Nieuwsbrief december 2021

3 januari 2022
  • Koester je personeel en laat ze (met gebruik van subsidie) door ontwikkelen.
  • Jetzt geht’s los in 2022! Creëer jouw plan van aanpak om Duitsland te veroveren.
  • Replay webinar ‘How to grow your business internationally.
  • Even voorstellen: Danny den Hartog
  • Snelle ondernemingsgroei zonder obstakels: kan dat?
  • Ondernemersworkshops in februari, maart en april 2022 zodat jij het nieuwe jaar met heldere doelen van start kunt gaan!

Het team van Brilliant Work wenst je een hele fijne en relaxte Kerst. En een plezierig en ondernemend 2022!

Wie gun jij een een gratis adviesgesprek met een ervaren coach?

Je kerstkado voor andere ondernemers (ZZP/MKB) of mensen die een leidinggevende positie hebben…aan wie zou jij dit willen geven? Een gesprek met een ervaren coach/adviseur om te sparren, of hen verder te helpen. Veel nuttiger om te geven dan meer spullen én de voucher past gewoon in de brievenbus. Laat ons weten aan wie je dit wilt geven en ze krijgen een coachingsgesprek van een uur kado. Of als je het liever zelf geeft, vraag ons om deze vouchers in de post en we sturen ze je op. Ook kun je de voucher hier downloaden. Merry Christmas!

Voucher voor Arnhemse kleine ondernemers

Ben jij een actieve ondernemer in Arnhem en;

  • Is jouw bedrijf geraakt door de corona maatregelen?
  • Wil je onze hulp om bijv aan meer omzet te komen, je bedrijf anders in te richten of belissingen te nemen over de toekomst van je bedrijf?

Dan is er voor jou een nieuwe subsidie beschikbaar. De subsidie is maximaal 500,- euro en je betaalt zelf een eigen bijdrage van 10% plus de btw. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou, neem dan contact met ons op via info@brilliantwork.nl.

Even voorstellen: Marco

Misschien ken je hem al, want Marco maakt al jaren deel uit van het team. Als dat nog niet zo is, of je nieuwsgierig bent naar zijn achtergrond en insteek lees dan hier verder: 

Marco is sterk in ingewikkelde dingen simpel maken, je te helpen knopen door te hakken en gemotiveerd te houden het uitvoeren van je werk als ondernemer. Hij stelt je de juiste vragen om helder te krijgen voor je klanten wat je nou precies voor ze doet en waarom ze klant bij je moeten worden, voor je medewerkers (als je die hebt) waar je naar toe wilt met het bedrijf én voor je zelf wat je nu moet doen om leuker en effectiever te werken. Hij helpt zowel startende ZZP’ers als ervaren ondernemers en begeleidt strategiesessies en MT-trajecten in het MKB.

Door zijn kennis van familie- en organisatie opstellingen kan hij je helpen tot heldere inzichten te komen van situaties die anders moeilijk te begrijpen zijn. Marco heeft meer dan 20 jaar ervaring in diverse functies bij verschillende (MKB-)organisaties in de sectoren vastgoedbeheer, financiële dienstverlening en technische detachering/W&S. Hij heeft ruime ervaring met acquisitie en relatiebeheer voor zowel B2C als B2B. 

Denk je dat Marco en jij een goede match zijn voor een coachingstraject? Neem dan contact met ons op en plan een gratis kennismaking.

Marco Gorselink, Ondernemerscoach en strategiespecialist.

Brilliant Work webinars/workshops schrijf je nu in!

12 januari 2022

2022 in met heldere doelen en prioriteiten i.s.m. BeUnited

In dit webinar leer je hoe je specifieke en meetbare doelen stelt voor de komende jaren die je hierbij gaan helpen.

18 januari 2022

How to grow your business internationally i.s.m. Briskr

Is your business ready to sell (more) of its services and products abroad? Or perhaps you would like to start doing so in the near future?
Deze workshop wordt gegeven in het Engels, locatie Nijmegen.

26 januari 2022

Boeien en binden van je medewerkers i.s.m. BeUnited

Altijd de juiste medewerker op de juiste plaats. 

Inschrijven

11 februari 2022

Het ideale verkoopgesprek zonder angst of bulldozerij i.s.m. BeUnited

We gaan authentiek, flexibel en lange termijn gericht te werk. Op een manier die past bij jouw persoonlijkheid, bedrijf, klantgroep en sector. Waarbij jij je comfortabel voelt en tegelijkertijd veel klanten en omzet binnen harkt.

Meer blog artikelen

marielle
23 september 2019

Hoe heeft Brilliant Work Mariëlle van Veel Soeps een gelukkig mens en onderneemster gemaakt?

Nieuwsgierig naar hoe een starterscoachingstraject bij ons er uit ziet en wat het resultaat is? Mariëlle Lamberts van Veel Soeps vertelt in deze video [...]

Video-Koenders-Totaalbouw2
2 december 2020

Launch of company values Koenders Totaalbouw and Brilliant Work

In this video our client, Koenders Totaalbouw, a Dutch building company, shows how they launched their company values together with their employees in an [...]

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gratis adviesgesprek

Vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we waar je wensen en behoeftes liggen en gaan we samen kijken hoe we je succes kunnen accelereren!