Replay webinar Zaken doen in Duitsland voor gevorderden

9 juli 2020

Brilliant Work heeft onlangs in samenwerking met STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater​ het webinar Zaken doen in Duitsland voor gevorderden gegeven. Je kunt nu de replay van dit webinar beluisteren.

Juist nu is het een uitstekende tijd om de `Duitse zaken´ onder de loep te nemen.

Kan de omzet worden vergroot? Hoe is de stand van mijn relaties (klant, leverancier)? Zijn de contracten wel goed geregeld? Op welke punten kan nog efficiënter worden gewerkt? En zijn er nog regels in Duitsland vanwege corona waar ik van op de hoogte moet zijn?

Heb je naar aanleiding van het webinar nog vragen, neem dan contact met ons op.

Meer blog artikelen

Nieuwsbrief-Brilliant-Work
6 september 2021

Nieuwsbrief september 2021

Met deze keer: Groepstraining Duitsland zakelijk veroveren Voucher voor gratis adviesgesprek Gratis ondernemersworkshops september, oktober en november! Groepstraining Duitsland zakelijk veroveren Voor ondernemers die [...]

4a1d288f-899e-4aa5-b700-18a52c07263a
17 maart 2021

Replay kort webinar Sales en marketing planning

Heb je onlangs ons korte webinar over Sales en marketing planning gemist bij de Bitterballenborrel? Kijk dan hier! Geschikt voor iedereen die iets met [...]

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gratis adviesgesprek

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!