Nieuwsbrief mei

1 juni 2022
  • Ondernemershulp met behulp van subsidie. Er zijn maar liefst 13 opties!
  • Wat vinden klanten van onze werkwijze? Check de case study van R-SOLUTION Medical.
  • Even voorstellen: Onze coach Maarten.
  • Check onze agenda voor nieuwe workshops

Ondernemershulp met subsidie. Er zijn maar liefst 13 opties!

Of je nu starter bent, je personeel verder wilt ontwikkelen of je bedrijf wilt laten groeien in binnen- en of buitenland, binnen het team van Brilliant Work hebben we een breed aanbod van coaches die jou kunnen helpen. Maar wist je al dat je van maar liefst 13 verschillende subsidies gebruik kunt maken, om jouw coachingstraject te starten? Op onze website vindt je een overzicht.

Voor zowel startende als reeds langer bestaande bedrijven, MKB en ZZP zijn er diverse subsidiemogelijkheden waarmee je 33-100% van de kosten voor een coachingstraject kunt voldoen. Het is zelfs mogelijk om diverse subsidies te combineren om zo jouw plannen te realiseren. Of het nu gaat om bijvoorbeeld bedrijfsgroei, export, starten van een bedrijf, personeelsontwikkeling of gewoon sparren over je rol als ondernemer.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag om van jouw ambities als ondernemer een succes te maken!

De ervaringen van onze klanten – Niels Welling en Mariska van der Vliet van R-SOLUTION Medical

Deze maand zijn onze coach Lizanne Jakobs en haar klanten Niels Welling en Mariska van der Vliet van R-SOLUTION Medical geïnterviewd door de Startversneller. Mariska en Niels hebben een prachtig product ontwikkeld. Maar dan? Hoe pak je het ondernemerschap nu echt goed aan?

Mariska en Niels vertellen over hun ervaring met Lizanne als coach:
“Bij ondernemen komt zoveel meer kijken dan alleen je product en een accountant voor de bonnetjes.” Hoe zien de sessies met Lizanne eruit? “We zien elkaar ongeveer eens per 6 weken en dan bespreken we wat er gebeurd is, waar we tegen aan lopen, we analyseren wat boven tafel komt. Wij zitten er met emotie in, maar Lizanne kijkt heel rustig naar de zaken.”

Niels vult aan: “Wij zijn heel druk bezig met ons product en Lizanne wijst ons op andere zaken. Bijvoorbeeld: oké, je wilt groeien, maar hoe dan? Wanneer ga je mensen aannemen? En hoeveel?” Mariska: “Onze prognoses zijn altijd cijfermatig gericht maar Lizanne kijkt bedrijfsgericht. Je wilt 6 machines verkopen? Maar hóe ga je dat dan doen? Via distributeurs? Of zelf? Op welke landen wil je je als 1e richten?” Niels: “Lizanne is heel sterk in het stellen van vragen waardoor we aan het denken worden gezet. Wij vinden het belangrijk dat we meteen een klik hebben met de mensen waar we mee samenwerken. En dat hadden we met Lizanne. Natuurlijk speelt ook haar kennis en kunde een rol. Lizanne’s ervaring met internationale distributiekanalen was voor ons heel nuttig.” Mariska: “We willen niet als nummer behandeld worden, dat is ook een reden waarom we voor Lizanne kozen.”

Het volledig interview kun je hier lezen.

Wil jij als ondernemer ook graag concrete stappen maken? Wil je weten of dit kan met behulp van subsidie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag om van jouw ondernemingsplan een succes te maken! Of lees eerst verhalen van anderen op onze website.

Heb je recent bij Brilliant Work een coachingstraject gevolgd als starter of reeds actieve ondernemer en wil je graag met een case study of review op onze website (met backlink naar jouw eigen website uiteraard)? Meld je dan aan bij Monique via [email protected].

