Kom naar de workshop Doelen bepalen, Keuzes maken, Successen behalen! op de Startersdagen in Barneveld

5 april 2019

Op 15 mei ben je van harte welkom bij onze gratis workshop op de Startsdagen in Barneveld.

Doelen bepalen, Keuzes maken, Successen behalen!

Deze workshop is geschikt voor zowel starters als scale ups. We bespreken de snelste weg hoe je snel, plezierig en efficiënt mogelijk komt van waar je nu staat met je bedrijf tot het succes waar je wilt komen. Elke dag sta je voor keuzes als ondernemer, wat je bijvoorbeeld met je marketing moet gaat doen, met de ontwikkeling van je producten of diensten, of je wel of niet (meer) personeel moet aannemen. De enige manier om hier duidelijkheid in te scheppen en om het succes te behalen dat past bij jou en je bedrijf is om duidelijke doelen te stellen. Waar wil je naar toe de komende jaren? Wat worden je absolute prioriteiten om die te behalen? En welke subsidies of gratis dienstverlening zijn er voor ondernemers hier in de regio om te starten, groeien, personeel te ontwikkelen of internationaal te opereren? Mis deze workshop niet!

Lizanne is een bekend en bevlogen spreekster in het ondernemers circuit. Ze is een bedrijfscoach en adviseur met meer dan twintig jaar ervaring in sales, marketing, strategie, management en bedrijfscoaching. Als oprichtster van Brilliant Work helpen zij en haar collega’s ZZP’ers en MKB’ers met ondernemerschap, bedrijfsgroei, export en beter team werk. Het gros van de trajecten die Brilliant Work verzorgt zijn geheel of gedeeltelijk gesubsidieerd door het rijk of provincie voor bedrijven met 1-250 medewerkers. Dit geldt zowel voor starters als zeer gevestigde bedrijven.

https://startersdagen.com/evenementen/startersdag-barneveld/

Meer blog artikelen

mark-dannenberg
28 november 2019

Case study Geran: hoe krijg je meer omzet in het buitenland?

Hoe krijg je meer omzet in het buitenland? Hoe ga je van veel ideeën naar een concreet plan van aanpak? Onze klant Mark Dannenberg [...]

Training on the job Yes energy.
15 november 2022

Nieuwsbrief november

Met nieuws over: De vernieuwde website van Brilliant Work Training on the job, dat kan ook bij jou! Even voorstellen: onze nieuwe collega Deniz [...]

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gratis adviesgesprek

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!