Nieuwsbrief oktober 2018

17 oktober 2018

In deze nieuwsbrief:

  • Gloednieuwe subsidie jonge bedrijven Overijssel
  • Brexit komt eraan! Blog, subsidie en meer
  • Waarom wordt je gek van mensen op het werk?
  • Data gratis workshops

Subsidie jonge Overijsselse bedrijven

Vanaf nu kunnen Overijsselse bedrijven die minder dan 5 jaar bestaan ook subsidie krijgen voor groeicoaching en advies. Alles wat te maken heeft met een bedrijf opzetten, laten groeien en je eigen rol als ondernemer kunnen onder dit individuele traject vallen. De provincie betaald 80% van de kosten en daarnaast kun je ook met 80% subsidie een training volgen elders. Deze subsidie gold al in Gelderland. Mail of bel ons voor meer info.

Brexit komt eraan!

29 maart 2019 komt snel dichterbij. Ben jij al voorbereid op de impact die dat op je bedrijf gaat hebben? Of ken je iemand die in wat voor vorm dan ook zaken doet met het VK of wil gaan doen? Lees dan ons nieuwste blog voor meer informatie. Ook hier is weer subsidie verkrijgbaar voor onze Brexit coaching en advies. 

https://brilliantwork.nl/wat-betekent-brexit-voor-mijn-bedrijf-wat-voor-hulp-kan-ik-er-bij-krijgen/

Waarom wordt je gek van mensen op je werk?

Zoek je iets leuks en leerzaams voor bijvoorbeeld een teamdag? Dan is de Brilliant Work workshop “Waarom wordt je gek van mensen op je werk” een goed idee. Daarin leer je waarom je je zo kunt ergeren aan collega’s, klanten of andere mensen op je werk. En wat je eraan kunt doen om beter samen te werken. Gebaseerd op de wereldberoemde DiSC methode.

Meer blog artikelen

Checklist gezond bedrijf
20 januari 2024

Nieuwsbrief januari 2024

Met nieuws over: Het nieuwe jaar goed van start! Ontvang de gratis checklist gezond bedrijf!  Wat zijn de groeipijnen van een scale-up? Lees het [...]

Yes energy
20 november 2023

Nieuwsbrief november 2023

Met nieuws over: Wat is goede sales? Onze salescoach Saul Janssen praat je bij over strategie en tools Haal meer uit de mogelijkheden met [...]

Search