Nieuwsbrief maart 2024

26 april 2024

Met nieuws over:

  • Ontmoet onze nieuwe HR-bedrijfscoach en interim HR-manager Esther Lucassen
  • Inschrijvingen voor de editie van 2024 van de Top 250 zijn nu geopend!
  • Agenda workshops & webinars – Schrijf je nu in!

Ontmoet onze nieuwe HR-bedrijfscoach en interim HR-manager Esther Lucassen

Esther Lucassen is een ervaren HR-professional met een schat aan ervaring in het vakgebied. Met meer dan 25 jaar ervaring, vooral in het midden- en kleinbedrijf (MKB), is Esther een autoriteit op het gebied van menselijke ontwikkeling binnen organisaties.

Esther is gepassioneerd over het helpen van bedrijven en hun medewerkers om samen te groeien en te bloeien, vooral tijdens veranderingsprocessen.

Esther heeft een master in personeelswetenschappen van de Universiteit van Tilburg en heeft zich door de jaren heen ingezet als een echte partner voor bedrijven, met een focus op het ontwikkelen van concrete HR-strategieën die aansluiten bij de doelstellingen van de organisatie.

Sinds 2023 zet ze haar expertise in als extern HR-bedrijfscoach en interim HR-manager, waarbij ze ondernemers en teams begeleidt naar betere resultaten en meer werkplezier. In veel gevallen zullen de diensten van Esther ook op gesubsidieerde basis mogelijk zijn.

Benieuwd naar wat Esther voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via [email protected].

Inschrijvingen voor de editie van 2024 van de Top 250 zijn nu geopend!

De top 250 is een lijst die bedrijven benadrukt die uitblinken in duurzame groei en een positieve impact op de samenleving. De Top 250 is de jaarlijkse spotlight voor snelgroeiende bedrijven in Nederland. De lijst wordt georganiseerd door het Erasmus Centre for Entrepreneurship. Op dit moment zijn ze bezig met het lanceren van de editie voor 2024 en hier kan jij je ook voor aanmelden!

In 2023 hebben 168 nieuwe bedrijven zich bij deze lijst aangesloten, wat hun vermogen tot innovatie en het creëren van werkgelegenheid laat zien. De Top 250 biedt niet alleen erkenning, maar is ook een platform om te leren over succesvol groeien. Bedrijven krijgen de kans om hun groeiverhalen te delen en van anderen te leren.

Registratie voor de 2024 editie is inmiddels gesloten, op de website van het Erasmus Centre for Entrepreneurship. Er kon aangemeld worden voor de lijst tot 1 april 2024. Om deel te kunnen nemen is een overzicht van het aantal FTEs van 2019 tot 2023 nodig.

Dit is dé kans om naast andere bedrijven erkend te worden en te laten zien wat het betekent om aan de top van groei en innovatie te staan. Mis de kans niet om deel uit te maken van de Top 250 van 2025.

Dit wil jij toch ook? Wil jij je aanmelden voor de Top 250? Neem dan een kijkje via deze link en meld je zodra dit mogelijk is aan voor de editie van 2025..

Brilliant Work webinars/workshops schrijf je nu in!

03 april 2024

Gratis workshop 'Het ideale verkoopgesprek'

Startclub Arnhem organiseert een gratis workshop gericht op het verbeteren van verkoopvaardigheden, geleid door Lizanne Jakobs van Brilliant Work.

Deze sessie is bedoeld voor iedereen die effectiever klanten wil werven, ongeacht ervaring met verkoopgesprekken.

Inschrijving gesloten

25 april 2024

Gratis workshop en lunch - 'Hoe overtuig ik iemand die weerstand biedt'

Een gratis workshop bij het World Food Center in Ede over het overwinnen van weerstand in verkoop- en overtuigingssituaties.

De workshop biedt strategieën om positieve resultaten te behalen en respectvol om te gaan met anderen. Bovendien wordt je getrakteerd op een heerlijke lunch.

Inschrijving gesloten

31 mei 2024

Inspiratiesessie - Subsidies en fondsen voor jouw MKB-onderneming

Sluit aan bij het Liemers netwerkontbijt op vrijdag 31 april 2024. Ontdek de kracht van een sterk lokaal netwerk, ontbijt gratis mee en ontmoet andere ondernemers.

Op deze vrijdag is er een kennissessie waarin we kennis en ervaring delen.
Lizanne Jakobs van Brilliant Work zal je meenemen in de wereld van de subsidies en fondsen voor MKB-ondernemers.

Inschrijven

19 juni 2024

Gratis workshop ‘Hoe onderscheid ik mij van de concurrentie?’

Vonk Wijchen en Brilliant Work organiseren de gratis workshop  ‘Hoe val je op tussen de concurrentie?’ gericht op ondernemers die hun bedrijf, product of dienst op een unieke wijze willen presenteren.

De workshop is bedoeld voor ondernemers die hun positionering willen aanscherpen en is toepasbaar in diverse contexten zoals websites, kennismakingsgesprekken, netwerkevenementen, social media en flyers.

Deze sessie biedt waardevolle inzichten voor zowel startende als gevestigde ondernemers.

22 augustus 2024

Gratis workshop 'onderscheidend vermogen voor je bedrijf'

We worden allemaal overspoeld met reclame en mensen die je iets willen verkopen. Hoe zet je je bedrijf, dienst of product super krachtig en helder neer? Weten je klanten precies hoe jij anders of beter bent dan je concurrenten en wat zij daaraan hebben? Tijdens deze gratis workshop in samenwerking met Startclub Arnhem kom je erachter hoe je dit op een positieve manier doet, die past bij jou en je klanten. Ideaal voor alle ondernemers die het gevoel hebben dat ze hun bedrijf nog beter kunnen positioneren.

Meer blog artikelen

Meer omzet in het buitenland halen door middel van exportcoaching.
22 februari 2024

6 Tips om zonder gedoe veel omzet te halen in het buitenland

Hoe krijg ik snel, langdurig en zonder gedoe veel omzet in het buitenland? Veel ondernemers die ik spreek hebben de wens om te beginnen [...]

Checklist gezond bedrijf
20 januari 2024

Nieuwsbrief januari 2024

Met nieuws over: Het nieuwe jaar goed van start! Ontvang de gratis checklist gezond bedrijf!  Wat zijn de groeipijnen van een scale-up? Lees het [...]

Search