Subsidie voor bedrijfsstrategie

Wil je als bedrijf verder ontwikkelen? Dan ligt er voor jou subsidie klaar om kennis in te kopen voor bedrijfsstrategie en/of innovatie. Dit is geen subsidie om nieuwe producten te ontwikkelen, maar wel om gerichte expertise in te kopen bij een externe deskundige.

Stel je voor: je omzet schiet omhoog door nieuwe klantensegmenten of nieuwe markten, maar je weet niet goed hoe je dit moet aanpakken, structureren, of je bedrijf met deze nieuwe vraag mee laten groeien. Je wil misschien wel opschalen, maar dan zul je ook je sales en marketing daarin mee moeten nemen. En misschien moet je dan ook je interne organisatie te optimaliseren. Of wil je een innovatief product op de markt brengen en een innovatiemakelaar inschakelen?

Subsidie

Het is dan heel fijn om gebruik te maken van deze subsidie. Deze stelt jou namelijk in staat om een (nieuw) ondernemings-, financierings-, procesoptimalisatie- of innovatieplan te laten maken of een innovatiemakelaar in te schakelen. Wil je in strategisch HR investeren? Dat kan ook! Je kunt dan een voucher aanvragen om gedegen een adviesplan te laten opstellen door Briljant Work.

Voor ondernemers die bezig zijn met een innovatieproject is er maximaal 10.000 euro beschikbaar (80% subsidie) om een innovatiemakelaar in te schakelen. MKB-bedrijven kunnen bij innovatietrajecten ondersteuning krijgen van innovatiemakelaars. Dit zijn geaccrediteerde experts die bedrijven helpen bij diverse vraagstukken.

De innovatiemakelaars kunnen ingezet worden voor:

  • Ondersteuning bij het in kaart brengen van innovatieve kansen voor een specifiek bedrijf;
  • Begeleiding van het proces van idee naar business;
  • Het starten van een innovatief bedrijf:
  • Het marktrijp maken van een innovatie;
  • Het bepalen van de waardepropositie en het verdienmodel;
  • Het maken van de business case en financieringsvoorstellen voor marktintroductie;
  • Het vinden van de juiste samenwerkingspartners;
  • Het opzetten van consortia en partnerships met andere bedrijven en/ of kennisinstellingen.

 

Voor Friese ondernemers is er 2.500 euro beschikbaar (50% van de totaalkosten wordt vergoed) en voor ondernemers in Drenthe ligt er 3.000 euro te wachten (ook 50%).

 

Doe de gratis check!

Wil jij weten of jouw bedrijf in aanmerking komt voor de subsidie voor bedrijfsstrategie? Doe dan de check! Wij nemen dan contact met je op om samen te kijken naar de mogelijkheden. 

Wat levert het je op?

Dankzij de subsidie én het advies van Brilliant Work, wordt jouw bedrijf ondersteund en gestimuleerd tot groei, tot innovatie of het creëren van een nieuwe afzetmarkt. Bovendien kan de voucher van de provincie Drenthe ook worden ingezet voor advisering bij een bedrijfsovername. Jij gaat straks of met een gerust wat anders doen of slaat een andere weg in met je bedrijf op weg naar groei. Je zult merken dat je bedrijf straks gestructureerder te werk gaat, bedrijfsprocessen beter vastgelegd zijn zodat jouw bedrijf toekomstbestendig is. Dat geeft niet alleen rust voor jou, maar ook je (mogelijke) personeel.

Ervaring

Wij kijken samen met jou wat de voorwaarden voor deze subsidie, helpen je met de aanvraag ervan en kijken uiteraard hoe we jouw bedrijf inhoudelijk het beste kunnen helpen. Door onze ruime ervaring in bedrijfsleven en ondernemerschap, begrijpen we hoe we jou moeten begeleiden in het laten groeien van je bedrijf of je afdeling. We helpen je lastige beslissingen met vertrouwen tegemoet te treden, een ideaal team van werknemers op te bouwen door succesvolle werving en motivatie en hoe je een goede cashflow voor het bedrijf kunt behouden.

Wat zeggen onze klanten?

Hieronder lees je drie ervaringsverhalen van bedrijven die óók de hulp van Brilliant Work hebben ingeschakeld. 

Sandra en Cees Embregts icfon ivar van asten coaching

Cees Embrechts - Business coaching en ondernemerscoaching

“Ik heb 15 jaar in de corporate ratrace gezeten en uiteindelijk ben ik thuis komen zitten met een burn out en depressieverschijnselen”, vertelt Cees...

