Replay webinar ‘How to grow your business internationally’.

How to grow your business internationally

Op 18 januari organiseerde Brilliant Work samen met Briskr het webinar ‘How to grow your business internationally’. Waarom zou je met jouw product of dienst naar het buitenland gaan? Denk je na over export van goederen of diensten met jouw bedrijf? Wil je verder internationaliseren, dan is een goede voorbereiding het halve werk. Tijdens dit webinar werd door Lizanne Jakobs onder andere stilgestaan bij een aantal zaken die van belang zijn bij het opstellen van een goed plan van aanpak om met jouw bedrijf de grens over te gaan.

In welke taal of talen ga jij communiceren in het buitenland? Zijn er zaken vanuit de (bedrijfs)cultuur van het betreffende land waar je rekening mee moet houden? En denk ook aan marktonderzoek, en een check van de geldende wetten en regels in het betreffende land. Op al deze zaken en meer wordt dieper ingegaan tijdens dit webinar. Je kunt het webinar hier terugkijken en/ of de slides doornemen (zowel het webinar als de slides zijn in het Engels).

Ben jij na het kijken van deze replay ook enthousiast geworden. Wil je advies over hoe je jouw product goed in de markt kunt zetten over de grens, neem dan eens vrijblijvend contact op. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden om een (gesubsidieerd) coachingstraject te starten.

Schuiven naar boven

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Saul Janssen

Ik bel je graag om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

App ons