Nieuwsbrief november

Training on the job Yes energy.
15 november 2022

Met nieuws over:

 • De vernieuwde website van Brilliant Work
 • Training on the job, dat kan ook bij jou!
 • Even voorstellen: onze nieuwe collega Deniz
 • Agenda met workshops & webinars 

De vernieuwde website van Brilliant Work

Na enkele jaren was het tijd om onze website eens af te stoffen en wat meer van onszelf te laten zien, zodat jij een beter beeld krijgt van wie wij zijn en waarmee wij jou kunnen helpen, want het team van Brilliant Work heeft veel kennis en kunde in huis om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Wie gaan er schuil achter het team van Brilliant Work? Wat kunnen onze coaches voor jou betekenen en met wie heb jij een klik? Of misschien ben je juist nieuwsgierig naar hoe onze klanten de samenwerking met hun coach hebben ervaren? Wat heeft onze inzet hen gebracht en welke stappen hebben zij doorlopen om te komen waar zij nu zijn?

Dit en meer vindt je terug op de nieuwe versie van onze website.

Training on the job, dat kan ook bij jou!

Training on the job Yes energy.

Onlangs was Lizanne Jakobs bij dit leuke team van YES Advies B.V. in Nijmegen. Zij wilden graag getraind worden op hun verkoopvaardigheden. Er werd gewerkt aan zaken als hoe kom je binnen, hoe zorg je dat je een natuurlijk gesprek hebt i.p.v. van een dwingend verkooppraatje waar mensen altijd bang voor zijn. En hoe zorg je dat het elke keer weer aansluit bij de wensen en het tempo van degene aan de andere kant van de lijn. Deze kanjers pikten het goed op!

Wil jij ook een training bij jouw bedrijf?

Wil jij ook graag coaching of training on the job voor jouw team? Informeer dan naar de mogelijkheden. Van verkooptraining, tot leiderschaps- of communicatietraining, voor alle vaardigheden hebben wij bij Brilliant Work wel een expert in huis die bij jouw bedrijf een training kan verzorgen en kunnen we samen kijken of zo’n training mogelijk is met behulp van subsidie.

Even voorstellen: onze nieuwe collega Deniz Göktas

Deniz is de nieuwste en jongste medewerker die deel uitmaakt van het team van Brilliant Work. Naast haar studie Entrepreneurship & Business Innovation in Tilburg werkt zij nu mee binnen ons team. Ze ondersteunt ons door klanten te benaderen voor Google reviews en case studies, de website naar het Engels te vertalen en nog andere ondersteunende taken. Dus wie weet misschien belt ze jou binnenkort ook!

Deniz is vooral geïnteresseerd in ondernemen en leiderschap en wil als onderdeel van team Brilliant Work graag ondernemers een stapje verder helpen. Daarnaast maakt zij graag een verschil voor de samenleving. Eén van haar doelen die ze later dolgraag wil bereiken is het motiveren van twee specifieke doelgroepen: kansarme jongeren en financieel afhankelijke vrouwen. Deniz vindt het heerlijk om tijd met familie en vrienden door te brengen, heeft een obsessie met Audi’s en houdt van motorsport.

Brilliant Work webinars/workshops schrijf je nu in!

28 november 2022

Meer verkopen zonder te pushen | Startclub Arnhem


Samen met Startclub Arnhem geeft Brilliant Work de gratis workshop ‘Meer verkopen zonder te pushen’. Of je nu veel ervaring hebt met verkoopgesprekken of nog helemaal geen, deze workshop is heel handig voor iedereen die wel eens een klant moet proberen binnen te halen.

Hierin bespreken we hoe:

 • je potentiële klanten vraagt om een gesprek
  je de informatie boven tafel kunt halen die je nodig hebt om de deal te sluiten
 • je het beste kunt vertellen over jou en jouw bedrijf
  en hoe je vervolgens de klant binnen haalt
 • Je leert welke vragen je het beste stelt en hoe je overtuigt zonder dat het klinkt als een hol script van een call center.

 

Na deze workshop weet je hoe je met minder moeite en minder stress, veel meer resultaat boekt!

Inschrijving gesloten

8 december 2022

Lead-generator | StarUp Meierijstad

We zouden allemaal wel heel veel, en het goede soort leads willen, maand in en maand uit. De juiste klant, met het juiste budget, die precies jouw product of dienst wil kopen en magisch bij je aanklopt. Maar zo gebeurt het zelden, of niet zo vaak als je zou willen. Dus wat kun je doen om die potentiële klanten wel binnen te halen?


In deze gratis workshop leren we je:

 • Goed kijken naar je doelgroep
 • Waar je ze kunt vinden
 • Welke activiteiten je kunt doen om ze geïnteresseerd te krijgen
 • Hoe je dit gaat plannen door het jaar heen

 

Inschrijving gesloten

14 december 2022

2023 smashen met doelen & prioriteiten | StartUp Nijmegen

We worden bedolven onder inkomende mailtjes, belletjes, en hebben een hoop ideeën en wensen voor ons bedrijf. Maar hoe zorg je dat je komend jaar met focus gaat richten op wat je echt verder helpt?

In deze gratis workshop leren we je over:

 • Het stellen van specifieke doelen
 • Het meetbaar maken van die doelen
 • Stappen concretiseren
 • Hoe je het beste activiteiten kan inplannen

 

Inschrijving gesloten

14 december 2022

Generation-E kennissessie | Kansrijk ondernemen in duurzame energie

Generation-E is een netwerk van startups, scaleups en kennispsrtners met een focus op de energietransitie. Als partner van Generation-E is Brilliant Work ook vertegenwoordigt tijdens de kennissessies op 14 december.

Tijdens deze kennissessies delen de partners hun kennis in openbare sessies met ondernemers om verder te komen in hun opschaling of industrialisatie. Denk aan kennis en expertise op het gebied van recruitment, finance, internationalisering, legal of branding.

Deelname is kosteloos.

Inschrijving gesloten

18 januari 2023

Webinar | Omzetkansen in Duitsland juist nu!

Ook juist nu in deze onvoorspelbare tijden is Duitsland nog steeds een mooie, grote markt die zeer aantrekkelijk is voor Nederlandse bedrijven. Met 80 miljoen inwoners op een kleine afstand van Nederland en 21% aandeel in de Europese economie biedt het veel kansen. Of je nu een webshop hebt en je wilt leveren aan Duitse consumenten, of grote infraprojecten aan Duitse overheden wilt verkopen, je goed informeren over de do’s en dont’s in dit land is belangrijk om je kans van slagen te vergroten. In dit webinar zullen Lizanne Jakobs en Nicki Welchering je wegwijs maken in:

 • Duitse zakencultuur
 • De beste commerciële strategie voor Duitsland
 • Subsidies rondom export
 • Wetgeving waar je rekening mee moet houden

Meer blog artikelen

Esther Lucassen nieuwsbrief maart
26 april 2024

Nieuwsbrief maart 2024

Met nieuws over: Ontmoet onze nieuwe HR-bedrijfscoach en interim HR-manager Esther Lucassen Inschrijvingen voor de editie van 2024 van de Top 250 zijn nu [...]

Meer omzet in het buitenland halen door middel van exportcoaching.
22 februari 2024

6 Tips om zonder gedoe veel omzet te halen in het buitenland

Hoe krijg ik snel, langdurig en zonder gedoe veel omzet in het buitenland? Veel ondernemers die ik spreek hebben de wens om te beginnen [...]

Search