Eva Solutions zuil Brilliant Work coaching

Eva Solutions - Exportcoaching en bedrijfsgroei

Eva Solutions biedt oplossingen op het gebied van bezoekersregistratie, bezoekersmanagement en toegangsverlening. “Toen we hoorden wat Brilliant Work doet voor ondernemers, leek dat ons...

schoolpleinvergroeners

Schoolpleinvergroeners - Starterscoaching en bedrijfsgroei

Samen met Renate Termaat en Lizanne Jakobs van Brilliant Work zijn Pam Post & Tjitske Westra bezig een goede marketingstrategie neer te zetten om...

Waarom Brilliant Work?

Ontdek in Brilliant Work een partner die verder kijkt dan alleen de bedrijfseconomische behoeften. Met onze uitgebreide ervaring in ondersteuning en advies bij het opstellen van innovatie-, ondernemings-, financieringsplannen en procesoptimalisatie, begrijpen we de uitdagingen waar jij voor staat. We weten dat er beperkingen zijn in budget en tijd, maar dankzij deze subsidie kunnen we ook jouw bedrijf laten groeien.

Ervaring met subsidies

Door onze jarenlange expertise met subsidies, weten wij wat er nodig is om de aanvraag te doorlopen en hoe we deze zo optimaal mogelijk in kunnen zetten. Wij werken met op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect aansluiten bij jouw bedrijf en sector.

Resultaatgerichte aanpak

Bij Brilliant Work ben je verzekerd van een persoonlijke, betrokken en resultaatgerichte aanpak. Geen standaardoplossingen, maar een strategisch plan dat specifiek is afgestemd op jouw unieke situatie, visie en waarden. Onze ervaren coaches, waaronder xx, xx en xx staan klaar om jouw groei en innovatie te ondersteunen en te begeleiden.

team brilliant work foto coaching advies
De coaches en adviseurs van Brilliant Work.

Waarom kiezen ondernemers voor Brilliant Work?

Als beste beoordeeld

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Daarnaast zijn we ook al 2 jaar op rij uitgeroepen tot beste adviesbureau en zijn we uitverkozen tot beste businesscoaching adviesbureau van Nederland 2022 door AI.

Ervaren coaches

Ons team bestaat uit ervaren coaches én adviseurs die hun expertise en ervaring gebruiken om jouw bedrijf te ondersteunen.

Flexibel & op maat

Jouw traject is bij ons volledig op maat! Jij kunt zelf kiezen hoe vaak en met welke coach(es) je afspreekt.

Subsidies

Veel ondernemers hebben recht op meer subsidies. Wij zijn bekend met legio mogelijkheden en weten direct waar jij gebruik van kunt maken.

Ivar van Asten workshop verkopen kun je leren
Het is vaak ook mogelijk om trainingen en workshops onder de subsidie te laten vallen.

Wat is de werkwijze?

We laten je niet zomaar in het diepe springen! Ons advies en onze plannen zijn meer dan alleen wat losse tips. We nemen de tijd om jouw onderneming door en door te begrijpen, zodat we een plan van aanpak op maat kunnen maken dat perfect bij jouw groei- en innovatieambities past.

We snappen dat uitbreiden binnen je organisatiestructuur of je afzetmarkten een spannende en belangrijke stap is. Daarom zorgen we ervoor dat je goed voorbereid bent. Onze ervaren coaches staan altijd klaar om je te ondersteunen met de kennis en expertise die je nodig hebt om de stappen te maken.

Samen aan de slag

Het is niet alleen advies, maar we gaan samen aan de slag. We helpen je bij het leggen van de juiste contacten en het verzamelen van de juiste informatie. Het resultaat? Een op maat gemaakt adviesplan van aanpak dat je de nodige handvatten en duidelijkheid geeft om te groeien.

Gedurende het hele proces staat jouw coach aan jouw zijde. Jij bepaalt hoe intensief je begeleiding wilt. We begrijpen dat elke onderneming uniek is, dus we passen ons aan jouw behoeften aan. Ons doel? Jouw succes! We willen samen met jou de  groei van jouw bedrijf waarmaken. Met ons heldere plan van aanpak en de juiste begeleiding bieden we jou de sleutel tot succes.

De kleine lettertjes

Voor Friesland

Het project richt zich op verschillende aspecten van bedrijfsgroei, zoals bedrijfsontwikkeling, innovatie, strategisch HR of strategische ondernemersontwikkeling. Voor het indienen van de subsidieaanvraag mogen er nog geen contracten zijn afgesloten, wat betekent dat je de offerte nog niet hebt ondertekend.

