Visie en missievorming

12 oktober 2016

Waarom moet elke organisatie een visie en missie hebben? Het is je bestaansrechtconcurrerend vermogen en toekomst in een opslag! Als je deze twee zaken duidelijk hebt – en je kernwaarden – dan hoef je niet dagelijks uit te leggen waar je voor staat of mensen dienen te werken.

Klanten kopen van bedrijven die duidelijk zijn waar ze voor staan. Werknemers willen de juiste dingen doen maar moeten weten wat die zijn. Managers kunnen alleen hun mensen aansturen als ze weten waar ze op moeten focussen.

Brilliant Work helpt je in 4 stappen tot een visie en missie te komen, deze te concretiseren en commitment af te spreken. De visie en missie die we met de klant produceren is helderinspirerend en geeft richting aan alle lagen in de organisatie. We maken de visie op een duidelijke poster, zodat je deze op een mooie plek in je organisatie kunt hangen. Met deze visie als basis maken we vervolgens een actieplan samen met de klant.

LEES MEER OVER HOE EEN TRAJECT BIJ ONS WERKT

Meer blog artikelen

Yes energy
20 november 2023

Nieuwsbrief november 2023

Met nieuws over: Wat is goede sales? Onze salescoach Saul Janssen praat je bij over strategie en tools Haal meer uit de mogelijkheden met [...]

Ivar is onze ervaringsgerichte trainer.
13 september 2023

Door ervaringsgericht trainen haal je veel meer uit je team.

“Als je ervaringsgericht traint, dan koppel je theorie en praktijk aan elkaar en spreek je alle zintuigen aan”, vertelt Ivar van Asten, ondernemerscoach en [...]