Nieuwsbrief februari: Brilliant Work weer verkozen tot beste coachingsbureau voor MKB, nieuwe webinars en meer

19 februari 2021

Lees alles over:

  • Brilliant Work weer verkozen tot beste coachings en adviesbureau in NL voor MKB.
  • Subsidie Overijssel voor bedrijven die mee willen met de tijd!
  • Nieuwe data webinars.
  • Klant Brilliant Work ontvangt 750ste voucher van De Startversneller.
  • Hoe hou je je medewerkers blij en tevreden tijdens deze corona periode?
  • Exportdocumenten, een belangrijk onderdeel van jouw exportplan.

We hebben weer gewonnen!

Brilliant Work is voor de tweede keer door Corporate Vision uitgeroepen tot beste coachings en adviesbureau in NL voor het MKB! Daar zijn we natuurlijk super trots op.

Via deze weg willen wij dan ook alle klanten van het afgelopen jaar en onze coaches even extra bedanken en in het zonnetje zetten. Mede dankzij jullie vertrouwen en inzet hebben wij deze award weer mogen ontvangen.

Ontzettend bedankt allemaal!

Subsidie Overijssel voor bedrijven die mee willen met de tijd!

Voor Overijsselse bedrijven komt er een nieuwe subsidie voor ondernemingen die zich graag willen voorbereiden op de toekomst. Die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van digitalisering, scholing en innovatie. Hiervoor is tussen de 1000 en 27500 euro subsidie per onderneming beschikbaar Wil je meer weten hierover en over hoe wij je kunnen adviseren en coaching op deze vlakken? Neem dan even contact op via [email protected].

Brilliant Work webinars/workshops schrijf je nu in!

16 februari

Webinar Hoe onderscheidt jij je van de concurrentie?

In dit uur leer je wat de ingrediënten zijn van een goed Unique Selling Point, hoe je die opschrijft en wat je er allemaal mee kunt doen. Bovendien ga je tijdens het webinar zelf je USP schrijven.

https://www.startupnijmegen.nl/agenda/webinar-hoe-onderscheid-je-je-van-de-concurrentie/

15 maart

Webinar Maximaal rendement uit je sales en marketing acties

Leer waarom een sales en marketing plan hebben handig is, hoe dit plan opstelt, en hoe je zorgt dat het praktisch en uitvoerbaar is.

https://www.startupnijmegen.nl/agenda/webinar-maximaal-rendement-uit-je-sales-en-marketing-acties/

19 mei

Succesvol verkopen zonder angst of bulldozerij. – webinar i.s.m. Bright Academy

Voor iedereen die sales niet zo leuk vindt of er net wat beter in wil worden. Leer de ideale balans te vinden die niet opdringerig overkomt, maar toch zorgt voor meer klanten en bij jou past. 

https://brightpensioen.nl/evenement/succesvol-verkopen-zonder-angst-of-bulldozerij/

Klant Brilliant Work krijgt 750ste voucher van De Startversneller

Onze klant Ellen Wessels, van Healthy Impact, ontving als 750ste starter een voucher van €1.000,- voor coaching en opleiding, De Startversneller helpt ondernemers bij een succesvolle start van hun eigen bedrijf.

Hoe houden jullie je medewerkers blij en tevreden tijdens deze corona periode?

Lukt het jou om het binnen je bedrijf nog leuk te houden? Wil je een hoger personeelsverloop, ziekteverzuim of productiviteitsverlies voorkomen? Of zorgen dat je je medewerkers- en klanttevredenheid zoveel mogelijk op peil houdt?

Het is voor iedereen een bijzondere, en soms ook zware tijd. Door de strengere corona maatregelen zijn we gedwongen om nog meer op afstand samen te werken. Daarnaast hebben ook veel medewerkers één of meerdere kinderen die thuis onderwijs moeten volgen. Al met al geen ideale situatie.

Zoals je op de foto kunt zien vergadert het team van Brilliant Work tijdens deze lockdown ook online. Gelukkig beschikken we over een gezonde dosis humor, dus zelfs nu houden wij de sfeer er wel in.

We bieden graag een luisterend oor en beschikken over een deskundig team van coaches die je graag helpen om met jouw bedrijf goed door deze rare tijden heen te komen. Neem  even contact met ons op om te kijken wat we voor jouw bedrijf hierin kunnen betekenen.

Exportdocumenten, een belangrijk onderdeel van jouw exportplan

Wil je meer weten over hoe je zorgt dat de juiste exportdocumenten bij je zending hebt? En dat ze correct zijn ingevuld? Veel van Brilliant Work’s klanten lopen hier tegenaan, vandaar dat wij hier een samenwerkingspartner voor hebben, exportdocumenten.com. Zij hebben hier een handig blog over geschreven.

Meer blog artikelen

Yes energy
20 november 2023

Nieuwsbrief november 2023

Met nieuws over: Wat is goede sales? Onze salescoach Saul Janssen praat je bij over strategie en tools Haal meer uit de mogelijkheden met [...]

Ivar is onze ervaringsgerichte trainer.
13 september 2023

Door ervaringsgericht trainen haal je veel meer uit je team.

“Als je ervaringsgericht traint, dan koppel je theorie en praktijk aan elkaar en spreek je alle zintuigen aan”, vertelt Ivar van Asten, ondernemerscoach en [...]