Natalia Leal – Starterscoaching en bedrijfsgroei

Lizanne was een soort van reality check voor mijn eigen gedachten en acties.” Natálie Leal startte voor het eerst haar eigen bedrijf en wilde hulp bij haar marketing & sales strategie.

“Ik was op zoek naar helderdere doelen en concrete hulpmiddelen om de juiste klanten te vinden”, laat Natália weten. “Ik wilde graag coaching en advies bij het bepalen van wie mijn doelgroep zou moeten zijn tot het aanpassen van mijn call to action. Ook kon ik hulp gebruiken bij me meer op mijn gemak voelen om een goede verkoopmeeting te hebben.”

Positieve samenwerking met Brilliant Work

Natália Leal Coach & Trainer is een bureau dat oplossingen biedt bij de moeilijkste uitdagingen. Of het nou op privé of werkgebied is, als de klant maar weer de controle over hun eigen leven kan krijgen. Natália gebruikt een hele brede toolbox om je weer helemaal los te weken van je huidige situatie.

De samenwerking met Brilliant Work heeft Natália als zeer positief ervaren. “Lizanne was zeer verwelkomend, vriendelijk en professioneel. We hebben meerdere keren rond de tafel gezeten om over zaken te brainstormen waar ik tegen aan liep. Ik waardeer alle kennis en ervaring die zij mij heeft gegeven heel erg.”

‘Eigen stijl als zakenvrouw gevonden’

“Daarnaast had ik ook veel aan haar als coach en sparringpartner. Zij fungeerde als klankbord en een soort van reality check voor mijn eigen gedachten en acties”, laat Natália weten. “Ik kijk er naar uit om nog meer uit te breiden met mijn bedrijf.”

Het resultaat van de coaching is dat Natália nu de eerste versie van haar sales & marketing plan heeft. “Deze ben ik gaan implementeren en ik scherp deze continu aan met al mijn nieuwe ervaringen en sessies met Lizanne. De coaching heeft flink bijgedragen aan het veranderen van mijn denkwijze van werknemer naar die van een ondernemer. En het heeft bijgedragen om mijn eigen stijl als zakenvrouw te vinden.”

Heb jij ook heldere doelen nodig? Het maakt niet uit of je startend ondernemer bent of al langer onderneemt: Brilliant Work kan jou ook helpen. Check onze business coaching en neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer cases

matrixmethode-instituut business coaching brilliant work

Het MatrixMethode Instituut - Business coaching en ondernemerscoaching

“Samen met mijn vrouw en haar zoon, hebben wij een VOF. Wij wilden een aantal zaken voor de toekomst vastleggen door het opzetten van...

schoolpleinvergroeners

Schoolpleinvergroeners - Starterscoaching en bedrijfsgroei

Samen met Renate Termaat en Lizanne Jakobs van Brilliant Work zijn Pam Post & Tjitske Westra bezig een goede marketingstrategie neer te zetten om...

maike-tijdens-pitch-Nijmegen-Business-bw-1

PEPP-R - Ondernemerscoaching, bedrijfsgroei en starterscoaching

“Brilliant Work heeft me geholpen bij het maken van keuzes in mijn acquisitie”, vertelt Maike Pollaert eigenaar van PEPP-R. Het Nijmeegse bureau traint managers,...

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Geef je bedrijf een boost!

Vol vertrouwen van start met je nieuwe bedrijf met de persoonlijke begeleiding en expertise van onze ervaren coaches.

Ontwikkel jezelf als manager of ondernemer en laat je bedrijf groeien. Ontdek jouw mogelijkheden met een business coach.

Beheers het gehele salesproces en verkoop jezelf en je bedrijf vol overtuiging. Voor individuen en teams.

Verleg de grenzen van je bedrijf en vergroot je omzet door zaken te doen in het buitenland met behulp van onze exportadviseurs.

Scherp je leiderschapsvaardigheden aan en bouw een sterk team om je heen dat optimaal functioneert.

Laat je werknemers zich ontwikkelen en maak je bedrijf sterker met onze effectieve en beproefde workshops.

Gratis gesprek aanvragen

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!