede/fijne koppeling met mijn coach Willem van Putten. De coaching van Willem is niet alleen geschikt voor de beginnende ondernemers maar ook voor de meer ervaren net als ik. Willem kon heel goed luisteren en stelde mij de juiste vragen om te helpen meer inzichten te krijgen. Zijn praktische aanpak en hoeveelheid kennis waren heel erg waardevol. Ook de communicatie met Willem heb ik door zijn openheid en helderheid tijdens het traject als zeer prettig ervaren! Willem neemt de tijd voor je, hij is oprecht geïnteresseerd en denkt met je mee in de mogelijkheden die er zijn om snel door te groeien. Kortom hij is een echte aanrader! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Lana-Larysa van Hunen-Demyanova Amulet 8
Ardjan Robbe Groskamp
Ardjan Robbe Groskamp
2020-11-06
Onlangs heb ik mijn coachingstraject afgerond met Ivar van Asteren. Ik ben qua persoon en bedrijfsresultaat enorm gegroeid! Hartelijk dank Lizanne Jakobs voor de snelle communicatie en uitstekende service! Brilliant Work is een aanrader voor ondernemers die willen groeien!
Leon Holster
Leon Holster
2020-05-07
Door de open houding van Marco, voelde ik me tijdens de kennismaking gelijk op mijn gemak. Elke bijeenkomst was bij wijze van spreken een feest. Zijn enthousiasme, je to de point krijgen en hoeveelheid aan ervaring welke hij met je deelt, zorgt dat ik steeds met nog meer energie de deur uit ging. Zijn heldere uitleg en rust zorgen ervoor dat het als gesneden koek tot je binnenkomt. Een samenwerkingstraject met Marco gun ik elke startende ondernemer. Ook een doorgewinterde ondernemer heeft baat bij Marco. Al is het alleen maar om je weer op het juiste pad te krijgen of je creativiteit los te maken.
Joris Even
Joris Even
2020-01-31
Zeer tevreden over het traject, kennis, netwerk, flexibiliteit en contact met de coach! Dit heeft in ons onderzoek voor export snel tot resultaten geleid.
Anette van Haren
Anette van Haren
2019-10-23
De kennis en ervaring van Brilliant Work is werkelijk briljant. Ons coachingstraject hebben we als zeer waardevol ervaren. Dank!
Koen Verlinden
Koen Verlinden
2019-10-07
Ik maak al een tijd gebruik van de coachingsdiensten van Brilliant work en naar grote tevredenheid. Pro-actief, initiatiefrijk, creatief meedenkend, strak georganiseerd, kortom een goede sparringspartner die ik iedere ondernemer toewens.

Maak kennis met één van onze coaches

Hoor van Fokko Bonsma, één van onze ervaren coaches, hoe een coachingstraject bij ons voor ondernemers van een jong bedrijf er uit ziet. Samen met jou maken we een plan om je bedrijf te laten groeien of te professionaliseren en helpen we je met de uitvoering ervan!

Wie gingen je voor?

Bekijk hier hoe we Mariëlle van Veel Soeps hebben geholpen bij de start van haar bedrijf.

Waarom een traject bij Brilliant Work?

Gratis gesprek starterscoach aanvragen

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren !     Schuiven naar boven

    Benieuwd naar de mogelijkheden?

    Saul Janssen

    Ik bel je graag om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

    App ons