Klantvoorbeeld starterstraject : Natalia Leal

13 juni 2019

De klant:

Natalia Leal Coach and Trainer is een bureau dat oplossingen biedt bij de moeilijkste uitdagingen -of het nou op privé of werkgebied is-, zodat jij weer de controle over je eigen leven kunt krijgen. Natalia gebruikt een hele brede toolbox om je weer helemaal los te weken van je huidige situatie zodat je in staat bent om noodzakelijke beslissingen te maken voor je ideale pad. Het resultaat hiervan zijn gelukkigere mensen met minder stress en angst, die in staat zijn hun twijfels en angsten te overwinnen. Ze presteren beter privé en op het werk.

Resultaat van samenwerking met Brilliant Work:

Tijdens het opzetten van mijn allereerste bedrijf, nam ik contact op met Brilliant Work voor business coaching en advies, met name over mijn marketing & sales strategie. Ik was op zoek naar helderdere doelen en concrete hulpmiddelen om de juiste klanten te vinden, van hulp bij het bepalen van wie mijn doelgroep zou moeten zijn tot het aanpassen van mijn call to action, tot mij meer op mijn gemak te laten voelen om een goed verkoop meeting te hebben. Lizanne was zeer verwelkomend, vriendelijk en professioneel; we hebben meerdere keren rond de tafel gezeten om over deze zaken te brainstormen en ik waardeer alle kennis en ervaring die zij mij heeft gegeven heel erg. Daarnaast had ik ook veel aan haar als coach en sparring partner, als klankbord en een soort van reality check voor mijn eigen gedachten en acties. Ik kijk er naar uit om nog meer uit te breiden met mijn bedrijf. Ik heb een eerste versie van mijn sales & marketing plan, die ik ben gaan implementeren en continu aanscherp met al mijn nieuwe ervaringen en sessies met Lizanne. Het heeft flink bijgedragen aan het veranderen van mijn denkwijze van werknemer naar die van een ondernemer en om mijn eigen stijl als zakenvrouw te vinden.

English version

The client:

Natália Leal | Coach and Trainer is a company that offers solutions to deal with your most difficult and painful challenges – whether personal or in the professional sphere -, so that you cantake back control of your life. I, Natália, use a wide toolbox to get you ‘unstuck’ and able tomake the necessary decisions to become all you can be. The results are happier people, with less stress and anxiety, able to overcome their fears and doubts, who perform better at work and personally.

Results of working with Brilliant Work:

While setting up my very first business, I reached out to Brilliant Work for business coaching and advice, especially about my marketingandsales strategy. I was looking for clearer goals and concrete tools to find the right clients, from help with defining who my target group should be to adjusting my call to action and feeling more at ease making a good sales pitch. Lizanne was very welcoming, friendly and professional; we sat together several times to brainstorm about these issues and I truly valued the knowledge and experience she brought in but also just her coaching role, just acting as a sounding board and a reality check for my own thoughts and actions. My company is now looking forward to expand further. I have a first version of my Sales and Marketing Plan, which I have started to implement and adjust as I go along, learn more and have more sessions with Lizanne. It has contributed significantly to change my mindset from an employee to an entrepreneur’s one, and to find my own style as a businesswoman.

Meer blog artikelen

Krathaak
24 juni 2024

Nieuwsbrief juni 2024

Met nieuws over: HR en marketing goed op de rit? Ontvang een gratis check! Van idee naar op het schap bij Albert Heijn. Tips [...]

Brilliant Work HR coaching
3 juni 2024

Met de juiste tools kunnen bedrijven en werknemers elkaar laten groeien

Onlangs is HR-coach Esther Lucassen aangesloten bij het team van Brilliant Work. Zij richt zich op de menselijke kant van organisaties in verandering en [...]

Zoek