Visie en missievorming

12 oktober 2016

Waarom moet elke organisatie een visie en missie hebben? Het is je bestaansrechtconcurrerend vermogen en toekomst in een opslag! Als je deze twee zaken duidelijk hebt – en je kernwaarden – dan hoef je niet dagelijks uit te leggen waar je voor staat of mensen dienen te werken.

Klanten kopen van bedrijven die duidelijk zijn waar ze voor staan. Werknemers willen de juiste dingen doen maar moeten weten wat die zijn. Managers kunnen alleen hun mensen aansturen als ze weten waar ze op moeten focussen.

Brilliant Work helpt je in 4 stappen tot een visie en missie te komen, deze te concretiseren en commitment af te spreken. De visie en missie die we met de klant produceren is helderinspirerend en geeft richting aan alle lagen in de organisatie. We maken de visie op een duidelijke poster, zodat je deze op een mooie plek in je organisatie kunt hangen. Met deze visie als basis maken we vervolgens een actieplan samen met de klant.

LEES MEER OVER HOE EEN TRAJECT BIJ ONS WERKT

Meer blog artikelen

Meer omzet in het buitenland halen door middel van exportcoaching.
22 februari 2024

6 Tips om zonder gedoe veel omzet te halen in het buitenland

Hoe krijg ik snel, langdurig en zonder gedoe veel omzet in het buitenland? Veel ondernemers die ik spreek hebben de wens om te beginnen [...]

Checklist gezond bedrijf
20 januari 2024

Nieuwsbrief januari 2024

Met nieuws over: Het nieuwe jaar goed van start! Ontvang de gratis checklist gezond bedrijf!  Wat zijn de groeipijnen van een scale-up? Lees het [...]

Search