Nieuwsbrief maart

28 maart 2022
  • Met succes naar het buitenland met je bedrijf?
  • Wat vinden klanten van onze werkwijze? Check de case study van QCS.
  • Even voorstellen: Onze coach Ivar.
  • Check onze agenda voor nieuwe workshops

Nieuwe subsidie voor exportcoaching en advies – ook als je al een SIB ronde met ons hebt gehad!

Denk je erover om met jouw bedrijf naar het buitenland uit te breiden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je al actief in het buitenland, maar wil je meer? Onze coaches hebben veel kennis en kunde over zaken doen in het buitenland en helpen je graag verder op weg. Je kunt zelfs gebruik maken van subsidie. Ook als je al eerder een buitenland traject hebt gevolgd met subsidie kun je nu opnieuw van dit aanbod gebruik maken. De subsidie wordt maximaal 750 euro en je eigen bijdrage is 50% van het totale traject. Dit betekent dus dat je bijvoorbeeld een traject kunt doen voor 1.500,- euro waarvan de helft gesubsidieerd is. Let op: deze regels zijn nog niet gepubliceerd en er kunnen nog wijzigingen op plaatsvinden. De insteek van de overheid is om vanaf 1 april te beginnen met deze regeling, dus wees er snel bij!

Heb je interesse neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag om van jouw buitenland avontuur een succes te maken!

De ervaringen van onze klant – Ralph Rademakers van QCS

QCS levert met haar AirInternet snel internet op plaatsen waar andere aanbieders stoppen. Na een stevige groeiperiode in Nederland was in 2020 de tijd rijp om AirInternet buiten de landsgrenzen te brengen. Het coachingstraject van Brilliant Work heeft QCS gebruikt om hun verkoop- en exportstrategie verder te optimaliseren. Ralph Rademakers vertelt:

“Dankzij de handvatten die onze coach Willem van Putten ons gegeven heeft zijn we in 2 jaar tijd uitgegroeid van 50 partners in 2 landen naar 750 partners in 6 Europese landen. Lizanne van Brilliant Work heeft ons gedurende deze periode regelmatig gewezen op nieuwe of aanvullende subsidie mogelijkheden. Deze hebben een verdere impuls aan onze groei gegeven.

We zijn dan ook heel blij met de ondersteuning die we vanuit Brilliant Work hebben gekregen. Niet alleen hebben ze ons wegwijs gemaakt in subsidieland, we hebben de bouwstenen gekregen om ons product in heel Europa te introduceren! “

airinternet export duitsland ralp QCS

Word jij ook enthousiast van dit verhaal om in het buitenland van start te gaan, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag om van jouw buitenland avontuur een succes te maken! Of lees eerst verhalen van anderen op onze website.

Heb je recent bij Brilliant Work een coachingstraject gevolgd als starter of reeds actieve ondernemer en wil je ook graag met een case study of review op onze website (met backlink naar jouw eigen website uiteraard), meld je dan aan via [email protected]

Even voorstellen: Ivar

Ivar heeft inmiddels al meer dan 500 ondernemers mogen helpen hun droom te realiseren en ruim 90% van hen is nog steeds actief ondernemer. Hij begeleid zowel startende ondernemers als bestuurders, managers en directie. Hij is al jaren onderdeel van Brilliant Work en actief netwerker, dus misschien ken je hem al?

Ivar is actief als begeleider van teams in ontwikkeling en gebruikt daar ervaringsgericht trainen voor, vanwege het grote leereffect en het plezier. Middels outdoor activiteiten als metafoor voor samenwerking, communicatie, leiderschap, strategie, creativiteit en teamvorming helpt hij sinds 2006 teams zich te versterken. Eventueel ondersteund door coaching van teamleden en managers, brainstormsessies en vervolg trainingen op gebied van communicatie & samenwerking. Ivar is een natuurlijke verbinder die geloofd in jouw authenticiteit. Ook adviseert hij bij veel bij exporttrajecten, zijn internationale ervaring spant veel landen en continenten.

Denk je dat Ivar en jij een goede match zijn voor een coachingstraject  of trainingsactiviteit en wil je weten of je tevens in aanmerking komt voor subsidie? Neem dan contact met ons op en plan een gratis kennismaking.

Brilliant Work webinars/workshops schrijf je nu in!

28 maart 2022

‘Kostenefficiënt de Duitse markt betreden: Subsidies & Financiering in en naar Duitsland’

Samen met Grenzhoppers online Business School, Strick en NRW Invest organiseert Brilliant Work dit gratis online seminar. Nederland en Duitsland hebben veel te bieden als het gaat om subsidies en financieringen. Zo zijn er subsidies om je naar Duitsland toe te helpen en subsidies om je als bedrijf te ondersteunen in Duitsland zodra je daar actief bent. Heb je een interessante start- up of een groeiend bedrijf? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een financiering bij een investeringsmaatschappij.

7 april 2022

Powerbreakfast: Hoe stel je een goed verkoop- en marketingplan op

Brilliant Work organiseert samen met Startclub Arnhem een Power Breakfast. Iedere eerste van de maand organiseert Startclub Arnhem dit ontbijt waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten. Deze keer bij Libertas in Arnhem.
Tijdens deze ontbijtsessie vertelt onze bedrijfcoach Lizanne hoe je een goed verkoop- en marketingplan opstelt, waarom het zo belangrijk is en vooral hoe je het doet.
Zien we je daar?

Inschrijven

13 april 2022

Beginnen of doorbreken met jouw bedrijf in het buitenland i.s.m. StartUp Nijmegen

Deze gratis workshop is ideaal voor iedereen die er over denkt om te gaan starten met de verkoop van producten of diensten in het buitenland. Maar ook voor als je al klanten hebt buiten Nederland, om te leren hoe je dit structureel en grootschaliger kunt aanpakken.

Inschrijven

Meer blog artikelen

Brilliant Work HR coaching
3 juni 2024

Met de juiste tools kunnen bedrijven en werknemers elkaar laten groeien

Onlangs is HR-coach Esther Lucassen aangesloten bij het team van Brilliant Work. Zij richt zich op de menselijke kant van organisaties in verandering en [...]

Esther Lucassen nieuwsbrief maart
26 april 2024

Nieuwsbrief maart 2024

Met nieuws over: Ontmoet onze nieuwe HR-bedrijfscoach en interim HR-manager Esther Lucassen Inschrijvingen voor de editie van 2024 van de Top 250 zijn nu [...]

Zoek