Even voorstellen: Maarten

Maarten is vorig jaar aangesloten bij Brilliant Work. Hij heeft al ruim 25 jaar ervaring opgebouwd in internationale projectontwikkeling, strategische- en tuinbouwmarketing, organisatieversterking en regionale ontwikkelingsprogramma’s. Na zijn master in International Agricultural Production and Marketing Management heeft hij al de nodige projecten mogen begeleiden in landen als Moldavië, Servië, Kroatië, Rusland, China, Eritrea, Indonesië, Myanmar, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Sinds 2010 begeleidt Maarten bedrijven en overheden uit de particuliere sector als adviseur, opleider en coach bij het initiëren en ondersteunen van internationale strategische marketing-, agribusiness- en organisatorische afstemmingstrajecten. 

Heb jij met jouw bedrijf in de horti-agri-food-health business ambities om verder te ontwikkelen of misschien zelfs ideeën om een project in het buitenland te starten, dan zijn jij en Maarten vast een goede match. Wil je weten of Maarten de juiste persoon is om jouw bedrijf te begeleiden en wil je weten of je tevens in aanmerking komt voor subsidie op zo’n traject? Neem dan contact met ons op en plan een gratis kennismaking.

Maarten Smit – Specialist new business en strategic marketing

Brilliant Work webinars/workshops schrijf je nu in!

13 juni 2022

LinkedIn optimaal gebruiken i.s.m. StartUp Nijmegen

LinkedIn is een geweldig middel op je doelgroep te bereiken en te binden aan jou en je bedrijf. Een account opzetten is makkelijk, maar dan……In deze workshop leert onze collega Ivar je hele praktische en nuttige zaken als:
* hoe spreek je je doelgroep aan
* welke activiteiten deel ik
* hoe zorg ik dat mijn posts gedeeld en geliket worden door de juiste mensen
* hoe volg je dit op voor concrete leads

Inschrijven

7 september 2022

Een succesvol verkoopgesprek i.s.m. StartUp Nijmegen

Ben je een ervaren verkoper die nog meer resultaat zou willen halen uit je verkoopgesprekken? Of een beginnende ondernemer die met zweet in de handpalmen verkoopgesprekken voert?

Het maakt niet, iedereen die wel eens een klant moet proberen binnen te halen heeft profijt van deze gratis  workshop. Hierin bespreken we hoe je potentiële klanten te vragen om een gesprek, de informatie boven tafel kunt halen die je nodig hebt om de deal te sluiten en hoe je vervolgens de klant binnen haalt. Dit alles op een prettige en respectvolle manier die past bij jouw bedrijf en reputatie.

Geef je nu op!

14 september 2022

Doelen en prioriteiten stellen i.s.m. Bright Academy

Hoe zorg je ervoor dat je met focus kan werken? Zodat je jezelf kan richten op wat jou en je bedrijf verder gaat helpen. Voor je het weet raak je bedolven onder inkomende mailtjes, belletjes, ideeën en wensen voor jouw bedrijf. En als ondernemer heb je geen baas die jou vertelt wat je moet bereiken en hoe snel.

In dit gratis webinar leer je hoe je specifieke en meetbare doelen stelt voor de komende jaren. En over hoe je jouw activiteiten plant, zodat je voldoende ‘aan’ je zaak werkt en niet (alleen) ‘in’.

Ik doe mee

Meer blog artikelen

Meer omzet in het buitenland halen door middel van exportcoaching.
22 februari 2024

6 Tips om zonder gedoe veel omzet te halen in het buitenland

Hoe krijg ik snel, langdurig en zonder gedoe veel omzet in het buitenland? Veel ondernemers die ik spreek hebben de wens om te beginnen [...]

Checklist gezond bedrijf
20 januari 2024

Nieuwsbrief januari 2024

Met nieuws over: Het nieuwe jaar goed van start! Ontvang de gratis checklist gezond bedrijf!  Wat zijn de groeipijnen van een scale-up? Lees het [...]

Search