Nieuwsbrief juni 2021

6 juni 2021

Lees alles over:

  • Allerlaatste kans om exportcoachingssubsidie aan te vragen!
  • Nieuw: Alle 12 subsidiemogelijkheden overzichtelijk op één pagina.
  • Aankomende gratis webinars over Gedrag, Datagedreven werken, Medewerkersbeleid en Onderscheidend vermogen van je bedrijf.
  • Replay eerdere webinars terugkijken.
  • Nieuw team lid – Saul Janssen

Altijd al graag met je bedrijf de stap over de grens willen maken? Of je buitenlandse omzet vergroten? Het kan gratis d.m.v. exportcoachingssubsidie. Vanaf 1 juli is deze subsidie nog éénmalig aan te vragen, daarna stopt deze subsidievorm. Er blijven wel andere subsidies beschikbaar, maar deze kennen meer restricties en vergoeden maar 50-80% van het traject in plaats van 100%.

Voor het aanvragen van de diverse subsidies dien je overigens te beschikken over e-herkenning niveau 2+ of hoger. Heb je die nog niet? Vraag deze dan zo snel mogelijk aan, zodat je de juiste inloggegevens in huis hebt om op 1 juli je aanvraag voor exportcoachingssubsidie in te kunnen dienen.

Wil je nog snel gebruik maken van de exportcoachingssubsidie, of één van de andere regelingen, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via [email protected] en dan gaan we het samen met jou regelen.

Nieuw: Alle subsidies overzichtelijk op één pagina

Misschien was het je al opgevallen of nog niet, maar Brilliant Work heeft sinds kort een vernieuwde website. Eén van onze wensen was om alle subsidiemogelijkheden, waar je als ondernemer gebruik van kunt maken om je coaching geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen, onder te brengen op één overzichtelijke pagina. Deze pagina hebben we nu toegevoegd.

Wil je weten of je met jouw (startende)bedrijf in aanmerking komt voor coaching met behulp van subsidie, bekijk dan vooral eerst even onze subsidiepagina.

Wil je meer weten over deze regelingen? Neem dan contact op met Lizanne Jakobs via [email protected]

Brilliant Work webinars/workshops schrijf je nu in!

9 juni

Webinar ‘Hoe inzicht helpt om betere beslissingen te kunnen maken’

Op 9 juni geven Brilliant Work en Adapt Analytics samen een webinar. Als ondernemer, directeur of MT lid ben je bezig om je te ontwikkelen: meer tevreden klanten, meer omzet, minder kosten. Maar hoe weet je of dit de juiste doelen zijn? En nog belangrijker of je ‘on track ligt’ om deze doelstellingen te behalen? 

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-hoe-inzicht-helpt-om-betere-beslissingen-te-kunnen-nemen-152096662211

8 juli

Webinar ‘Altijd de beste medewerker op de juiste plek’

Ongelimiteerde bedrijfsgroei en ontwikkeling door effectief personeelsbeleid. Het wordt steeds moeilijker voor bedrijven om de juiste mensen aan te trekken en te houden. Ze zijn helemaal niet te vinden of hun kennis en ervaring sluit niet aan bij wat je als werkgever nodig hebt. Dit alles gaat of ten koste van je bedrijfsgroei, of van de manier van werken en cultuur zoals je die zou willen in jouw organisatie. Met de juiste planning en aanpak is hier bijzonder veel aan te voorkomen of verbeteren. 

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-altijd-de-beste-medewerker-op-de-juiste-plek-157231352207

5 juli

Workshop ‘Doelen en prioriteiten stellen’, locatie Arnhem

Om succesvol te zijn als ondernemer of als bedrijf, helpt het enorm om te weten wat je stip op de horizon is. Waar wil je heen en waar leg je de focus op? In deze workshop leer je hoe je die doelen kunt definiëren zodat ze bij jou en je bedrijf passen, jou en de mensen om je heen motiveren en je richting geven. 

Brilliant Work: Doelen en prioriteiten stellen – Startclub Arnhem

7 juli

Workshop ‘Onderscheidend vermogen’, locatie Nijmegen

Hoe zet je je bedrijf, dienst of product super krachtig en helder neer? Weten je klanten precies hoe jij anders of beter bent dan je concurrenten en wat zij daar aan hebben? Als je wilt leren om je onderscheidend vermogen met impact op te schrijven, zorg dan dat je deze workshop niet mist. Aanmelden via Start Up Nijmegen of [email protected], de link volgt deze week.

Webinars gemist? Bekijk hier de replays

Replay webinar Duitsland voor gevorderden 
Wil je meer exporteren van je diensten of producten naar Duitsland? Of overweeg je om een Duitse distributeur of agent aan te nemen, of een Duits kantoor op te zetten? In dit gezamenlijke webinar van Strick (advocaten en belastingadviseurs) en Brilliant Work (bedrijfscoaches en exportadviseurs) hoor je alles waar je op moet letten en geven we tips hoe je succesvol te werk gaan. Tevens vertellen we je over subsidies voor het MKB bij groei en internationalisering.

Replay Brilliant Work webinar over netwerken 
Wil je ook leren waar en hoe je het beste kan netwerken? Wat je moet zeggen en doen om een goede indruk achter te laten, wat de etiquette is van het netwerken? In de opname van dit webinar van Ivar van Asten en Lizanne Jakobs van Brilliant Work hoor je alle tips om op een leuke en succesvolle manier te netwerken. Of je dit nu on-line of fysiek doet, bij zakelijke gelegenheden of meer informele plekken, je hoor het allemaal hier.

Replay webinar ‘Verkoopgesprekken zonder angst of bulldozerij.’
Hoe kun je nog betere verkoopgesprekken voeren? Waar vaker een klant uit komt, een hoger aankoopbedrag of een duidelijkere uitkomst? Zo’n gesprek waarbij je je prettig voelt, niet te opdringerig, wel gewoon jezelf blijft en het gevoel houdt dat je je gesprekspartner ook echt helpt? Op onder andere deze vragen geeft Lizanne Jakobs antwoord tijdens de opname van het webinar ‘Verkopen zonder angst of bulldozerij’. 

Even kennis maken – Saul Janssen

Sinds kort is ons team versterkt met Account manager Saul Janssen. Naar eigen zeggen een salesman met een marketing hart; een verbinder! Saul is ontzettend open, oprecht en makkelijk om mee te praten. 

Grote kans dat je hem tijdens een netwerk event, of workshop via Brilliant Work, tegen het (digitale) lijf loopt. Saul is jouw aanspreekpunt als je via Brilliant Work wilt starten met een al dan niet gesubsidieerd coachingstraject. Heb je vragen over verschillende subsidiemogelijkheden, wat onze coaches voor jou kunnen betekenen of wat je van een coachingstraject mag verwachten, neem dan vooral contact op met Saul via [email protected]. Of misschien ken je nog ondernemers of managers die je ook de ondersteuning van Brilliant Work zou toewensen? Dan hoort hij het heel graag!

Meer blog artikelen

Brilliant Work HR coaching
3 juni 2024

Met de juiste tools kunnen bedrijven en werknemers elkaar laten groeien

Onlangs is HR-coach Esther Lucassen aangesloten bij het team van Brilliant Work. Zij richt zich op de menselijke kant van organisaties in verandering en [...]

Esther Lucassen nieuwsbrief maart
26 april 2024

Nieuwsbrief maart 2024

Met nieuws over: Ontmoet onze nieuwe HR-bedrijfscoach en interim HR-manager Esther Lucassen Inschrijvingen voor de editie van 2024 van de Top 250 zijn nu [...]

Zoek