Replay webinar ‘How to grow your business internationally’

21 januari 2022

Op 18 januari organiseerde Brilliant Work samen met Briskr het webinar ‘How to grow your business internationally’. Waarom zou je met jouw product of dienst naar het buitenland gaan? Denk je na over export van goederen of diensten met jouw bedrijf? Wil je verder internationaliseren, dan is een goede voorbereiding het halve werk. Tijdens dit webinar werd door Lizanne Jakobs onder andere stilgestaan bij een aantal zaken die van belang zijn bij het opstellen van een goed plan van aanpak om met jouw bedrijf de grens over te gaan.

In welke taal of talen ga jij communiceren in het buitenland? Zijn er zaken vanuit de (bedrijfs)cultuur van het betreffende land waar je rekening mee moet houden? En denk ook aan marktonderzoek, en een check van de geldende wetten en regels in het betreffende land. Op al deze zaken en meer wordt dieper ingegaan tijdens dit webinar. Je kunt het webinar hier terugkijken en/ of de slides doornemen (zowel het webinar als de slides zijn in het Engels).

Ben jij na het kijken van deze replay ook enthousiast geworden. Wil je advies over hoe je jouw product goed in de markt kunt zetten over de grens, neem dan eens vrijblijvend contact op. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden om een (gesubsidieerd) coachingstraject te starten.

Meer blog artikelen

Yes energy
20 november 2023

Nieuwsbrief november 2023

Met nieuws over: Wat is goede sales? Onze salescoach Saul Janssen praat je bij over strategie en tools Haal meer uit de mogelijkheden met [...]

Ivar is onze ervaringsgerichte trainer.
13 september 2023

Door ervaringsgericht trainen haal je veel meer uit je team.

“Als je ervaringsgericht traint, dan koppel je theorie en praktijk aan elkaar en spreek je alle zintuigen aan”, vertelt Ivar van Asten, ondernemerscoach en [...]