Replay webinar ‘How to grow your business internationally’

21 januari 2022

Op 18 januari organiseerde Brilliant Work samen met Briskr het webinar ‘How to grow your business internationally’. Waarom zou je met jouw product of dienst naar het buitenland gaan? Denk je na over export van goederen of diensten met jouw bedrijf? Wil je verder internationaliseren, dan is een goede voorbereiding het halve werk. Tijdens dit webinar werd door Lizanne Jakobs onder andere stilgestaan bij een aantal zaken die van belang zijn bij het opstellen van een goed plan van aanpak om met jouw bedrijf de grens over te gaan.

In welke taal of talen ga jij communiceren in het buitenland? Zijn er zaken vanuit de (bedrijfs)cultuur van het betreffende land waar je rekening mee moet houden? En denk ook aan marktonderzoek, en een check van de geldende wetten en regels in het betreffende land. Op al deze zaken en meer wordt dieper ingegaan tijdens dit webinar. Je kunt het webinar hier terugkijken en/ of de slides doornemen (zowel het webinar als de slides zijn in het Engels).

Ben jij na het kijken van deze replay ook enthousiast geworden. Wil je advies over hoe je jouw product goed in de markt kunt zetten over de grens, neem dan eens vrijblijvend contact op. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden om een (gesubsidieerd) coachingstraject te starten.

Meer blog artikelen

voucher-bw
2 september 2021

Geef een business coach kado!

Als je op deze site zit, heb je misschien al ervaring met onze coaching, advies of training op de een of andere manier. En [...]

Exportdocumenten
3 januari 2021

Exportdocumenten, een belangrijk onderdeel van jouw exportplan

Je gaat goederen vervoeren naar het buitenland. Naar welk land je ook gaat exporteren, buiten of binnen de Europese Unie, je krijgt hoe dan [...]

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gratis adviesgesprek

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!