Natalia Leal – Starterscoaching, bedrijfsgroei

Natalia Leal Coach and Trainer is een bureau dat oplossingen biedt bij de moeilijkste uitdagingen -of het nou op privé of werkgebied is-, zodat jij weer de controle over je eigen leven kunt krijgen. Natalia gebruikt een hele brede toolbox om je weer helemaal los te weken van je huidige situatie zodat je in staat bent om noodzakelijke beslissingen te maken voor je ideale pad. Het resultaat hiervan zijn gelukkigere mensen met minder stress en angst, die in staat zijn hun twijfels en angsten te overwinnen. Ze presteren beter privé en op het werk.

Resultaat van samenwerking met Brilliant Work:

Tijdens het opzetten van mijn allereerste bedrijf, nam ik contact op met Brilliant Work voor business coaching en advies, met name over mijn marketing & sales strategie. Ik was op zoek naar helderdere doelen en concrete hulpmiddelen om de juiste klanten te vinden, van hulp bij het bepalen van wie mijn doelgroep zou moeten zijn tot het aanpassen van mijn call to action, tot mij meer op mijn gemak te laten voelen om een goed verkoop meeting te hebben. Lizanne was zeer verwelkomend, vriendelijk en professioneel; we hebben meerdere keren rond de tafel gezeten om over deze zaken te brainstormen en ik waardeer alle kennis en ervaring die zij mij heeft gegeven heel erg. Daarnaast had ik ook veel aan haar als coach en sparring partner, als klankbord en een soort van reality check voor mijn eigen gedachten en acties. Ik kijk er naar uit om nog meer uit te breiden met mijn bedrijf. Ik heb een eerste versie van mijn sales & marketing plan, die ik ben gaan implementeren en continu aanscherp met al mijn nieuwe ervaringen en sessies met Lizanne. Het heeft flink bijgedragen aan het veranderen van mijn denkwijze van werknemer naar die van een ondernemer en om mijn eigen stijl als zakenvrouw te vinden.

Wil je ook gebruik maken van starterscoaching? Lees er dan alles over hier.

Meer cases

mark-dannenberg

Geran Access Products B.V. - Bedrijfsgroei, exportcoaching

Mark Dannenberg van Geran Access Products vertelt over zijn ervaring met Brilliant Work. Waarom hebben ze gekozen voor deze begeleiding, hoe liep dit, met...

Thumbnail-video-Eva-solutions

Eva Solutions - Exportcoaching, bedrijfsgroei

Marco Schütz en Gysbert Wind van Eva Solutions vertellen over hun ervaring met coaching en advisering van Brilliant Work, waar ze het voor hebben...

Berrique-Willmott-Marber-Products-met-Grill-Wash

Marberproducts - Exportcoaching, bedrijfsgroei

Ruim een jaar geleden is Berrique Willmott gestart met haar nieuwe bedrijf MARBER PRODUCTS. Ze heeft daarmee een geheel nieuw product op de markt...

Neem gerust
contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom business coaching voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Geef je bedrijf een boost!

Vol vertrouwen van start met je nieuwe bedrijf met de persoonlijke begeleiding en expertise van onze ervaren coaches.

Ontwikkel jezelf als manager of ondernemer en laat je bedrijf groeien. Ontdek jouw mogelijkheden met een business coach.

Beheers het gehele salesproces en verkoop jezelf en je bedrijf vol overtuiging. Voor individuen en teams.

Verleg de grenzen van je bedrijf en vergroot je omzet door zaken te doen in het buitenland met behulp van onze exportadviseurs.

Scherp je leiderschapsvaardigheden aan en bouw een sterk team om je heen dat optimaal functioneert.

Laat je werknemers zich ontwikkelen en maak je bedrijf sterker met onze effectieve en beproefde workshops.

Gratis gesprek aanvragen

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gratis adviesgesprek

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!