Om het project uit te voeren, moet de externe deskundige de juiste opleiding en ervaring hebben. Als je een plan laat opstellen, moet het project binnen 6 maanden na toezegging van de subsidie worden afgerond.

Voor Drenthe

Jouw bedrijf kan aanspraak maken op de subsidie in Drenthe als je een vraagstuk heeft op het gebied van bedrijfsstrategie, innovatie of bedrijfsontwikkeling en als dit raakvlakken heeft met een van de thema’s: slim, groen of impact. Deze vraagstukken kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben ontwikkelingen op het gebied van innovatie en digitalisering, en het gebruik van data-gedreven bedrijfsvoering, zoals digitalisering en digitale veiligheid. Ook telt bedrijfsontwikkeling met sociaal-maatschappelijke meerwaarde mee, zoals arbeidsparticipatie, inclusie of sociale innovatie.

Er is één subsidie beschikbaar. Deze bedraagt maximaal €3.000,-. De subsidie is beschikbaar voor alle MKB-ondernemingen die gevestigd zijn in Drenthe, inclusief ZZP’ers. Zowel MKB-ondernemingen als stichtingen kunnen eenmalig gebruikmaken van de subsidieregeling, op voorwaarde dat ze bijdragen aan de economie van Drenthe.

brilliant work business coaching met subsidie

Doe de gratis check!

Wil jij weten of jouw bedrijf in aanmerking komt voor de subsidie voor bedrijfsstrategie? Doe dan de check! Wij nemen dan contact met je op om samen te kijken naar de mogelijkheden. 

De subsidiecheck

Wil jij weten met welke subsidies we nog meer werken? Doe dan de gratis subsidiecheck of check hier alle subsidies waarmee wij werken. Er zijn onder andere subsidies voor exporteren, familiebedrijven, digitalisering, bedrijfsgroei, personeelsontwikkeling én ondersteuning bij het ondernemerschap.

icon (8)

Subsidie voor digitalisering

Voor alle ondernemers in Nederland geldt dat digitalisering van je bedrijf je enorm vooruit kan helpen. Als je hier geen of weinig budget voor hebt, dan kun je gebruik maken van de digitaliseringssubsidie. Hier vind je alle informatie.

werkwijze_3

Subsidie voor ondersteuning ondernemerschap

Voor elke ondernemer in Gelderland en Overijssel die korter dan 5 jaar zijn bedrijf heeft, is er subsidie van 1.000 euro beschikbaar voor ondersteuning bij het ondernemerschap.

subsidie_2

Subsidie voor starters

Ben je bezig met het starten van je eigen bedrijf of al bezig en kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Maak dan gebruik van de subsidie voor starters via Brilliant Work.

wereldbol logo

Subsidie voor exporteren

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden in het buitenland of wil meer gaan exporteren? Check dan hier alle informatie over subsidie voor export!

pijl in roos logo

Subsidie voor bedrijfsstrategie

Wist je dat er subsidie beschikbaar is voor alle Friese en Drentse ondernemers om hun bedrijf te laten groeien, innoveren of een nieuwe bedrijfsstrategie op te zetten?

familiebedrijven 2 mensen logo opvolging

Subsidie voor familiebedrijven

Ben je ondernemer in een Overijssels familiebedrijf met minimaal vijf werknemers? Dan is er subsidie voor jou beschikbaar! Met behulp van Brilliant Work zorg jij dan voor een toekomstbestendig bedrijf.

personeel 3 personen logo

Subsidie voor personeel

Wist je dat er subsidie beschikbaar is om je personeel te ontwikkelen van maar liefst 25.000 euro? Lees hier alles over en vraag de subsidie zo snel mogelijk aan.

groei logo

Subsidie voor bedrijfsgroei

Voor elk bedrijf in Gelderland is er 10.000 euro subsidie voor bedrijfsgroei beschikbaar. Het doel is groei en op welke vlakken we je gaan helpen: dat bepalen we samen. Lees hier verder.

Doe de gratis subsidiecheck

Saul Janssen is onze bevlogen accountmanager: hij gaat graag het gesprek met je aan over waar je naar toe wilt, waar je nu staat en hoe we je kunnen helpen daar te komen.  Neem direct contact met hem op door te bellen met 06 – 38 45 20 62 of mail hem via info@briliantwork.nl

Wil jij weten of jouw bedrijf in aanmerking komt voor de subsidie voor bedrijfsstrategie? Doe dan de check! Wij nemen dan contact met je op om samen te kijken naar de mogelijkheden. En wellicht zijn er ook andere subsidies op jouw bedrijf beschikbaar! 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zoek