Nieuwsbrief november 2021

16 november 2021

Al eens gedacht aan een incompany training?

Brilliant Work komt graag bij jouw bedrijf langs voor een incompany workshop of training. Zeker na deze tijd van veel vanuit huis werken wil je weer een fijne sfeer in het bedrijf. Mischien is meer eigenaarschap van je medewerkers gewenst, een betere communicatie en wil je goed team werk bevorderen? Dan is een incompany training een perfecte start in deze post corona periode!

Onlangs hebben we bijvoorbeeld bij Ritmiek Dans en Muziek een incompany DiSC workshop gehouden, om nog beter te begrijpen hoe je in je eigen gedrag en samen met anderen makkelijker vooruit komt. Bij DiSC is geen enkel profiel beter dan een ander, het gaat juist om het snappen wat je sterke kanten zijn en waarin je minder sterk bent en waar je evt. kunt botsen met anderen of elkaar goed kunt aanvullen.

Het was een ontzettend leuke groep om mee te werken en iedereen was enthousiast. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor een incompany training bij jouw bedrijf? Kijk voor ons aanbod op deze website en neem voor meer informatie contact op met Saul Janssen via [email protected] of 06-38452062.

Alle hulp in een oogopslag!

Omdat je als ondernemer or directeur bij van alles hulp kunt gebruiken, maar misschien niet weet wat we allemaal wel en niet voor je kunnen beteken, bij deze een visueel overzicht. Misschien staan er thema’s op waar je ook hulp bij kunt gebruiken. Zo ja, laat het ons weten! Soms zit er ook nog subsidies aan gekoppeld, dus loop die kans niet mis!

Martine - onze ster die helpt bij al jouw HR vragen

Wat moet ik doen als ik iemand in dienst neem? Wat kan ik doen als een medewerker niet goed functioneert? Hoe voer ik goede functionerings- en ontwikkelgesprekken met mijn mensen?

Zo maar een greep uit de vragen die wij regelmatig krijgen van onze klanten. Martine is pas dit jaar aangesloten als HR adviseur bij Brilliant Work, maar zeker geen groentje op dit vlak. Met meer dan 35 jaar ervaring in zowel puur Nederlandse als internationale organisaties kan ze je uitstekend adviseren op dit gebied. Daarnaast neemt ze ook hele praktische zaken uit handen, zoals het schrijven van een personeelshandboek.

Martine heeft een bachelor of Science in Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid. Als business sparring partner is ze dynamisch, energiek, resultaatgericht, teamgericht, een vertrouwenspost voor de volledige organisatie en kan dit zowel mondeling als schriftelijk helder verwoorden. Natuurlijk is haar werk net als dat van haar collega’s vaak gesubsidieerd, dus als je een vraagt hebt voor haar dan laat het even weten!

Brilliant Work webinars/workshops schrijf je nu in!

15 november 2021

2022 in met heldere doelen en prioriteiten i.s.m. Startclub Arnhem

Je kunt je tijd als ondernemer wel op 1000 manieren besteden. Pas als je een stip op de horizon hebt gezet voor je bedrijf en weet wat de belangrijkste stappen voor jou zijn om daar te komen kun je hoofdzaak van bijzaak scheiden.  

Workshop: Doelen en prioriteiten stellen – Startclub Arnhem

6 december 2021

DISC – Hoe ga je makkelijker om met alle soorten mensen i.s.m. StartUp Nijmegen

Wat als er nou een manier was om te snappen waarom niet iedereen de wereld gewoon ziet zoals jij het ziet? Waarom werken ze niet mee, gaan ze juist te hard of klagen ze? DISC is een hele simpele maar doeltreffende methode die wereldwijd wordt ingezet om dit helder te maken.

Workshop: DISC – Hoe ga je makkelijker om met alle soorten mensen – StartUp Nijmegen

14 december 2021

Het ideale verkoopgesprek i.s.m. Startclub Arnhem

Een verkoopgesprek voeren dat zo vaak mogelijk wat oplevert en een zo groot mogelijk bedrag, zonder dat je opdringerig wordt of je het angstzweet uitbreekt? Lizanne leert je hoe je dat doet op een manier die past bij jou en de klant.

Workshop: Het ideale verkoopgesprek – Startclub Arnhem

15 december 2021

Webinar Heldere doelen en prioriteiten i.s.m. Ondernemers in Bedrijf

Opgeven of meer info via [email protected]

18 januari 2022

How to grow your business internationally i.s.m. Briskr

Deze workshop wordt gegeven in het Engels, locatie Nijmegen.
Opgeven of meer info via [email protected]

Meer blog artikelen

Meer omzet in het buitenland halen door middel van exportcoaching.
22 februari 2024

6 Tips om zonder gedoe veel omzet te halen in het buitenland

Hoe krijg ik snel, langdurig en zonder gedoe veel omzet in het buitenland? Veel ondernemers die ik spreek hebben de wens om te beginnen [...]

Checklist gezond bedrijf
20 januari 2024

Nieuwsbrief januari 2024

Met nieuws over: Het nieuwe jaar goed van start! Ontvang de gratis checklist gezond bedrijf!  Wat zijn de groeipijnen van een scale-up? Lees het [...]

Search