Visie en missievorming

12 oktober 2016

Waarom moet elke organisatie een visie en missie hebben? Het is je bestaansrechtconcurrerend vermogen en toekomst in een opslag! Als je deze twee zaken duidelijk hebt – en je kernwaarden – dan hoef je niet dagelijks uit te leggen waar je voor staat of mensen dienen te werken.

Klanten kopen van bedrijven die duidelijk zijn waar ze voor staan. Werknemers willen de juiste dingen doen maar moeten weten wat die zijn. Managers kunnen alleen hun mensen aansturen als ze weten waar ze op moeten focussen.

Brilliant Work helpt je in 4 stappen tot een visie en missie te komen, deze te concretiseren en commitment af te spreken. De visie en missie die we met de klant produceren is helderinspirerend en geeft richting aan alle lagen in de organisatie. We maken de visie op een duidelijke poster, zodat je deze op een mooie plek in je organisatie kunt hangen. Met deze visie als basis maken we vervolgens een actieplan samen met de klant.

LEES MEER OVER HOE EEN TRAJECT BIJ ONS WERKT

Meer blog artikelen

IMG-20180509-WA0002-e1539774990600
17 oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018

In deze nieuwsbrief: Gloednieuwe subsidie jonge bedrijven Overijssel Brexit komt eraan! Blog, subsidie en meer Waarom wordt je gek van mensen op het werk? Data gratis workshops [...]

Nieuwsbrief-Brilliant-Work
6 september 2021

Nieuwsbrief september 2021

Met deze keer: Groepstraining Duitsland zakelijk veroveren Voucher voor gratis adviesgesprek Gratis ondernemersworkshops september, oktober en november! Groepstraining Duitsland zakelijk veroveren Voor ondernemers die [...]

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gratis adviesgesprek

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!