Nieuwsbrief november 2021

Al eens gedacht aan een incompany training?

Brilliant Work komt graag bij jouw bedrijf langs voor een incompany workshop of training. Zeker na deze tijd van veel vanuit huis werken wil je weer een fijne sfeer in het bedrijf. Mischien is meer eigenaarschap van je medewerkers gewenst, een betere communicatie en wil je goed team werk bevorderen? Dan is een incompany training een perfecte start in deze post corona periode!

Onlangs hebben we bijvoorbeeld bij Ritmiek Dans en Muziek een incompany DiSC workshop gehouden, om nog beter te begrijpen hoe je in je eigen gedrag en samen met anderen makkelijker vooruit komt. Bij DiSC is geen enkel profiel beter dan een ander, het gaat juist om het snappen wat je sterke kanten zijn en waarin je minder sterk bent en waar je evt. kunt botsen met anderen of elkaar goed kunt aanvullen.

Het was een ontzettend leuke groep om mee te werken en iedereen was enthousiast. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor een incompany training bij jouw bedrijf? Kijk voor ons aanbod op deze website en neem voor meer informatie contact op met Saul Janssen via info@brilliantwork.nl of 06-38452062.

Alle-hulp-in-een-oogopslag-1

Alle hulp in een oogopslag!

Omdat je als ondernemer or directeur bij van alles hulp kunt gebruiken, maar misschien niet weet wat we allemaal wel en niet voor je kunnen beteken, bij deze een visueel overzicht. Misschien staan er thema’s op waar je ook hulp bij kunt gebruiken. Zo ja, laat het ons weten! Soms zit er ook nog subsidies aan gekoppeld, dus loop die kans niet mis!

Martine - onze ster die helpt bij al jouw HR vragen

Martine site

Wat moet ik doen als ik iemand in dienst neem? Wat kan ik doen als een medewerker niet goed functioneert? Hoe voer ik goede functionerings- en ontwikkelgesprekken met mijn mensen?

Zo maar een greep uit de vragen die wij regelmatig krijgen van onze klanten. Martine is pas dit jaar aangesloten als HR adviseur bij Brilliant Work, maar zeker geen groentje op dit vlak. Met meer dan 35 jaar ervaring in zowel puur Nederlandse als internationale organisaties kan ze je uitstekend adviseren op dit gebied. Daarnaast neemt ze ook hele praktische zaken uit handen, zoals het schrijven van een personeelshandboek.

Martine heeft een bachelor of Science in Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid. Als business sparring partner is ze dynamisch, energiek, resultaatgericht, teamgericht, een vertrouwenspost voor de volledige organisatie en kan dit zowel mondeling als schriftelijk helder verwoorden. Natuurlijk is haar werk net als dat van haar collega’s vaak gesubsidieerd, dus als je een vraagt hebt voor haar dan laat het even weten!

workshop

Brilliant Work workshops – schrijf je nu in

De eerste workshops hebben inmiddels weer live plaatsgevonden. Heerlijk om weer voor een groep te staan en mensen de kans te kunnen geven om echt face to face vragen te stellen. Hieronder zie je onze nieuwe geplande live workshops. En schroom niet maar neem vooral ondernemende vrienden of kennissen mee!

15 november – 2022 in met heldere doelen en prioriteiten i.s.m. Startclub Arnhem
Je kunt je tijd als ondernemer wel op 1000 manieren besteden. Pas als je een stip op de horizon hebt gezet voor je bedrijf en weet wat de belangrijkste stappen voor jou zijn om daar te komen kun je hoofdzaak van bijzaak scheiden.  
Workshop: Doelen en prioriteiten stellen – Startclub Arnhem

6 december – DISC – Hoe ga je makkelijker om met alle soorten mensen i.s.m. StartUp Nijmegen
Wat als er nou een manier was om te snappen waarom niet iedereen de wereld gewoon ziet zoals jij het ziet? Waarom werken ze niet mee, gaan ze juist te hard of klagen ze? DISC is een hele simpele maar doeltreffende methode die wereldwijd wordt ingezet om dit helder te maken.
Workshop: DISC – Hoe ga je makkelijker om met alle soorten mensen – StartUp Nijmegen

14 december – Het ideale verkoopgesprek i.s.m. Startclub Arnhem
Een verkoopgesprek voeren dat zo vaak mogelijk wat oplevert en een zo groot mogelijk bedrag, zonder dat je opdringerig wordt of je het angstzweet uitbreekt? Lizanne leert je hoe je dat doet op een manier die past bij jou en de klant.
Workshop: Het ideale verkoopgesprek – Startclub Arnhem

15 december – Webinar Heldere doelen en prioriteiten i.s.m. Ondernemers in Bedrijf.
Opgeven of meer info via lizanne@brilliantwork.nl

18 januari 2022 – How to grow your business internationally i.s.m. Briskr
Deze workshop wordt gegeven in het Engels, locatie Nijmegen.
Opgeven of meer info via lizanne@brilliantwork.nl

 

 

Schuiven naar boven

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Saul Janssen

Ik bel je graag om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

App ons